Şimdi Ara

CANON İXUS KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
9
Favori
184.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: russolini

quote:

russolini bunlar ixus 100 fotoları demi

evet. sizce nasıl fotolar?
    henüz güneşli bir günde kullanamadım makineyi, bir de o zamanki fotolara bakmak lazım

gayet güzel ve net bence.. gün ışığında eminimki daha güzel olur.
  • quote:

quote:

quote:

henüz güneşli bir günde kullanamadım makineyi, bir de o zamanki fotolara bakmak lazım

teşekkürler demircimehmet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler demircimehmet

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, fotoğraf makinası almak istiyorum ıxus ların neden bu kadar popüler olduğunu anlayamadım mesela canon sx120 is ile ixus ları her yönden karşılaştırsanız sonuç ne olur çok merak ediyorum? Ixus modellerinin çoğunun housing kasası var aslında buda benim için çekici bi etken.

• quote:

Orijinalden alıntı: NirVaNa

Merhaba arkadaşlar, fotoğraf makinası almak istiyorum ıxus ların neden bu kadar popüler olduğunu anlayamadım mesela canon sx120 is ile ixus ları her yönden karşılaştırsanız sonuç ne olur çok merak ediyorum? Ixus modellerinin çoğunun housing kasası var aslında buda benim için çekici bi etken.

Alıntıları Göster
    ıxus 970 ıs kullanıyorum...

zoom performansından gayet memnunum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang__TR

ıxus 970 ıs kullanıyorum...

zoom performansından gayet memnunum...

Alıntıları Göster
    Ixus 60 ile çekilmiş resimler

CANON İXUS KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKAN ÇELİK -- 16 Mart 2010; 11:38:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OKAN ÇELİK

Ixus 60 ile çekilmiş resimler

Alıntıları Göster
    ixus 950 is + yedek sıfır pil + 8 gb SDHC hafıza kartı ve çantasını komple satmak istiyorum. Vatan Bilg. dan almıştım ve hiç bir sorun yok. canon SX1 yada Nikon P 100 almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poseidon74

ixus 950 is + yedek sıfır pil + 8 gb SDHC hafıza kartı ve çantasını komple satmak istiyorum. Vatan Bilg. dan almıştım ve hiç bir sorun yok. canon SX1 yada Nikon P 100 almak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar.Elinde CANON İXUS 95' in Türkçe kullanım klavuzu olan buraya upload edebilirmi veya bir şekilde bana gönderebilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybay -- 24 Nisan 2010; 22:48:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybay

Merhaba Arkadaşlar.Elinde CANON İXUS 95' in Türkçe kullanım klavuzu olan buraya upload edebilirmi veya bir şekilde bana gönderebilirmi.

Alıntıları Göster
    Selamlar. BU ixus serisinden birtane almayi dusunuyorum ama ixus130 mu yoksa ixus 200 mu karar veremedim. Hanginisni tavsiye edersiniz?yada ayni serilerden hangisi daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekonom

Selamlar. BU ixus serisinden birtane almayi dusunuyorum ama ixus130 mu yoksa ixus 200 mu karar veremedim. Hanginisni tavsiye edersiniz?yada ayni serilerden hangisi daha iyi?

Alıntıları Göster
    bence 200 yada 210 iyidir flası da cıkıo :) ben 105 aldım da hangi hafıza kartından alayım arkadaslar? vıdeo da cekicem 8 16 32 ?marka yer model tavsıyenız
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfelendil

bence 200 yada 210 iyidir flası da cıkıo :) ben 105 aldım da hangi hafıza kartından alayım arkadaslar? vıdeo da cekicem 8 16 32 ?marka yer model tavsıyenız

Alıntıları Göster
    mekonom kardeş ben yeni ixus 200 aldım önce biraz pişman oldum ama şimdi iyiki onu almışım diyorum çok kaliteli resim çekiyor video kaydıda güzel özellikleride iyi renk dönüştürmeye hasta oldum zaten. canon al ne alırsan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircimehmet

mekonom kardeş ben yeni ixus 200 aldım önce biraz pişman oldum ama şimdi iyiki onu almışım diyorum çok kaliteli resim çekiyor video kaydıda güzel özellikleride iyi renk dönüştürmeye hasta oldum zaten. canon al ne alırsan al.

Alıntıları Göster
    demircimehmet tevsiye için teşekkürler .ama sıtelerde karsılastırmelar baktım ozellikleri bakımından ixus 110 ıle aynı dokunmatık olması ve zoom ozellıgı fazla dıye yazıyodu .Ben Ixus 120 almaya karar verdım ama tamemın degılım.
  • quote:

demircimehmet tevsiye için teşekkürler .ama sıtelerde karsılastırmelar baktım ozellikleri bakımından ixus 110 ıle aynı dokunmatık olması ve zoom ozellıgı fazla dıye yazıyodu .Ben Ixus 120 almaya karar verdım ama tamemın degılım.

Alıntıları Göster
    IXUS 100 aldım yarın elime geciyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

IXUS 100 aldım yarın elime geciyor.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Bende canon ixus 75 var.

Manuel çekim modunda iken güneşli olsa da hep fotoğraflar bulanık çıkıyor. Hangi ayarları ile oynamam gerekiyor acaba? Manuel modda nasıl güzel fotoğraflar çekerim?

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djpisagor

Merhaba,

Bende canon ixus 75 var.

Manuel çekim modunda iken güneşli olsa da hep fotoğraflar bulanık çıkıyor. Hangi ayarları ile oynamam gerekiyor acaba? Manuel modda nasıl güzel fotoğraflar çekerim?

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Selamlar ..Bugun ixus 130 aldım.Video kalıtesi baya iyi.Foto cekiminde nedesem pekde bekledigim gibi cıkmadı .Ama ıdare eder.Bırde display den ses gelıyor.Tınlama gibi.Acaba normal mi? diğer modellerdede varmı bole bir durum?

• quote:

Selamlar ..Bugun ixus 130 aldım.Video kalıtesi baya iyi.Foto cekiminde nedesem pekde bekledigim gibi cıkmadı .Ama ıdare eder.Bırde display den ses gelıyor.Tınlama gibi.Acaba normal mi? diğer modellerdede varmı bole bir durum?

Alıntıları Göster
    BEN DE IXUS 105 DİĞER ADIYLA SD1300 IS ALDIM BİRKAÇ GÜNE GELİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xatixungur

BEN DE IXUS 105 DİĞER ADIYLA SD1300 IS ALDIM BİRKAÇ GÜNE GELİR.

Alıntıları Göster
    Merhaba ben sd1300 IS(ixus 105) aldım ve bir kaç deneme fotoğrafı çektim.Hepsi 8MP ve iyi kalitede olmak üzere ilk ikisi flaşsız ve gündüz ışığı, üçüncüsünde masa lambamı açtım yine flaşsız olarak çekilmiştir.

http://img412.imageshack.us/img412/8899/img0091i.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/5656/img0082nn.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/5549/img0088pe.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanmhz -- 20 Mayıs 2010; 1:55:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanmhz

Merhaba ben sd1300 IS(ixus 105) aldım ve bir kaç deneme fotoğrafı çektim.Hepsi 8MP ve iyi kalitede olmak üzere ilk ikisi flaşsız ve gündüz ışığı, üçüncüsünde masa lambamı açtım yine flaşsız olarak çekilmiştir.

http://img412.imageshack.us/img412/8899/img0091i.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/5656/img0082nn.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/5549/img0088pe.jpg

Alıntıları Göster
    IXYS 95 ALMAK İSTİYORUM.KULLANAN VARMI?450 TL TEKNOSA DAN

• quote:

Orijinalden alıntı: sedasem

IXYS 95 ALMAK İSTİYORUM.KULLANAN VARMI?450 TL TEKNOSA DAN

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu sx120 ve sx 200 de video çekerken zoom yapılabiliniyormu? Birde sx120 de mesela çektiğimiz bir videoyu makinada izlerken sessiz konumda izlenebiliyomuş. Sesli olarak izlenmiyormuş bu doğrumu? Bu olay sx200 dede varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: devecibakar

arkadaşlar bu sx120 ve sx 200 de video çekerken zoom yapılabiliniyormu? Birde sx120 de mesela çektiğimiz bir videoyu makinada izlerken sessiz konumda izlenebiliyomuş. Sesli olarak izlenmiyormuş bu doğrumu? Bu olay sx200 dede varmı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba.
    ben de canon ixus 95 is almayı düşünüyorum ama 8 GB hafıza kartını destekliyor mu?
    bu bilgiye ne kendi sitesinden ne de başka yerden ulaşabildim.kullanan arkadaş varsa hemen cevap yazabilir mi acaba?
    siparişi vereceğim de hemen???

• quote:

Orijinalden alıntı: yitikhazine

arkadaşlar merhaba.
    ben de canon ixus 95 is almayı düşünüyorum ama 8 GB hafıza kartını destekliyor mu?
    bu bilgiye ne kendi sitesinden ne de başka yerden ulaşabildim.kullanan arkadaş varsa hemen cevap yazabilir mi acaba?
    siparişi vereceğim de hemen???

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki sitede "Canon IXUS 90 IS Bellek kapasitesi" kısmında "8GB kapasiteli bir bellek kartına yatırım yapmanızın akıllıca olacağını söyleyebiliriz" yazılmış. Destekliyordur diye düşünüyorum.

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/review/162/page_5.html

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.