Şimdi Ara

CANON PIXMA MP 630 KARTUŞ DOLUMU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon Pixma MP 630 kullanıcıları kartuş dolumu ile ilgili görüşlerimizi burada paylaşalım...Aranızda MP 630 kullanan varsa kartuş dolumu ve diğer teknik konuları dile getirelim...Ben şahsen cihazdan çok memnun kaldım ve birde kartuş dolumunu halledebilirsem tadından yenmeyecek.5'li kartuş takımı tanesi ortalama 20 liradan 100 lira ediyor ve benim gibi çok baskı alanlar için maliyet yüksek oluyor.Bu modelin kartuşlarının dolumunu yapan veya yaptırabilen varsa topikimizde paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 21 Ocak 2009; 22:15:32 >

• Hocam, bende MP 630 alıyordum ama son anda 610 aldım. Nette araştırdığım kadarıyla MP630 un kartuşlarını dolduran görmedim. 610 un kartuşlarıyla fiziksel olarak aynı kartuşları kullanıyor ama chipleri farklı. Chip resetleyiciler resetlemiyor. Yakında 520 521 sersi kartuş resetleyici mutlaka üretilecektir. Büyük ihtimalle sen bir süre daha orjinal kartuş kullanmak zorunda kalacaksın. Biraz araştırma yap eğer resetleme işlemi veya resetleyici hakkında bilgi bulursan burada paylaşırsın. MP630 kullanan çok sayıda arkadaş var.
  • Teşekkürler joe_Black arkadaşım bende sizin gibi düşünüyorum şimdilik beklemede kalıp araştırmak lâzım...
  • selam bende canon 610 modeli bulamadım onun yerine canon 630 modelini aldım acaba 610 un kartuşları 630 a olurmu
  • Sanırım biraz bekleyeceğiz 610 modelinin dolumunu yeni halletmişler.Bizimki biraz chiplerin resetlemesi için zamana ihtiyaç var...610 modelin kartuşu 630'a olmuyor.Olmamasının nedeni dodurtmayı önlemek ve bu yüzden de yeni model çıkartmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 28 Ocak 2009; 19:09:51 >
  • 620 ya da 630 kullanan arkadaşlar, memnun musunuz? Foto baskı yapıyormusunuz foto kağıdına? Bir de nerden aldınız?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkilic

620 ya da 630 kullanan arkadaşlar, memnun musunuz? Foto baskı yapıyormusunuz foto kağıdına? Bir de nerden aldınız?
    Teşekkürler.

Hocam 1 yıl öncesinin konusu bu

yüksek olasılık memnundurlar ...
    foto baskısı da mutlaka yapan vardır...
    şu sıralar heryerde bulamayabilirsin...bayide olmayabiliyor...

mp640 gelicek 400 lira olucak biraz daha beklenebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 7 Şubat 2010; 19:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkilic

620 ya da 630 kullanan arkadaşlar, memnun musunuz? Foto baskı yapıyormusunuz foto kağıdına? Bir de nerden aldınız?
    Teşekkürler.

Mp630 var bende fptpgraf baskısı cok kaliteli. tüm özellikleri sonderece iyi. Ancak kötü yanıda var.
    Bence normal çıktısı çok yavaş. Yani arkalı önlü birçıktı alacaksanız biraz vakit alıyor. Ama özellikle fotograf ve cd çıktı alabilmesi çok iyi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.