Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video olayıda gerçekten güzelmiş..kaliteli video çekimi var
  • @seriko Kendimi Teknik serviste hissettim
  • yorumunu alsaydım önce daha net olurdu ..... makroya kurttan böcekten sinekten başka bişey olsun istedim...başkada bişey bulamadım...işyerindeyken yolladım....
  • ilk denemeler için gayet iyi ama daha iyi olabilir Netlediği yere dikkat ediyosundur umarım güzel şeyler çıkabilir. bu arada Kameranın Beyaz ayarı iyi
  • üstatlar canon a640 makinede seri çekim varmı.
    hani tellerdeki gibi 4lü peş peşe çekim.
  • tabikide vardır benim bildiğim zamanlamada peş peşe çekim ayarıda verebiliyosun
  • ya arkadaşlar bu çektiğimiz resimlerde tarihi nasıl görebiliriz...ben bulamadım..çektiğim resimlerede tarih yazmasını istiyorum ama bulamadım..nerden yapacaz onu?
  • @seriko, fotoğraflar üzerinde tarih sadece postcard modunda görünüyor..Sıkıştırma ve boyut ayarlarını buna göre yapabilirsin.(ve de en büyük 2mp görüntüler alabilirsin.)
  • @guvenkab , ipucu için teşekkürler.

@klas341979 , A 630 da seri çekim yaklaşık 2,4 kare/saniyeydi yanlış hatırlamıyorsam.
    A640 ta da 1,8 veya 2 kare/saniye civarındaydı.
  • Teşekkür @uguretes için olacaktı

Ayrıca bilgilerinizi/fotoğraflarınızı paylaştığınız için tüm forumdaşlara teşekkür ederim.
  •  Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

• @apolloturk2 şu kırmızı çiçekli ağaç iyi çıkmış
  • teşşekkür ederim o ağaç aslında sarı çiçekli psde biraz oynayınca bu hale geldi
  • apollo niye paso ceza yiyiyon yaw
  • takılmak lazım biraz
  • Arkadaşlar birbirine eklediğim bir foto bu biraz canlı göründü paylaşmak istedim uzun olduğu için linki veriyorum forum düzenini bozmasın

http://img253.imageshack.us/img253/1675/kkvl7.jpg

Birde böyle görülesi bir resmim var

• arkadaşlar konu taşınmış..artık oradanmı devam edecez...son kararımız ne...?

http://forum.donanimhaber.com/m_12357221/tm.htm
  • bence buradan devam etmek daha mantıklı zaten katılım az kaç aydır daha 4. sayfaya geçemedik bu üç sayfayıda hiç etmeyelim bari.

Ama konunun sadece fotoğrafdan ibarett olmamasını istiyorsanız konuyu açan arkadaşa pmle ulaşıp konu başlığını değiştirmesini isteyebilirsiniz.Fakat bence bu şekilde iyi gidiyor.

Eğer isterseniz a530-540 cılar gibi iki ayrı topiktende gidebiliriz burası sadece fotoğraf kısmı olur diğerindede fiyatlar falan yazılır ama zaten katılım az olduğu için sürekli ikinci sayfalara düşeriz gibime geliyor.

Bana kalırsa bu konuyu a610-a620 kullanan arkadaşların topiğiyle birleştirelim zaten a6xx serisi makineler arasında doğru dürüst fark falan yok mpiksel 0.5" daha büyük ekran dışında herşey aynı 800 iso zaten bi halta yaramıyor.a610-a620 kullanan arkadaşlarlada konuşup bu iki konuyu birleştirebilirsek hem cok daha canlı hemde sürekli üslerde gezen bir topic oluşturabiliriz gibime geliyor.
  • Arkadaşlar A 630 ile 2.5 dakikalık görüntü çektim ve tam 160 mb. tuttu bu normalmi ve bunu görüntü çözünürlüğünü düşürmeden, azaltma yolu varmı?..
  • arkadaşlar bu konuyu açan arkadaşa ben PM attım sizde atarsanız iyi olur ben 10 numara bi konu açmıştım ama donanımhaber kapattı ürünlerin birer fotografı ithalatcı firmanın adresi imza tabanı oluşturulması lazım neticede kullanıcıar çoğaldı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.