Şimdi Ara

CANON İXUS KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
9
Favori
184.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bendede canon fotoğraf makinesi var benim sorunum bellek kartından pcye fotoğraf atamama. fotoğrafları bellek kartına nasıl kaydedebilirim. bellek kartını pcye taktığımda sadece yeni klasör dosyası gözüküyo fotoğraflar yok :S
  • Sevgili Canon kullanıcıları, ben de bugün iki yıllık ayrılığın ardından ixus 130 ile yeniden ixus kullanıcısı oldum. Makinamı fiziki görünüşü ve özellikleri ile çok sevdim. Herkese selamlar
  • Arkadaşlar ixus 130 u yeni aldım ama fotoğraf çekimi kötü diyenler var acaba bu Türkiye de satılan çin üretimi makinalar için mi geçerli yoksa bu model için mi ixus 130 kullananların görüş ve yorumlarını merak ediyorum. Selamlar...
  • 3 ay ixus 95 kullandım flaşlı çekimler çok güzel ama flu çekimler mevcut gündüz...
  • ixus130 mu sx130 mu arkadaşlar?
  • ARKADAŞLAR FOTOĞRAFÇILIĞA İLGİM VAR FAKAT ÇOK ACEMİYİM IXUS 1000 HS / POWERSHOT SD4500 IS ALMAYI DÜŞÜNYORUM BU MAKİNA İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ ? BİDE İNTERNETTE 600 TL YE GÖRDÜM BU MAKİNEYİ AMA TÜRKÇEMİDİR MENÜSÜ FELAN GİTİGİDİYORDA GÖRDÜM ?
  • ARKADAŞLAR Bİ CEVAPLASINIZ SORUMU . IXUS 1000 HS HAKKINDAKİ GÖRŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM ?
  • dedigin makinayı inceledim.600 tl yi hak edecek bir makina degil.ıxus 300 hs bu dedigin makinadan biraz daha iyidir.
  • IXUS 1000 HS (SD4500) IXUS 300 HS (SD4000) ün üst versiyonudur. Fakat bazı özellikleri ixus 300 den daha kötüdür. Örneğin IXUS 300 f2/0, geniş açı, daha hızlı çekim, daha hafif ve daha ucuzdur. IXUS 1000 HS de sadece 1080p video kaydı ve 10x optic zoom ile öne çıkıyor. Teknik olarak karşılaştırabilirsiniz.

http://snapsort.com/compare/Canon_Digital_IXUS_1000_HS-vs-Canon_IXUS_300_HS

1080p çok ihtiyaç değilse (ixus 300hs 480p de bile bence kaliteli video çekiyor) IXUS 300 tavsiye ederim çünkü hepsiburada.com da 600 tl gibi bir fiyat var şu an. Ben Amerika'dan 550tl ye almıştım 5 ay önce o zamanlar Türkiye'de 850 tl idi.

• Zaten ıxus 1000 hs de bni etkileyende 10 x optik zoom u olmuştu ıxus 300 u inceliyim bi saolun ...
  • Başka önerisi olan ???
  • Canon ixus 1000 Hs mi almalıyım? yoksa ixus 300 mü çok kararsızım.

Şu 10x optik zoom fena çarptı beni cezbediyor.

Bir de Macro çekimi daha iyi sanırım 1000hs nin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confusion35 -- 22 Nisan 2011; 12:03:31 >
  • Arkadaşlar Merhaba :

Bnde canon ixus 130 sahibi oldum. Makinenin makro,portre,gece çekimleri v.b olsun beni fazlasıyla tatmin etti. çektiğim konuları eklemek istedim ancak dosya çok büyük uyarısı aldım. Sorunu giderip eklemeye çalışacağım...

• Canon ixusların atası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 24 Haziran 2011; 15:29:05 >
  • arkadaşlar Canon IXUS 85 IS modelinde fotoğraf makinam var ama ne yazıkki şarj aletinden prize takılan o kabloyu kaybettim. Yardımcı olabilecek var mı? Ankara'da satılan bildiğiniz yerler var mı? Nasıl temin edebilirim o kabloyu?
  • Eğer standart çift dişi uçlu kablo ise her yerde kolayca bulabilirsiniz.

• ixus 105 le burdayım yehuuuuuuuuuuu:)
  • http://gunesindostu22.blogspot.com/

ixus105le cekilmistir yorumlarınızı bekliyorum
  • ixus 130.. çekim kalitesi beklediğiminde üstünde çıktı fiyatını hakediyor.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.