Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben taşıma kılıfı olarak Caselogic TBC3 modelini makineyi ilk aldığım günden beri kullanıyorum ve memnunum.
    Kılıfta 3 adet fermuarlı göz var.Bunlardan en öndeki (yani tutamak/kemer halkası tarafının tam tersinde olan) göze 4 adet yedek kalem pil ve yedek hafıza kartı rahatlıkla sığıyor,ayrıca içerisinde lastikli-ağlı bir kısım var.
    Ortadaki fermuarlı kısmı tam makinenin ölçülerine uygun,ne büyük, ne küçük.
    En arkadaki kısım ise bir cep telefonunun rahatça sığabileceği büyüklükte fakat çok derin değil.Ben bu kısma bilgisayar bağlantı kablosunu koyuyorum.
    Kılıfın kemer halkası/tutamak kısmı oldukça geniş tutulmuş,yani bir el ile rahatlıkla tutulabiliyor.(Kemere takmak için oldukça geniş kalıyor.)
    İki yan tarafında; paketinden çıkan omuz askısını takmak için yapılmış askı klipsleri var.
    Malzemesi fazla olan arkadaşlar için bu kılıf küçük gelebilir ama kemere takılıyken bile tek elle makineye çok kolay ulaşılabiliyor.
    Fotoğrafını koyamıyorum fakat internette aratırsanız kolayca bulabilirsiniz.Yaklaşık fiyatı da 25-30 YTL civarlarında.
  • Arkadaşlar buda benim kullandığım EP center dan 20 ytl ye aldım biraz büyük gelebilir özellikle bu tip açılır kapaklı olsun istedim makinayı koyup çıkartırken çok kolay oluyor ve makinanın zamanla çizilmesini önlemiş oluyorsunuz. önde büyük cep i var, yine yanlarda da file şeklinde cepleri var.

Case Logic TBC4

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..
  • Ben daha önceden Kameran için Almanyadan aldığım HAMA Kamera çantam ve makinamı aldığım gün Teknosadan 15 Ytl 'ye aldığım CASE LOGIC TBC2 çantamı ekleyeyim ki sizin için bir fikir oluşsun dedim , umarım işinize yarar .

Eğer detaylı [Kamera , şarj cihazı + Piller , Tripod vs...] dışarıya çıkacaksam tereddütsüz HAMA yanımda oluyor , ama makinam her ortamda daima benle olduğu için çantamda duracaksa eğer CASE LOGIC 'i tercih ediyorum .

CASE LOGIC TBC2

Buda fikir vermesi açısından 3 gözünün ve kayışınında bulunduğu başka bir fotoğraf

CASE LOGIC TBC2 & HAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ADA -- 19 Nisan 2007; 14:48:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

azınızın suyu aktı yaw

sen orda janta makro yapıyom ayağına yattın dimi

ya baktım dört bijon jant dedim çolebi çekiyim ana bide hatun bacak bacak üstüne atarken diğer ayaga geçmesin tam o sırada yakalamışım
  • AMANİİİİİİİİİN ..GÜZEL FİRİKİK
    SENDEN İYİ PAPARAZİ OLUR.
    HİÇ KAÇIRMAMIŞSIN.....

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

azınızın suyu aktı yaw

sen orda janta makro yapıyom ayağına yattın dimi

ya baktım dört bijon jant dedim çolebi çekiyim ana bide hatun bacak bacak üstüne atarken diğer ayaga geçmesin tam o sırada yakalamışım
  • 7 Mart 2007 tarihinde çekilmiş Istanbul Boğazı Sis görüntüleri :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vardium -- 20 Nisan 2007; 15:32:07 >
  • resimler çok başarılı hangi mod ta çektin?
  • arkadaşlar bu deklanşöre basmadan önce yanan kırmızı ışık ne işe yarıyor...
  • O kırmızı ışık fotoğraf çekerken resmin titreyebileceği uyarısıdır. Biryere sabitlemezsen fotoğraf net çıkmaz
  • Akıllı makine,resmin bozuk çıkacağını biliyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

O kırmızı ışık fotoğraf çekerken resmin titreyebileceği uyarısıdır. Biryere sabitlemezsen fotoğraf net çıkmaz
  • yok ustam ben lcd deki kırmızı ışığı sormadım..hani flashın yanında yanıyor ya çekeceğimiz objeye doğru yanıyor ya onu sordum...mesela yakından çekeceksin daha belli oluyor...kırmızı olarak deklanşöre yarım basınca çıkıyor...

??????????????
  • netleme yardımcısı yani ortamda flaş patlasınmı patlamasınmı tarzında bir araştırma yapıyor iso yu açsınmı açmasınmı falan
  • arkadaşlar ..bir önerim var ..bizde canon a630 grubu kuralımmı...tüm paylaşımlarımızı bu grupta yaparız ...nasıl???
  • ben kurdum çok fenaa bir topic oldu hatta ama donanımhaber yetkilileri kapattı yanii bu konuyu açan arkadaş ya konuyu düzeltecek yada donanım haber yetkililerine mesaj atarak konu kapatılsın yeni bir konu açıyorum diyecek.

sanyo gurubunun topic sayfasının başı benim önerim üzerine yapıldı mesela bir imza belirleni o imzada kullanılır ama iş konuyu açan arkadaşta bitiyo
  • quote:

resimler çok başarılı hangi mod ta çektin?

Teşekkürler hocam. Otomatik modda çektim (Landscape). Daha yeniyim, çok ayar yapmadım. :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: seriko

yok ustam ben lcd deki kırmızı ışığı sormadım..hani flashın yanında yanıyor ya çekeceğimiz objeye doğru yanıyor ya onu sordum...mesela yakından çekeceksin daha belli oluyor...kırmızı olarak deklanşöre yarım basınca çıkıyor...

??????????????

af yardımcı ışığı makinanın focuslaması için gerekli ışığı sağlıyor.o ışığı elinle kapatırsan makinanın focuslayamadığını görürsün.
  • canon a640- fenerbahçe parkı

• TYU iyi güzelde bilader parkın adını beğenmedim be
  • ben de sevmiyorum ama napiym. inşallah bi gün değiştiricez
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.