Şimdi Ara

canon mu fuji mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Canon ixus 30, Fujifilm f440 veya casio z40'tan birini almayı düşünüyorum. Kullananınız varsa bir tavsiye lütfen. 400-550 dolar fiyat aralığında başka tavsiyelere de açığım...

• s70 i tek geçerim bi incelemeleri oku compact bir kamera 7 megapixel hemde
  • CANON
  • canon>casio> fuji
  • canon
  • canon
  • sony almayi neden dushunmuyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canon s1 ıs .bunu çok met ediyorlar.
  • Sony bu pazara oyuncaklar sürüyor fotoğraf makineleri değil Fiyatı da uçuk. Canon varken sony alınır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

Sony bu pazara oyuncaklar sürüyor fotoğraf makineleri değil Fiyatı da uçuk. Canon varken sony alınır mı?

• CANON A 85 VE A 90 A KADAR HEPSİ HİKAYE. www.diginorm.com DAN HER TÜRLÜ BİLGİYE KISA SÜREDE ULAŞABİLİRSİN .
  • canon
  • Canon'a da kızıyorum. Ben powershot isterim video da çekerim kardeşim diyenler okusun:
    A80 sonrası modeller (a75, a85, ixus500...) çok net tam ekranda izleyebileceğiniz videolar çekiyor ama...
    1- çekim süresi 3dk ile sınırlı. 640x480 modda ise 30sn. Kartınız ne kadar büyük olursa olsun.
    2- Çekim sırasında zoom yapılmıyor, ama bu normal zaten.
    3- Çekim için ayarlar ilk karede yapılıyor ve sonra hiç değişmiyor. Örneğin pencereden dışarıyı çekiyorsunuz, sonra dönüp içeriyi çekmeye başlıyorsunuz ama simsiyah. Uyduruk musteklere bile koymuşlar bunlarda yok.
    Sonuçta Canon video kamera da satacak, fotoğraf makinalarında bu kısıtlamaları yapmış. Ama fotoğraf makinası olarak bana yetiyor.
  • Ben SLR makinadan dijitale yeni geçtim uzun süre direnmeme rağmen...ve 3-5 yıllık fotoğraf geçmişimden bildiğim kadarıyla(SLR leri de kullandım) Canon bu işte 1 numaradır bence...Ben 2 günlük A85 kullanıcısıyım fiyatının en iyi makinası...Evet video kaydı sınırlı ama inan bana fotoğraf makinasıyla video kaydı ne kadar iyi ve sınırsız olursa olsun bir kameranın yerini tutmaz ve 3 dakika da çoğu zaman isteklerini karşılar..tabi bu benim görüşüm..her cihazı kendi işinde kullanmak gerek...bu neye benziyor biliyor musunuz..fotoğraf çeken tel.ler mesela..alana kadar sürekli fotoğraf çekerim diyordum..üstünden 1 ay geçti artık hiç çekmiyorum..neden çünkü nekadar iyi çekerse çeksin bir dfm gibi çekmiyor ve tatmin etmiyor..saygılar...
  • Sayın kayas bu düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum. Her makina kendi asıl işlevi için tasarlanmıştır. Tabiki yan işlevleri de rakiplerine göre iyi olursa daha avantajlı olacaktır.
  • sonuna kadar canon
  • kayas a bende katılıyorum, hatta bu yüzden Canon aldım. Ama uyduruk markalarda bile birsürü ek özellik varken ve Canon bunun 10 katını yapabilecekken yapmayınca insanın canı biraz sıkılıor, keşke olsaymış diyor. Yine de her şartta Canon tek geçilir. ( genel konuştum çünkü tek benim düşüncem değil)
  • Canon çok iyidir ancak
    Fuji nin kaliteside gözardı edilemez.
    fuji daha ucuz ise fuji tercih edilebilir.

Bunların yanınmda sony nin sysbershot serisi de canonları yakalamış durumda, haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliaygun -- 27 Ocak 2005, 9:59:25 >
  • sony ler lcd ekran konusunda iyi deil bence
    ayrıca canon 1 numara ardından nikon düşünülmeli bence
  • tecrübe ile sabit kesinlikle CANON
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.