Şimdi Ara

Canon PIXMA MG2450 yazıcı almayı düşünüyorum. bi kaç soru işareti var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Canon PIXMA MG2450 yazıcı almayı düşünüyorum, yalnız daha önce aldığım epson yazıcımda yaşadığım sorunun aynısını yaşamak istemiyorum. bu yazıcının kartuşlarını kendimiz doldurtabiliyo muyuz ? epson yazıcımda 4 kartuşun fiyatı yazıcının fiyatını geçiyodu. bunda da her defasında orjinal kartuş almak zorunda kalmak istemiyorum. eskiden basit hp yazıcıların kartuşlarını götürüp kırtasiyede doldurtabiliyoduk, acaba bu Canon PIXMA MG2450 yazıcının kartuşlarını herhangi bir kırtasiye vb yerlerde ucuza doldurtabilir miyim yada alabileceğim mürekkeplerle bu yazıcının kartuşlarına dolum yapabilir miyim ? cevaplar için teşekkür ediyorum

• Bende bunu merak ediyorum.
  • eminç E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Canon iki kartuşlu bütün modeller kolayca doldurulabilir.http://www.youtube.com/watch?v=vXSqEXp-2lQ
    Mürekkep seti içinhttp://www.sarfet.com/canon-pg545-cl546-kartus-murekkep-seti-ocp-dye-4x100gr
  • Şu an piyasadaki cok fonksiyonlu en ucuz sifir yazici
    Az önce siparis verdim. Fiyat performans bakimindan gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminç E kullanıcısına yanıt
    herhangi bir epson bu yazcıdan daha iyidir. elinizdeki epson çalışır vaziyette ise yeni bir yazıcı almak yerine elinizdeki epsonun kullandığı kolay dolan kartuş seti alın. hem çok daha az maliyete işinizi halledersiniz hemde dolum için özel üretilen bu kartuşları devamlı olarak son derece basit bir şekilde doldurur. dolumcu masrafındanda 3-5 dolumdan sonra bozulacağı için almanız olan icap edecek olan orjinal kartuş masrafındanda kurtulursunuz. illede canonu almak istiyorsanız bitmeyen kartuşlu olarak alın. ama dediğim gibi elinizde çalışır vaziyette epson varsa boşuna yazıcı aramayın epson kolay dolan kartuşlar son derece sorunsuz stabil ürünlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem baskı malzeme

herhangi bir epson bu yazcıdan daha iyidir. elinizdeki epson çalışır vaziyette ise yeni bir yazıcı almak yerine elinizdeki epsonun kullandığı kolay dolan kartuş seti alın. hem çok daha az maliyete işinizi halledersiniz hemde dolum için özel üretilen bu kartuşları devamlı olarak son derece basit bir şekilde doldurur. dolumcu masrafındanda 3-5 dolumdan sonra bozulacağı için almanız olan icap edecek olan orjinal kartuş masrafındanda kurtulursunuz. illede canonu almak istiyorsanız bitmeyen kartuşlu olarak alın. ama dediğim gibi elinizde çalışır vaziyette epson varsa boşuna yazıcı aramayın epson kolay dolan kartuşlar son derece sorunsuz stabil ürünlerdir.

dediğiniz gibi bu durumu bi değerlendireyim, eski epson yazıcım çalışıyorsa hala kartuş bulursam daha iyi olur sanırım teşekkürler

• sanalpazar.com da meydan ürünü ancak tarayıcı performansı vasat gözüküyor.Eski resimleri tarayıcıyla bilgisayara aktarmak istiyorum alıp-kullanan bir arkadaş incelesi çok iyi olacak.Şuan piyasada en uygunu bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.