Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben A630 u öneririm sanırım daha öncede anlatmıştım ofisteki iş arkadaşlarımdan biri olan mühendis. ilk önce kameran çok kaba benimkisi onun çeyreği kadar dedi ve 2 gün sonra benim kameranın ışık ayarlarını felan gördüki kendi Sony CyberShot makinesini satıp Canon A630 almayı düşündü
  • artısını ve eksisini teknik olarak biliyormusun..çünkü hemen hemen iki cihazda aynı özellikte ama diğeri daha zarif....neden a 630 veya neden a560???
  • quote:

Orjinalden alıntı: seriko

artısını ve eksisini teknik olarak biliyormusun..çünkü hemen hemen iki cihazda aynı özellikte ama diğeri daha zarif....neden a 630 veya neden a560???

A630 da 21 çekim Modu diğerinde 14 tane

A630 Türkçe Menü diğerinde YOK bunlara extra olarak bide şu resimden bak istersen

BU RESİME Bİ BAK
  • a560 mı kibar? Arkadaşım sen bimekste olympus mju 530'u gördün mü? 700'den 499'a düşmüştü ve alet inanılmaz ince ve kibardı. Ben de onu alıp almamak da kararsız kaldım. Hala düşünüyorum Olympus'u mu alsaydım diye bu cebimde şişkinlik yarattıkça
    quote:

bugün saat 18:00 gibi foruma bakıp hangi makinayı almalıyım diye düşünürken @güvenkap arkadaşın çektiği resimleri gördüm ve bu makinayı almaya gittim ve aldım...ama.....................aklımda daha önceden seçmiş olduğum a560 kalmadı değil yani....arkadaşlar iki makina arasında kaldım...bimeks ten 497 ytl ye 12 taksitte aldım 1 gb sd kart 8 ytl ye geldi...ama bunu 1 gün opsiyonlu aldım..foruma danışıp hangisine karar verecem diye...acaba iyimi yapmışım...biraz kaba ama özelliği daha iyi gibi...lütfen yardımcı olun...a 560 biraz daha kibar..ama bununla farkını artısını eksisini lütfen bana yazında içim rahat rahat bir makina kullanayım....saygılar...
  • @seriko, makine seçiminde tam oniki'den vurmuşsun hiç başka birşey düşünme.Hele de bu fiyata...Rahatına ve makinanın vizörüne/ekranına bak !

Benim almış olduğum fiyatı daha önce okumuşsundur. . .

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..
  • Serde biraz balıkçılık var da...

• Bu uğurböceği öyle çok uğraştırdı ki anlatamam.Bir saniye bile sabit durmadı yav.

Beni gören olsaydı niye bu adam yerlerde şekilden şekile giriyor diye düşünürdü sanırım.

• Ağ'da yavaşlama var sanırım,birden fazla fotoğraf yüklenmiyor.Tek fotoğraf bile birkaç denemeden sonra yüklendi.

• Devam

ve son.

• Orjinalden alıntı: sabriaga

a560 mı kibar? Arkadaşım sen bimekste olympus mju 530'u gördün mü? 700'den 499'a düşmüştü ve alet inanılmaz ince ve kibardı. Ben de onu alıp almamak da kararsız kaldım. Hala düşünüyorum Olympus'u mu alsaydım diye bu cebimde şişkinlik yarattıkça

doğru diyorsun bu kaba bir makina ...Oradaki 4 . pil kabalaştırıyor..ama yarı profesyonel bir makina bu anladığım kadarıyla ..nerede ve nasıl hangi modda çekeceğimizi öğrenirsek gerçekten güzel görüntüler yakalayacağımıza inanıyorum..ben sadece a560 ile a630 arasında kaldım ..piyasada daha birçok marka ve model var ..ben bu kadar çeşide ve markaya kafa yordum,forumu inceledim ve canonda karar kıldım.ama 2 si arasında kaldım... tercihim bu ikisi arasında ..daha ince kibar tam gömlek cebine göre bile makinalar var ...ama bunun kullanım alanıyla onlarınki arasında mutlaka fark vardır diye düşünüyorum kanımca:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriko -- 13 Nisan 2007; 7:54:50 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sabriaga

a560 mı kibar? Arkadaşım sen bimekste olympus mju 530'u gördün mü? 700'den 499'a düşmüştü ve alet inanılmaz ince ve kibardı. Ben de onu alıp almamak da kararsız kaldım. Hala düşünüyorum Olympus'u mu alsaydım diye bu cebimde şişkinlik yarattıkça

doğru diyorsun bu kaba bir makina ...Oradaki 4 . pil kabalaştırıyor..ama yarı profesyonel bir makina bu anladığım kadarıyla ..nerede ve nasıl hangi modda çekeceğimizi öğrenirsek gerçekten güzel görüntüler yakalayacağımıza inanıyorum..ben sadece a560 ile a630 arasında kaldım ..piyasada daha birçok marka ve model var ..ben bu kadar çeşide ve markaya kafa yordum,forumu inceledim ve canonda karar kıldım.ama 2 si arasında kaldım... tercihim bu ikisi arasında ..daha ince kibar tam gömlek cebine göre bile makinalar var ...ama bunun kullanım alanıyla onlarınki arasında mutlaka fark vardır diye düşünüyorum kanımca:)

hocam doğru düşünüyosun ama Güzel foto çekmek ile Makinanın küçüklüğü tezat şeyler. Örn. Profesyonel makineler cebinde değil elinde taşıyamiyacağın kadar. yinede seçim senin iyi çekmesimi yoksa boyutu mu sen karar vercen sonuçta cep telefonu değil Dijital Fotoğraf makinesi.
  • @güvenkab....ben arkadaşa demek istediğim zaten o...amaç güzel ve kaliteli fotolar çekmek...boyutu bu devrede devre dışı kalıyor...he onlarla da güzel ve kaliteli fotolar alınabilir belki ama marka olarak canonu ben tercih ettim...senin dediğin türkçe menü a 560 da olmadığı için direk sınıfta kaldı ...onun için bende değiştirmemeye karar verdim ve canon a 630 ailesine katılma kararı aldım.....vatana millete ve foruma hayırlı olsun:)...en kısa süre içersinde bu topikte çektiğim resimleri görebilirsiniz..daha makinayı çözemedim ona uğraşıyorum..acaba bana pil sürelerini yazarmısınız..yada 4 tane 2700 ma...şarzlı pil alayımmı?
  • @abici94 ugurboceği fotoları fena değil ama her defasında yapraklara odaklanmış menü den aiaf değilde merkezi seç merkeze aldığın her konu netleşsin ipucu
  • quote:

@güvenkab....ben arkadaşa demek istediğim zaten o...amaç güzel ve kaliteli fotolar çekmek...boyutu bu devrede devre dışı kalıyor...he onlarla da güzel ve kaliteli fotolar alınabilir belki ama marka olarak canonu ben tercih ettim...senin dediğin türkçe menü a 560 da olmadığı için direk sınıfta kaldı ...onun için bende değiştirmemeye karar verdim ve canon a 630 ailesine katılma kararı aldım.....vatana millete ve foruma hayırlı olsun:)...en kısa süre içersinde bu topikte çektiğim resimleri görebilirsiniz..daha makinayı çözemedim ona uğraşıyorum..acaba bana pil sürelerini yazarmısınız..yada 4 tane 2700 ma...şarzlı pil alayımmı?

Tebrik Ederim Hayırlı olsun kesinlikle 2700 lük şarjlı pil al. pil kullanımı kötü değil flaşsız zaten çok iyi çekimler yapabiliyor flaş kullanmadığında çok rahat yüzlerce çekim yapabiliyorsun dolu pille 2 gb çekim yaptım ama hemen hemen 7 kere flaş kullandım hala piller üzerinde ve dolu gözüküyo hemde şarşlı pil değil yani. 2700 lük alıcamda biraz sıkışığım yarın öbürsü gün alırım inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 13 Nisan 2007; 12:11:12 >
  • ben ne farkettim biliyormusunuz flaşsız daha güzel çekiyor bu makina ...AMA BİR SORUN VAR...benim eski makinam kodak cx 7530 da çektiğim her resime tarihi ekliyordu bu makinada bunu yapabiliyormuyuz ben bulamadım ...yardımcı olurmusunuz...
  • ilk makro denemelerim

• devamı

• nasılım???? :)

not:bunları scn modunda makroya aldım ve flash sız çektim....oda ışığında..

o alet hafıza kart okuyucum..kısa paket sigara büyüklüğünde hemen hemen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriko -- 13 Nisan 2007; 17:24:00 >
  • 2 tane daha

• 4 resim daha benden....daha çok çektim..ama daha makro koymayacam foruma...başarabildiğimi anladım çünkü...diğer dış mekanlarıda çekince tekrar sizlerle paylaşırım...fikirlerini söylemeyi unutmayın ama....

bu parça f konnektörün adaptörü..yani uydu cihazlarının arkasına takılan fiş..boyutu belli olsun diye belirteyim dedim...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.