Şimdi Ara

Canon mp210 Kartuş Dolumu Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Canon mp210 model bir yazıcım var. Renkli kartuş bitmek üzre uyarısı alıyorum. Dolumu evde yapmak istiyorum. Ancak bu kartuşların chipli olduğunu duymuştum. Evde dolum yapmam mümkünmü?

Şimiden teşekkürler...

• kardes canon ların hiç bir kartuşlarına dolum olmuo sakın deneme eger cihazın yeniyse zaten dolum yapsan kabul etmez cihazın arızalanır garanti dışı kalır sakın deneme yeni al bence piyasada sadece canon we epsonun kartuşları cip li olduğundan kesinlikle dolum olmuo maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthry

kardes canon ların hiç bir kartuşlarına dolum olmuo sakın deneme eger cihazın yeniyse zaten dolum yapsan kabul etmez cihazın arızalanır garanti dışı kalır sakın deneme yeni al bence piyasada sadece canon we epsonun kartuşları cip li olduğundan kesinlikle dolum olmuo maalesef
    Canon 210 -220 serisi dolum yapılabiliyor. ( tıpkı mp150-160-170 ve 180 serisi gibi ) yegenimde mp-210 var. İzmirde siyahını 5 ytl ye renklisini 7 ytlye doldurtyorum.. kendim ugraşmadım. 3 veya 4 sefer doltuldum bir problem yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterman

Canon 210 -220 serisi dolum yapılabiliyor. ( tıpkı mp150-160-170 ve 180 serisi gibi ) yegenimde mp-210 var. İzmirde siyahını 5 ytl ye renklisini 7 ytlye doldurtyorum.. kendim ugraşmadım. 3 veya 4 sefer doltuldum bir problem yok...

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

Alıntıları Göster
    Bende de Canon mp210 var yazıcıyla gelen siyah kartuşu 3 defa renkliyi bir defa doldurttum, ancak son seferinde kartuşları reddetti, çünkü kartuşlar çipli, bir süre sonra kullanım süreleri sona eriyor ve orijinal kartuş almak zorunda kalıyorsunuz. Şimdiye kadar uygun herhangi bir muadil kartuş veya chip resetter da duymadım. Yeni kartuş almak hiç istemiyorum ama sanki başka çare yok gibi... Bu yazıcıya uygun bi çözümü olan var mı?

• onlara dolum olmaazzzzzzz
    olsa bile en fazla 3defa kabul eder daha sonra yazıcı arızlanır sakın dolum falan yapmayın orjinal en iisi ama siz bilirsiniz
    cip olduğundan cihaz baskı kafasına zarar werio dolum olunca
  • quote:

onlara dolum olmaazzzzzzz
    olsa bile en fazla 3defa kabul eder daha sonra yazıcı arızlanır sakın dolum falan yapmayın orjinal en iisi ama siz bilirsiniz
    cip olduğundan cihaz baskı kafasına zarar werio dolum olunca
  • sakın doluma falan aklınız gitrmesin sonra zararlı cıkarsınız benden söölemesi pişman olacagınız bir iş yapmayın
  • quote:

sakın doluma falan aklınız gitrmesin sonra zararlı cıkarsınız benden söölemesi pişman olacagınız bir iş yapmayın
    MP210 PG-40 PG-37 ve cl-38 cl-41 kartuşlarını kullanmakta. bu kartuşlara dolum yapılabilmektedir. ayrıca bunlarda chip bulunmamaktadır. tek sorun kaliteli murekkep bulmaktır.
    ayrıca kafa kartuş üzerinde bulunduğundan 4-5 sefer dolum yaptıktan sonra kafaya zarar gelse bile yeni kartuş alarak yeniden kullanabilirsiniz.
    aşağıda kartışların nasıl doldurabileceniz hakında linkler var

http://www.refillinstructions.com/Canon/C24.htm
    http://www.refillinstructions.com/Canon/C25.htm

@fthry niye bu kadar dolum olayına taktınızı anlayamadım. bilmeden bu şekilde kesin konuşup insanlara kartuş aldırarak ne amaçlıyorsunuz. bu işi yapan pek çok insan var ve duzgun yapıldığında sorun yaşamamaktalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

MP210 PG-40 PG-37 ve cl-38 cl-41 kartuşlarını kullanmakta. bu kartuşlara dolum yapılabilmektedir. ayrıca bunlarda chip bulunmamaktadır. tek sorun kaliteli murekkep bulmaktır.
    ayrıca kafa kartuş üzerinde bulunduğundan 4-5 sefer dolum yaptıktan sonra kafaya zarar gelse bile yeni kartuş alarak yeniden kullanabilirsiniz.
    aşağıda kartışların nasıl doldurabileceniz hakında linkler var

http://www.refillinstructions.com/Canon/C24.htm
    http://www.refillinstructions.com/Canon/C25.htm

@fthry niye bu kadar dolum olayına taktınızı anlayamadım. bilmeden bu şekilde kesin konuşup insanlara kartuş aldırarak ne amaçlıyorsunuz. bu işi yapan pek çok insan var ve duzgun yapıldığında sorun yaşamamaktalar.

Alıntıları Göster
    Bu yazıcının katuşlarında chip bulunmaz. Sadece dolum yapan firma dolum gramajını iyi ayarlıyamaz ise yazıcı kartuş tanımaz ve tekrar düzelmeside zordur.

• quote:

sakın doluma falan aklınız gitrmesin sonra zararlı cıkarsınız benden söölemesi pişman olacagınız bir iş yapmayın
    fthry, sen bu forumda üyelerin kafasını karıştırmaktan başka bi şey yapmıyorsun. Bilip bilmeden her ürünün dolumu ile ilgili mesajlar yazıp dolumu kötülerken elinde somut örneklerde yok. ki bi kaç tane olduğunu varsayalım bu sektörde 100 lerce firma var ve bunların arasında tahmin edemiyeceğin yatırımlarla ciddi tesislerde iş yapanlarda var. Sen sokaka arası 3 tane şırıngayla dolum yapan firmayı bütün sektöre mal etme bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prinkjet -- 16 Şubat 2008; 0:29:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: prinkjet

fthry, sen bu forumda üyelerin kafasını karıştırmaktan başka bi şey yapmıyorsun. Bilip bilmeden her ürünün dolumu ile ilgili mesajlar yazıp dolumu kötülerken elinde somut örneklerde yok. ki bi kaç tane olduğunu varsayalım bu sektörde 100 lerce firma var ve bunların arasında tahmin edemiyeceğin yatırımlarla ciddi tesislerde iş yapanlarda var. Sen sokaka arası 3 tane şırıngayla dolum yapan firmayı bütün sektöre mal etme bence.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler arkadaşlar, gerçekten çok ilgilisiniz. Özellikle "jeofizikci" arkadaşıma çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak benim kartuşlarım küçük olanlar yani PG-37 ve cl-38 bunlara kaçar ml mürekkep koymam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan18

Çok teşekkürler arkadaşlar, gerçekten çok ilgilisiniz. Özellikle "jeofizikci" arkadaşıma çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak benim kartuşlarım küçük olanlar yani PG-37 ve cl-38 bunlara kaçar ml mürekkep koymam lazım?

Alıntıları Göster
    arkadaslar çünkü bende bu sektördeyim sıcak satış yazıcı taryaıcı faks vb..
    ve suana kadar hep dolum hakkında 500 tane şikayet geldi ve gelmeye dewam edio zaten dolum yapmak legal birsey olmadığından kişilere saglam dolum yapanlarıda söylemek yani yanlış bilgilendirmek bence iyi bir sey değil
    sen prinkjet kendi işini ticari amac uğruna yapıosun tamam ama hep bütün yorumlarada dolum yazıp kendi adresini vs.. wermen ne kadar doğru sence?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dogan18

siyah 9 ml
    renkli 3x3ml yani 3 rengin toplamı 9 ml
    tavsiyem eger dolum yapacaksanız iyice araştırmanız. malesef dolum yapanlara forumda cok yanıltıcı bilgiler verilebilmektedir. bazen bilmemekten, bazende ticari kaygılardan.
    forumda bu ticaretten pay kapmaya çalşanların kufurleşmeye varan yazılarını gordum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dogan18

siyah 9 ml
    renkli 3x3ml yani 3 rengin toplamı 9 ml
    tavsiyem eger dolum yapacaksanız iyice araştırmanız. malesef dolum yapanlara forumda cok yanıltıcı bilgiler verilebilmektedir. bazen bilmemekten, bazende ticari kaygılardan.
    forumda bu ticaretten pay kapmaya çalşanların kufurleşmeye varan yazılarını gordum.

Alıntıları Göster
    kardes bence yanlış bilion siyah 13 ml.
    renkli ise 4*3 ml=12 ml sen bi daha bak istersen

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fthry

evet benim yanlışım varmış
    renkli 12 ml
    sıyah 16 ml olarak gozukuyor alışveriş sitelerinde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fthry

evet benim yanlışım varmış
    renkli 12 ml
    sıyah 16 ml olarak gozukuyor alışveriş sitelerinde

Alıntıları Göster
    Yeniden çok teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten çok yardımcı oldunuz!!!

• quote:

Yeniden çok teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten çok yardımcı oldunuz!!!

Alıntıları Göster
    bende bu ürünü inceliyorum da acaba cihaz nasıl?, kullananlar memnunmu? bazı forumlarda tarayıcının çalışmadığı falan söylenmiş(vista içindi galiba) bu doğrumu? yazı ile tam dolu siyah bir sayfayı kaç saniyede çıkarabiliyor? ve yine aynı koşullar için siyah kartuş kaç sayfa baskı yapabiliyor? cevaplar için şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrvw

bende bu ürünü inceliyorum da acaba cihaz nasıl?, kullananlar memnunmu? bazı forumlarda tarayıcının çalışmadığı falan söylenmiş(vista içindi galiba) bu doğrumu? yazı ile tam dolu siyah bir sayfayı kaç saniyede çıkarabiliyor? ve yine aynı koşullar için siyah kartuş kaç sayfa baskı yapabiliyor? cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Alıntıları Göster
    yazıcının çalışmamasının sebebi yanında usb 2.0 kablosu gelmemesi. 2.0 kablosu kulanmayanlarda tarayıcı çalışmiyor malesef. henuz cok siyeh cıktı almadım 3-4 tane falan aldım ama hızlı gibi. fotoğraf kalitesi ise cok iyi.

• quote:

yazıcının çalışmamasının sebebi yanında usb 2.0 kablosu gelmemesi. 2.0 kablosu kulanmayanlarda tarayıcı çalışmiyor malesef. henuz cok siyeh cıktı almadım 3-4 tane falan aldım ama hızlı gibi. fotoğraf kalitesi ise cok iyi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jeofizikci

teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.