Canon MF5770 nasıl resetleniyor?

-
-
arkadaşa yardım edemedik ama bundan sonrakiler için
bu yazıcıda Check Papersize hatası alıyorsnız yazıcıyı tanıttığınız bütün pclerde printer özelliklerinden paper size ı letter dan a4 e çevirin başka türlü düzelmiyor -
Canon lbp3360 check paper size hatası. Kafayı yedirir adam bir türlü geçmiyor. Her şeyi denedim. Bütün yerli yabancı forumlara baktım. Youtube a baktım. Kitapçığın tamamını okudum. Olmuyor da olmuyor.
Bunun olacağı yok bugün kyocera 2235dw siparişi veriyorum. 2300tl. Aşağıdaki Canon yazıcı daha hesaplı ama dilim yandı bir kere.
Bu arada yazıcı kiralayan firmalara baktım. Hepsi Kyocera yada kyoceranın yan markaları UTAX gibi yazıcıları kiralıyor. Demekki var bir bildikleri.
Canon kiraladıklarını düşünsenize her yazdırmadan sonra müşteri sizi arayacak. CHK Paper Sizce hatası alıyorum diye.
Canon lbp223dw var. Daha hesaplı 1700tl. Drumlar tonerin üzerinde geldiği için drum değiştirme masrafı yok. 10bin sayfalık toneri 100tl falan ama dediğim gibi bir sinek bir kase çorbayı berbat edebiliyor.
LBP serisi yazıcı alacak arkadaşlar bu konuya dikkat etsin. Forumlarda muzdarip olan çok ancak henüz bir çözüm bulan yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X