Şimdi Ara

Canon MP630 u ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • degerli forum üyeleri acil olarak yardımınıza ihtiyacım var
    iki senedir kullandığım yazıcımın mürekkepleri bitti ve ben gidip emin değilim geçmiş zaman 5 kartuşa 160 tl falan verdim ve 20-30 baskı sonunda yazıcı B200 hatası verdi ki o anda içime sancısı düştü yazıcı gitti garanti biteli de 3-5 ay oldu şimdi ne yapmalı
    yeni yazıcı mı almalı şöyle mürekkep beslemeli hazır sistem aklımda brother j220 var
    yoksa yazıcı parası verip tamir mi ettirmeli eldeki kartuşları kullanmak için

• yardım lütfen!
  • gecmis olsun.. 160 tlyemi yanarsın yoksa makinanın bozulduguna mı karar veremedim..
    B200 hatası kafa öldü yeni kafa istiyorum hatası.. Printhead kafalarda görülebilen bir durum. Bunları bir deneyin olmazsa zaten yapabilecek birsey yok
    1- yazıcıya reset atın sonra yeniden kontrol edin
    2- reset programı bulup her fonksiyona reset atın sonra yeniden kontrol edin
    3- xpress34 arkadas diger konuda yazmıstı. son olarak makinanın icini acın ve devre kartları üzerinde saat pili varsa sökün bir süre bekleyin ardından pili takıp yeniden kontrol edin..

tüm bunlara ragmen halen B200 hatası veriyorsa yeni bir kafadan baska caresi yok ama yeni kafa en ucuz 55dolar+yurt dısından kargo ücreti yani yaklasık 150tl'yi gecer.. Hadi bu masrafa girdiniz diyelim bu kafalar cok hassas oldugu icin aynı olayı yeniden tekrarlamayacak diye bir garanti yok 1-2 ay sonra aynı sey olursa bu daha kötü olur sizin icin..

O sebeple bu kafaları kullanan Canonlardan uzak durmalı. En güzeli yazıcısı kartus üzerinde olan modeller.. Dert yok tasa yok bozulsa bile git yeni bir tane kartus al 40tlye kaldıgın yerden devam..

Bu konuyu okumanızda yarar var http://forum.donanimhaber.com/m_56093357/tm.htm

(ayrıca eger olurda kafayı cöpe atacak olursanız sakın atmayın üzerinde calısmak icin bana gönderirseniz cok daha faydalı olursunuz en azından B200 hatasını cözebilirim diye umut ediyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: mınanod

yardım lütfen!

Sorun hala geçerli ise ve B-200 sorunu yaşayan başka biri varsa meco arkadaşımızın verdiği konu adresinin bugün itibariyle güncellenmiş halini okusunlar, ben bu sorunu benim makinamda çözdüm ve o konuda nasıl çözdüğümü anlattım, belki size de yararlı olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 14 Ocak 2012; 11:17:28 >
  • b200 hatası kafa öldü hatasıymış. mg 5350 yazıcımı garantiden servise gönderdim. kafayı değiştirip gönderdiler. şimdi çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.