Bir hafta kadar önce canon mp170 yazıcı aldım, kartuşlar 16 ml, avantajlı olur diye düşündüm. Bir de doldurabilirsem çok daha avantajlı olacaktı, ama bugün bir de baktım ki kartuşun tepesinde doldurabilmek için delik yok. Eskiden hp deskjet 3550 kullanıyordum, onda vardı. Yazıcı gerçekten güzel, tarayıcısı da... Bilgisi olan var mı bu kartuşlar doldurulabiliyormu? Bir yerde mürekkebin çıktığı yerden mürekkebi azar azar damlatarak siyah mürekkep doldurulabileceğini okudum, hadi bunu böyle hallettik, renklisi nasıl olucak. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.
renkliyide aynı şekilde dolduracaksın!
Başka forumlara da açtım bu konuyu iki üç gündür ilk cevap veren sensin çok sağol. Acaba diyorum ben çok saçma bir konu mu açtım. Şimdi gelelim konuya, siyahı çıktığı yerden doldurdum diyelim. Doldurabilirim çünkü kartuş tamamen siyah, ama renkliyi bu şekilde doldurursam renkler karışmazmı? Yanlışlık olmasın Canon PF-40 ve CL-41 kartuşlar bu makinede kullanılan ve bu kartuşların üst kısmında delik yok. Her neyse ya zaten gerek kalmayacak heralde dün bir kartuş dolum yerine gittim doldurabiliyoruz dediler sorun yok o zaman. Yine de cevap için sağol.
Arkadaşım bu konuyla ilgili olarak Detaylı bir araştırma yaptım şu topic te bulabilirsin.. kolay gelsin