Bildirim
Canon lens dar açı problemi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biraz tuzlu bir alet o. Alırken algılayıcı boyutunu bilmeden mi aldın? Onda Super35 boyutlu algılayıcı var. 70D gibi düşün. -
Yani cekim açısı bu mu değişmez mi? Ürünü ikinci el aldım ucuz bi fiyata geldi, kamera hakkında bilgi edinemedim sadece çok iyi bi makine olduğunu biliyordum, almam ani oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C300 sensörü, FF standardına göre 1.6 oranında kırpılmıştır. O nedenle bu tür bir gövdeye 50mm f/1.8 lens takarsanız kaba bir hesapla 50mm x 1.6 = 80mm f/2.5 gibi davranır. -
Lütfen biraz daha anlayabileceğim tarza anlatabilir misiniz? Bu işin çok yabancısıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Daha geniş açı istiyorsan 24mm gibi bir lens alman lazım, ya da 50mm açısına gelsin istiyorsan 35mm bakacaksın. Canon'un 35mm f2 lensleri var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X