Şimdi Ara

@@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
3
Favori
69.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarda yapılıyor. photoshop ta desature seçeneğinden.
  •  @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@
     @@@CANON POWER. A720IS KULLANICILARI (En yeni üyemiz:CrazyShark74)46 Üye @@@
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar pil seti alacağım aklımda

kapıda ödeme ile 22 lira

birde bu var kapıda ödeme ile 36 lira

hangisini önerirsiniz yada başka önereceğiniz varsa acığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 24 Ağustos 2008; 19:11:20 >

• EEEE arkadaşlar gime girmez oldu bizim buraya yaw birşey sordum 2 gündür cevap yok makine pilsiz bekliyor valla
  • bu 13. sayfa lanetli benim için. yüklenmesi uzun sürüyor. o nedenle diğer sayfayı bekliyorum.

pile gelince 36 ytl olan daha mantıklı bana göre.
    (sizin verdiğiniz linkleri göremedimyanılmıyorsam bu.http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=562)

ama ben olsam varta,duracell yada panasonic bakardım.
  • Kesinlikle 36 ytl olan uygun.Cunku 4 pil dolduruyor.En azindan iki tane yaninda dolu yedek pilin olur.Gpde iyi marka.Zaten bilinen marka olduktan sonra ve 2700luk olduktan sonra hic problem olmaz.Simdiden bol fotograflar.
  • ARKADAŞLAR CANON A720 SİNİ SATMAK İSTEYEN OLURSA BANA PM ATSIN
    AMA FİYATLARI ABARTMASIN SIFIR GARANTİLİ ARTI ÇANTA TRİPOD FALAN HEDİYE ONA GÖRE BİR FİYAT SÖYLERSE DAHA İYİ OLUR.BOŞ YERE UGRAŞMAYIZ.
    http://www.sahibinden.com/canon_a720_is_8_megapiksel_6x_optik_zoom_sifir_kutusundaWQQaXQQ4906991WQQpXQQdisplayitem&keyword=CANON%20A720
  • sadece boyutunu küçülttüm.

ek rica:
    bu sayfaya büyük boyutta fotoğraf eklemiş olan arkadaşlar fotoğreflarının boyutlarını max. 800*600 yaparak yeniden eklerlerse çok memnun olacağım.

Ufaltılmış önizleme resmi
    Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

• A710 IS kullanıcıları da alınıyo mu buraya?
  • Doğubank da 4 tane GP 2700 ve 8 saatlik şarz aleti 26 ytl ye aldım.
    300 foto çekiyor genelde flashsız çekerim ancak şu var ki uzun pozlama çok yaparım.
    Ayrıca 8 saat şarz süresi çok ideal gece yatarken takıyorum sabaha hazır oluyor.
    Ben öneririm.
  • Ben o fiyata 5 saatte şarj eden 2x2700'lük pilli kiti almıştım 2 ay önce 26 Ytl'ye...
  • Uzun bir aradan sonra tekrardan evdeyim ve hepinize veriyorum.
    İsnsan bu kadar sallamaz yaw..
    Neyse 2 foto koyayım bare...

http://fotokritik.com/1290335 Naçizane fikirlerinizi istiyorum bu arada. Iskalamazsanız sevinirim.

• ardıçlı2000
    adamım sinekten başka foto koyamadın mı?
    aç aç bakıyoruz sayfaya ardıçlı nasıl bir foto koymuş diye. o da ne: sinek.

bu arada üstteki foto güzel. keşke 5-10 dk sonra çekseydin.
  • peş peşe çekildi. manuel ayarlama işini öğrendikçe foto çekmek daha zevkli hale geliyor gerçekten.

• Bir kaç da hdr denemelerimi sizinle paylaşayım:

Ramazanın ruhuna uygun olsun...
    Meşhur ortaköy camii ve beşiktaş sinan paşa camii...

• Buradan hepinizi lemeye devam ediyorum. Siz aldırmasanz da ben bu forumu ayakta tutmaya açlışacağım.
    Olsun yıkılmadım ayaktayım.

http://www.fotokritik.com/1296631

Bir de Kız Kulesi gelsin...

• Muthis fotograflar gercekten.Ozellikle kiz kulesi resmi harika.Hangi ayarlarla cektigini yazabilirmisin.
  • Diyafram: f/8
    Çekim süresi: 13 sn.
    ISO: 80

Acdsee de unsharpen mask ve noise reduction uygulandı.
    Biraz da pozlama telafisi verildi. Pozu düşürdüm açıkçası.
    İşte burada canan raw hack li yazılımla f daha da kısılıp daha hoş bir fotoğraf elde edilebilirdi.
    YA da raw de çekilip gerekli ayarlamal daha da iyi yapılabilirdi.
    Ama bizden bu kadar.
  • Size inat ben eklemeye devam ediyorum siz istediğinizi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 11 Eylül 2008; 23:04:57 >

• Arkadaşlar araya bir duyuru için giriyorum , kusura bakmayın

TIKLAYINIZ ------>http://forum.donanimhaber.com/m_26402650/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.