Bildirim
CANON İXUS KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (93. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://urun.gittigidiyor.com/CANON-SD780-IXUS-100-DIJITAL-FOTOGRAF-MAKINESI_W0QQidZZ28315353
CANON SD780-IXUS 100 gittigidiyorda 309.00 Tl. "refurbished" alsam mı karar veremedim ? ne dersiniz ? -
Dostum hiç öyle tamir görmüş ürün almadım ama pek önermem. Hem garantisi Amerika'da hemde tamir görmüş (tekrar sorun çıkarma olasılığı daha yüksek) olduğundan sorun çıkartabilir ve Amerika'ya kargoyla yollamak, bunu takip etmek zor iş. Açıkcası ben bir ya da iki alt modelini (işlem görmemiş olanı) yine gittigidiyordan Amerika garantili olarak almayı tercih ederim. -
bugune özel gg'da %10 indirim varnış.
uzun zamandır kafamda olan ixus 100 var, 270 civarına geliyor. abd'den satış için özellikle dikkat etmem gereken konu var mı arkadaşlar?
gün bitmeden alayım diyorum.
başka makina tavsiyelerinizi de alabilirim.
küçük olması 1. önceliğim, hd video şart değil. kapalı mekan çekimleri de iyi olmalı. (elimdeki makina nikon s200, kapalı alan çekimleri berbat!) -
Elimde fuji s1500 var biraz büyük bir makine yeni aldım. foto çekimleri gayet güzel ama şarjlı pil + çanta vs. alınca biraz pahalıya geliyor.
canon ixus 100 ile kıyaslayınca hem büyük, hem pilli hem video çekimi anlatılanlara göre daha kötü.
sizce fuji yi satıp canon ixus 100 alsam iyi etmiş olur muyum ? hangisini tavsiye edersiniz. -
slm.. - laska - kardeş ben gittigidiyordan ixus 200 aldım orjinal japon geldi bana ama hep japon geliyor diye garanti olmuyor ordan alacaksan canon satan " bizamerikadayız" diye bir kullanıcı var ben ondan aldım tavsiye ederim çok ilgili biri ... sadece ürün eline geçmeden para yı karşı tarafın hesabına aktarma. -
quote:
Orijinalden alıntı: demircimehmet
slm.. - laska - kardeş ben gittigidiyordan ixus 200 aldım orjinal japon geldi bana ama hep japon geliyor diye garanti olmuyor ordan alacaksan canon satan " bizamerikadayız" diye bir kullanıcı var ben ondan aldım tavsiye ederim çok ilgili biri ... sadece ürün eline geçmeden para yı karşı tarafın hesabına aktarma.
kusura bakmayasın mesajını yeni gördüm..
dediğin kişinin mağazasına baktım, aradığım makina yok, bahsettiğin makina da fiyat biraz fazla. şimdilik arkadaşın ixus 100ünü aldım, bir hafta kullanacağım, beğenirsem sipariş veririm. artık %10 indirim olmaz da arada gelen %5 gibi indirimlerden alırım. -
Beyler Amerika'da yasiyorum ben. GG'deki fiyatlar nedir ne degildir bilmiyorum da buradan ayni onlarin yaptigi gibi kargo ile urun yollayabilirim.
Guven konusunda da sorun olmasinwww.oyunmarketim.net benim, sadece GG'den 800 uzeri satisim var. Forumdan 70 civari arkadasla ticaretim oldu daha once, 2005 den beri de 5 yildir DH uyesiyim. En azindan fiyat bakmak icin bile dusunulebilir. Iki taraf da kazanir. PM atabilirsiniz -
arkadaslar kolay gelsin..canon ixus 75 lerde pil göstergesi var mı?yani benim daha şarjımın ne kadar gideceğinin bilebilir miyim?cevabınız için şimdiden tesekkür ederim.. -
IXUS larda HD video çekimler nasıl ?
aklımı çeliyor ABD fiyatları üzerinden f/P ürünü hangisi.
tavsiye verebilecek varmı ?
canon sx120 ile kıyaslarsak... -
ixus 95le katılıyorum aranıza -
birkaç resim ekliyorum. (resimler ixus 95 le çekilmiştir. yalnız facebook hesabından aldım)
(görüntüler izmir sasalı doğal yaşan parkında benim tarafımdan çekilmiştir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 2 Eylül 2010; 21:41:17 >
-
up -
@Cannavaro1903
Fotoğraflarda tarih var -
Arkadaşlar canon ixus 100 kullanıcısıyım video çekimlerimi bilgisayarımda oynatamıyorum.quik time playeri yüklememe rağmen ses var görüntü yok ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan varsa sevinirim -
ixus 75 im kullanıyordum .. Fujifilm Finepix S1800 almadan önce...
Kesinlikle sağlam güzel makina. Yanlız sarjının ne zaman biteceğini anlaşılmıyor.
Maddi olarak kaliteli makina alamayacak arkadaşlara ucuz olması nedeniyle tavsiye ederim... -
Bende Ixus 75 kullanıyorum gayet memnunum yanlız arkadaşında dediği gibi şarjın ne zaman biteceği pek anlaşılamıyor. -
Arkadaşlar ixus 100 ve 120 modellerinde iso değerleri 1600 olarak görünüyor. Fujide bile 6400 yazıyo. Nasıl bi etkisi var bu değerin? Bide ixus 100 ve 120 modellerinde hd video ne kadar süreyle çekilebiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: beresrali
Arkadaşlar canon ixus 100 kullanıcısıyım video çekimlerimi bilgisayarımda oynatamıyorum.quik time playeri yüklememe rağmen ses var görüntü yok ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan varsa sevinirim
Bende de aynı model var. ses ve görüntü kodeklerinin uyumlu olması gerek. Nimo codec i kullanın derim -
quote:
Orijinalden alıntı: LastManStanding
ixus 75 im kullanıyordum .. Fujifilm Finepix S1800 almadan önce...
Kesinlikle sağlam güzel makina. Yanlız sarjının ne zaman biteceğini anlaşılmıyor.
Maddi olarak kaliteli makina alamayacak arkadaşlara ucuz olması nedeniyle tavsiye ederim...
s1800 dahamı iyi yani ?? bende kararsızım alma konusunda.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X