Şimdi Ara

Canon MX925 Nüfus Cüzdanı Fotokopisi çekme yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni almış olduğum Canon mx 925 yazıcıyla eklemiş olduğum resimdeki gibi (yan yana) olacak şekilde nüfus cüzdanı fotokopisini çekemiyorum. ve makine fotokopiyi boyutu oldukça küçük çekiyor. nasıl yapabilirim kaç saattir uğraşıyorum beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Kopyalama ayarlarından kağıt boyutunu ayarlamayı deneyin.
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    bende mg5450 de denedim olmadı yada ben yapamadım gittim birtane çektirdim evde duruyor lazım olunca kendim onun fotokopisini çekiyorum.. ama başkasına lazım olunca yapacak bişi yok yan yana bende getiremedim... :(
  • Fotokopiyi nasıl çekeceğimi uzun uğraşlar sonunda buldum. daha önce canonun başa bir modelini kullanıyorum ordan mantık yürüterek buldum. buluna kadar baya mürekkep harcadım ama olsun yazıcının bir çok özelliğini keşfettim. fotokopiyi nasıl çekeceğimizi kısaca anlatayım.
    Nüfus cüzdanını Tarayıcının sol üst kısmına koyarak cüzdanının ön yüzünün 1 tane fotokopisini çekiyoruz. bu çektiğimiz fotokopi kağıdını yazıcının ön alt kısımında bulunan kağıt haznesine yerleştiriyoruz(Burada dikkat edeceğimiz husus ikinci olarak nüfus cüzdanın arka kısmını çekeceğimiz için kağıdı yerleştirirken önceden çektiğimiz fotokopinin diğer basacağımız baskının üzerine gelmemesini sağlamak) Daha sonra tarayıcıda duran Nüfüs cüzdanın arka kısımını biraz daha sağ doğru koyarak fotokopiyi çekiyoruz. Umarım anlatabilmişimdir.

eyv pirim hayat paylaşınca güzel... bende bir deneyeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Fotokopiyi nasıl çekeceğimi uzun uğraşlar sonunda buldum. daha önce canonun başa bir modelini kullanıyorum ordan mantık yürüterek buldum. buluna kadar baya mürekkep harcadım ama olsun yazıcının bir çok özelliğini keşfettim. fotokopiyi nasıl çekeceğimizi kısaca anlatayım.
    Nüfus cüzdanını Tarayıcının sol üst kısmına koyarak cüzdanının ön yüzünün 1 tane fotokopisini çekiyoruz. bu çektiğimiz fotokopi kağıdını yazıcının ön alt kısımında bulunan kağıt haznesine yerleştiriyoruz(Burada dikkat edeceğimiz husus ikinci olarak nüfus cüzdanın arka kısmını çekeceğimiz için kağıdı yerleştirirken önceden çektiğimiz fotokopinin diğer basacağımız baskının üzerine gelmemesini sağlamak) Daha sonra tarayıcıda duran Nüfüs cüzdanın arka kısımını biraz daha sağ doğru koyarak fotokopiyi çekiyoruz. Umarım anlatabilmişimdir.

Abicim komedisin valla? :D Resmen manuel çekmeyi anlatmışsınız, bunu herkes yapar.. :D Bende "ehliyet çekme" özelliğini buldunuz sandım.. Bu yazıcıda ehliyeti nereye koyarsanız koyun, kendisi üzerinden ya da pcden program ile onları yanyana getirilmesi amaç olmalı. Yoksa sizin dediğin gibi ben çağ öncesi yazıcıda da yaparım o zaman CANON MX925 almanın ne önemi var.

bendede bu yazıcıdan var, eğer programa ya da özelliğini bulursam buraya yazarım..

• .i. . kullanıcısına yanıt
    Paylaşırsanız güzel olur. Bizde faydalanmış oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimlik Fotokopisi Derdi..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Mrb, CANON Türkiye ile görüşmüştüm o ay, MX925 modelinde ehliyetin iki yüzünü hafızaya alıp tek seferde fotokopi çekme özelliği yokmuş, yeni G serilerinde bu özelliği koyduk demişti.

G serilerinde ise ADF ve çift taraflı tarama, çift taraflı baskı, renkli ekrandan kontrol gibi özellikler yok, hala da eklememişler.

EN son çıkan G serisi 6yıllık cihaz MX925teki özellikler hala yok tek cazibesi TANKLI sistem....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.