Şimdi Ara

CANON İXUS KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.978
Cevap
9
Favori
184.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgeolun

@Cannavaro1903
    Fotoğraflarda tarih var

gözümden kaçmış yapabileceğim birşey yok maalesef bilgeolun

sana da
  • teşekkürler,yalnız nino codexi denedim sonuç değişmedi .media player de görüntü var hareketler yavas quik time player de ses var görüntü yok nerede hata yapıyorum?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

quote:

@Cannavaro1903
    Fotoğraflarda tarih var

sana da

iğrençsin!

• bende ixus 100 kullanıcısıyım vlc player yada gom playerla videolar sorunsuz gösteriyor video kalitesi harika resim kaliteside gündüz mükemmel karanlık ortamda bozuluyor flasla harika oluyor karanlıkta resim kalitesi ama uzak manzara cekecekse flaslı kararıyor görüntü:D
    ben 1 gb hafıza kartımla idare ediyordum 7-8 aydır şimdi kart alcam 16 gb ı kaldırırmı makina boşuna 100 lira vermeyim karta yoksa 8 imi kaldırır en fazla.. telefonumun micro sd 8 gb kartı vardı adoptörüyle onu taktım makina calıştırmıyor kartı.. 1 gb lık kartımda micro sd idi eski telefonumun..

telefonun en güzel yanı minicik olması gömlek cebinde istedigin yere götürüyorsun :D bataryası resmen 1 hafta gidiyor unutuyorsun sarj etmeyi artık:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

quote:

@Cannavaro1903
    Fotoğraflarda tarih var

sana da

iğrençsin!

yapacak bişi yok

• yanıtın için teşekkürler,yalnız vlc player ile denedim sorunum devam ediyor makinede gösterim gayet güzel harici diske yükleyip bilgisayarımda izlemek istediğimde ses ve görüntüde sorun oluşuyor.birde gom playeri deneyeyim.Ayrıca makinemde 8gb kıngston kart kulanıyorum bir sorun göremedim
  • 16 gb sd hafıza kartı kullanan yok mu ixus 100 lerde canonun resmi sitesindede bilgi yok en son kac gb kartı kaldıracagına dair:(

codec indir acmıyorsa programlar.. vlc gom ve media player clasic de acıyor videoları media playerın son kodeckini indirmek lazım tabi.

kart konusunda biri bişey desin :)) ben 16 gb kart kullanmak istiyorum 8gb bile küçük gelir hd video cekerken..
  • 16gb diyorsun da hocam video çekerken batarya yetecek mi ya onu da düşün

biraz geç olmuş ama kusura bakma
  • arkadaşlar bende ixus100 kullanıyorum. Bu cihazda panoramik fotoğraf çekebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

arkadaşlar bende ixus100 kullanıyorum. Bu cihazda panoramik fotoğraf çekebiliyor mu?

Bende onu kullanıyorum ama öyle bir özellik yok bildigim kadarıyla
  • Bende bulamadım yok. Ancak ixus95 çok daha kaliteli fotoğraf çekiyor bu bir gerçek. Ben pek beğenemiyorum ixus100 fotoğraflarını.
  • Sizce ixus
    95 mi ?
    100 mü ?
    105 mi ?

En yakın zamanda bu 3 ixustan birini alacağımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Sizce ixus
    95 mi ?
    100 mü ?
    105 mi ?

En yakın zamanda bu 3 ixustan birini alacağımda

ben 100 kullanıyorum
  • ixus105 i bilmiyorum ama 95 süper kaliteli fotoğraf çekiyor. Video kaliteside olağanüstü. Ben 100 kullanıyorum hiç memnun değilim tek ayrıcalığı HD video çekebiliyorsunuz. Ama fotoğraf da iş yok.
    Ayrıca ixus95 bu aralar 350-400 tl ye kadar düştü.
  • Ben ixus 105 kullanıyorum. Gece çekimleri hariç süper bir makina. Gece ne yazik ki flashın etki etmediği uzaklıkta çok kötü çekiyor. Birkaç makro örneği ixus 105 ile
    http://img62.imageshack.us/gal.php?g=img0438gw.jpg
  • IXUS1000 yolda, bende IXUS cu olmak üzereyim... :)
  • hayırlı olsun, umarım doğru tercihtir. tecrübelerini aktarırsan sevinirim.
  • Canon Ixus 300 HS modelini kullanıp, diğer bir konuda yazdığım aşağıdaki durumu yaşayan var mı acaba ?

quote:

Ancak video kaydederken auto-focus sorunu yaşıyorum. Yanlış ayardan mı kaynaklanıyor, yoksa lenslerde mi sorun var bilemiyorum. Video kayıt yaparken uzaktaki bir objeye focus yaptıktan sonra kamerayı hareket ettirdiğimde (bazen de kamera sabitken) yeniden focus yapmaya çalışıyor ama bu esnada görüntü bulanıklaşıyor tabi. Böyle sürekli olarak focus yapmaya çalışırken video kötü bir hal alıyor. Ancak çok az zoom yaptığım zaman bu olay birden bire ortadan kalkıyor ve focus'u stabil olarak koruyor.
  • arkadaşlar ixus almayı düşünüyorum ama bazı yerlerede kullanım ayarlarınn az olduğu gibi söylemler var
    ixus ile PowerShot arasında hangini tercih etmeliyim 500 tl civarında bütçe ile tşkşimdiden
  • evet aynı soruya bende katılıyorum. ikisi arasındaki fark ne. hangisi neye göre diğerinden üstün. video önemli değil kaliteli fotoğraf çeken gece çekimi iyi olan hangisidir. panasonic lumix tz8 tercih edilebilir mi s90 a ya da ixus 95 e. s90 ixus 95 den de hangisi tercih sebebidri. of o kadar çok marka model tavsiyesi var ki kafa allak bullak oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasabi340 -- 27 Ekim 2010; 8:32:00 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.