Şimdi Ara

canon mp560ile epson rx 685 karsılastırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben epson rx 685 kullanıyorum 10 gün önce kardeşime canon mp 560 aldım onu kurdum ve su an onu kullanıyorum . yazacaklarım yeni yazıcı alacak arkadaslara fikir verir diye düsündüm .
    1- ikisindede oto reset kartus kullanıyorum.
    2-ikisininde mürekkebini aynı yerden epsona epson için olan canona kanon için olan mürekkebi kullanıyorum.
    3- ikisinin arasındaki farklar
    1- canonda iki tarafıda yazdırabiliyorsun epsonda aparatı ayrı satılıyor.
    2-canon gayet sessiz çalışıyor fakat epsonda ses gayet fazla.
    3-canon kagıdı otamatik olarak hangi tarafta varsa kendi alıyor , epsonda ise kağıt ön haznede ise (ben genelde ön hazneyi kapalı olduğu için kullanıyorum) özelliklerden seçmeden kağıdı ön hazneden almıyor ve bunu her işlemde tekrarlamak gerekiyor.
    4-canonda menü türkçe epsonda menü ingilizce
    5- yazdırma yapacağınız zaman epsonun hazırlanması 5-6 saniye canonun ise 15 saniye kadar yani biraz uzun sürüyor.
    6- fotoğrafta aynı kagıt ve aynı resmi bastırdığım zaman epson ile canon arasında bayağı bir fark olduğunu gördüm epsonun ki normal fotoğraf kalitesindeyken canonunki bayağı bir düşük kalitede kalıyor .
    SONUÇ: Benim görüşüme göre fotoğrafta basacağım diyorsanız kesinlikle epson ama ben fotoğraf için kullanmayacağım okadar önemli değil diyorsanız canon. Ben yeniden yazıcı alsam normal kullanmak içinse canon u fotoğrafta bastırmayı düşünürsem epsonu tercih ederim
    NOT: epson rx 685 6 kartuşludur canon mp 560 5 kartuşludur çift siyah renk vardır foto için 4 kartuş bulunmaktadır.
    ARKADAŞLAR FOTOĞRAF OLARAK FİKRİM DEĞİŞTİ CANONUNKİ DE BAYAĞI İYİ BEN ÖNCEKİ FOTOLARDA BİR HATA YAPTIM HERHALDE SONRADAN BASTIKLARIM GAYET GÜZEL ÇIKTI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robooo -- 20 Aralık 2010; 11:39:16 >

• iki yazıcıdan da çıktı alıp sunarmısın. bende mp 540 var ama hep aklımda epson mu alsaydım diye kaldı. alırken nedense herkes canonu öneriyordu.
  • arkadaşım en kısa zamanda canon dan resim cıkarıp ikisinide koyacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.