Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erbilge

Arkadaşlar A 630 ile 2.5 dakikalık görüntü çektim ve tam 160 mb. tuttu bu normalmi ve bunu görüntü çözünürlüğünü düşürmeden, azaltma yolu varmı?..

hocam convert kullanarak yapabilirsin avi yi mpeg veya wmv ye çevire bilirsin. Movie maker bile yapar
  • tuning fuarından paparazi gibi firikik aradım pek vermediler

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..
  • iyi günler arkadaşlar,

@erbilge;
    video çekiminin o miktarda yer kaplaması normal. Zaten en iyi çekim kalitesinde, 1 GB kart için, 9,5 dakika kadar bir kayıt olabiliyor.

Ayrıca;
    Konuyu açarken, en azından bu modellerin de bir konu başlığı olsun ve ilgili görüşler, fotoğraflar, sorular-cevaplar falan bulunsun, diye düşünmüştüm. Eğer başlıkta değişim icap ediyorsa, yapabiliriz.

Başka bir başlıkla birleşmesi ise, DFM'ler hakkında detaylı bilgisi olmayan ve fikir edinmeye çalışan kimseler açısından karmaşaya sebep olabilir. Bence de a6xx serisi arasında kullanım açısından fazla sayıda fark yok, ama model araştırması yapanlar, biraz da karar verirken öğrenebildiği kadar detay öğrenmeye çalışıyorlarsa, diğer modellerin arasından model ayıklamaya çalışarak zaman harcayacaklardır, diye düşünüyorum.

iyi çalışmalar
  • devam

• bence 6xx modelleri ile akla ne geliyosa bueada olsu ona göre düzenliylim bu topic i
  • işte firikik

• Kardeşim benim süpersin valla güzel yakalamışsın. İnsanın içine düşesi geliyor valla.
  • buyur bol bol düş yaw
  • Merhaba : Yaklaşık 4 gündür bende artık bir Canon Ps A 630 'lu olarak fırsat buldukça ve tabi ki makinaya alışmaya başladıkça buraya fotoğraflarımı ekleyeceğim ...
    Forumda yazılanlar doğrultusunda Bimeks 'teki fırsatı kaçırmadım ve aranıza katıldım :P

HOŞBULDUK ...
  • alıntı yaptım buraya..diğer topiğe yazmıştım bunları...

MERHABA ...madem buradan devam edecez çektiklerimiz resimleride buraya koyalım...benim a630 makinam var 3 gün oldu alalı..daha önce kodak cx7530 5mp makinam vardı..onda herşey basitti ...ne diyafram ayarı ne iso ayarı yok beyaz ayarı C,TV,AV,M,P SCN modları yoktu çek bıraktı...ama bu makina daha ayrıntılı bir makina ve daha çok kullanıcı bilgisi gerektiriyor..ama bu özellikleri kullanmak istersen..diğer türlü al autoya çek bırak...bu makina yarı profesyonellik istiyor....

(ben bu aleti bimeksten 505 ytl ye 1 gb h.kartı ile beraber 12 taksitte aldım)

almak isteyenlere olumsuz gördüğüm noktaları belirteyim

--eğer makinayı tam kavrayamassan manuel ayarlarda başarı şansın az...çok iyi tanıman lazım makinayı ki başarılı fotoğraflar çekebilesin....

--şarz aleti yok ayrıca şarzlı pilleride yok..ben ayrıca gittim bugün teknosadan 43 ytl ye 4 adet 2500 varta pil ve şarz aletini aldım

--kılıfta yok iyi bir kılıf 20-25 ytl arası

--video çekmesi kaliteli ama kısa süre 640*480 de 1 gb karta 9 dk.yaklaşık olarak 320*240 da 25 dk video çekiyor...kodakta daha uzundu bu süre..

--biraz kaba bir alet..4 pille çalışması kabalaştırıyor...

--fotoğraflar kalite olursa çok yer kaplıyor..geniş bir harddiskinizin olması şart

artıları.................................

--türkçe menü olması artı avantaj bu özelliği süper..

--ekranın döner olması lcd yi koruyor..ayrıca kendi resmini çekerkende kendini görebiliyorsun hehe

--manuel özellikleri süper..kaliteli resimler elde ediyorsunuz ...

--makrosu dahada süper..1 cm makro çoğu makinada olmayan bir özellik..

makro denemelerim buradada var...ama kendimi geliştirecem ve daha güzel resimlerimi görecez ...inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriko -- 16 Nisan 2007; 15:59:35 >
  • Arkadaşlar resimler güzel yanlız fuardaki araçlarda güzel
  • arkadaşlar...buna uygun kılıf aldınızmı??aldıysanız fotoğraflarını burada yayınlarsak benim gibi daha almamış arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz......
  • ben çanta şeklinde aldım yedek pillerim mp3 çalarım hepsini taşıtorum

fuardaki resimler konusuda daha cok resim var
  • devam

• palaklık

• quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

ben çanta şeklinde aldım yedek pillerim mp3 çalarım hepsini taşıtorum

fuardaki resimler konusuda daha cok resim var

resmini koyarmısın yaa bizimde fikir edinmemizi sağlayabilirsin
  • biliyosunuz işyerinden katılıyorum hep müsait olursam atarım
  • quote:

işte firikik

auheae

+rep
  • azınızın suyu aktı yaw
  • quote:

azınızın suyu aktı yaw

sen orda janta makro yapıyom ayağına yattın dimi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.