Tanesi 15 den 2 x cl-41 1 x cl-38 2 x pg37 2 x pg40
kartuş var alimde 2. el ama hiç dolum yapılmadı. Hepside orjinaldir. İsteyene dolum yapılarakta verebilirim.
544 940 02 72 nolu telden ulaşabilirsiniz.
selam hangi ildesiniz hocam birde kartuşlar hiç doldurulmadı değilmi biliyorsunuz bu kartuşlar en fazla 3 yada 4 kez dolabiliyor sonra tamamen ölüyor
1 ay önce olsaydı belki düşünürdüm ama bu kartuşları bulamadım diye sırf epson sx110 aldım bitane bide kolay dolum kartuşları+mürekkeplerini aldım kafam rahat şimdi..elimde bitane canon mp210 kaldı şimdi yatıyor yepyeni..satacam gitsin onuda kaça giderse
Ben istanbul sancaktepedeyim.
sana 3-4 defa dolum yapılabiliyor diyen yanlış demiş ben kendi kartuşlarımı en az 10 defa doldurdum kullanıyorum. Bu işi bilende konuşuyor bilmeyende. Dolumu doğru yaparsan kartuşu 20-30 defaya kadar doldurabilirsin. İstediğiniz konuda arayabilirsiniz 0544 940 02 72
hocam bana kimse kartuş 3-4 kere doluyor demedi ben bizzat 6 adet kartuş eksittim en fazla dolanı 5 seferdi bu lanet kartuşlar ne yaparsan yap 3-4 kereden sonra ölüyor. ben zaten kartuşu makinaını scanneri çalışsın diye arıyorum sırf bu sebepten canon ip3500 aldım rahat ettim
quote:
Orijinalden alıntı: slm66
Ben istanbul sancaktepedeyim.
sana 3-4 defa dolum yapılabiliyor diyen yanlış demiş ben kendi kartuşlarımı en az 10 defa doldurdum kullanıyorum. Bu işi bilende konuşuyor bilmeyende. Dolumu doğru yaparsan kartuşu 20-30 defaya kadar doldurabilirsin. İstediğiniz konuda arayabilirsiniz 0544 940 02 72
bu kartuşlar 10 defa dolmaz hocam yapmayın allahaşkına kullanmasak neyse diycem ama yani en fazla 5 bilemedin 6 defa doluyor sonra ölüyor.bu kartuşları heleki 20 30 defa doldurmayı iddia etmek sadece yüzümüzde bir tebessüm ettirir..
benim mp160 da bunları kullanıyor sanırım.şu ana kadar 6-7 dolum yaptım idare ediyoruz.demek ölmesi yakın :)
Kartuşlarda dolum yapılırken kullanılan mürekkebin kalitesi, Mürekkep kartuşa verilirken gayet yavaş verilmesi ve gereğinden fazla verilmesi kartuşun ömrünü oldukça düşüren sebeplerdir. Bunlara dikkat edildiği sürece kartuşunuzun ömrünü 2ye katlayabilirsiniz.
Bir arkadaşımdan aldığım Canon Pixma MP150 için aldığım orijinal PG-37(Siyah) ve CL-38(Renkli) kartuşların bu model yazıcı için uygun olmadığını anlayınca kartuşları satmaya karar verdim. Kartuşların paketini açıp yazıcıdaki yuvalarına takmıştım ancak deneme sayfası bile yazdıramadım. Yani hiç kullanılmadı. Piyasadaki fiyatları ikisi beraber 85-90 TL ama ben paketi açtığım için kargo dahil 65 TL ye satıyorum.
Uyumlu olduğu Canon modelleri şunlar: Canon Pixma IP1800,1900,IP2500,IP2600,MP140,MP190,MP210,MP220,MX300,MX310