Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonunda ben de bugün Bimeks'den Canon A630 alıp aranıza katıldım. 497 YTL+35 YTL de 2 gb SD card aldım. Yalnız Bimeksde Olympus MJU 730 model diye bir dijital makine daha gördüm. 499 YTL idi fiyatı ince, metal kasa 3 inç ekranı vardı. Mağazadaki arkadaş sırf otomatik kullanacaksanız bunu alabilirsiniz dedi. Titreşim engelleme ve panoramic çekimi kendi kendine yapabiliyordu. Çok kararsız kaldım ama ben yine forumdaki arkadaşların tavsiyesine uyayım Canon'dan şaşmayayım dedim. Adam da zaten Canon için manuel ayarları vardır ilerde merak duyarsanız bunu da kullanabilirsiniz dedi. Ben de A630'u seçtim. Sizce doğru tercih yapmış mıyım?
  • Tabikide doğru seçim Hayırlı uğurlu olsun Hoş geldin aramıza
  • Fiyatlara bak yaaaa......

Ben Bimeksten 4 ay önce 720 ytl (399$ +KDV) ye almıştım. Hem de yılbaşına özel % 5 indirim yapılmış haliyle...

Ah bimeks ah! Kazığın budaklısını atmış !
  • Teknoloji yenileniyor. Şu an 1000 YTL civarı satılan ürünleri seneye 500 YTL'ye alabileceksiniz. Ben K750i telefonumu geçen sene 700 YTL'ye Metro'dan aldıktan bir hafta sonra aynı yerde fiyatı 620 YTL'ye düşmüştü.
    quote:

Orjinalden alıntı: abici94

Fiyatlara bak yaaaa......

Ben Bimeksten 4 ay önce 720 ytl (399$ +KDV) ye almıştım. Hem de yılbaşına özel % 5 indirim yapılmış haliyle...

Ah bimeks ah! Kazığın budaklısını atmış !

• Arkadaşlar 630'da hafıza kartını düşük seviyede formatlamayı nasıl yapıyorsunuz? Ben formatlama kısmına girdiğimde tam formatın yanındaki kutuyu tikleyebiliyorum? Auto seçeneğim açık, kayıt modunda Kingston 2 gb sd card kullanıyorum.
  • bugün Emirgan Korusundaydım gerçekten çok ama çok kalabalıktı mümkün olduğunca güzel çekimler yapmaya çalıştım 1 GB felan çektim bi süre sonra buraya resim koyacağım saygılar iyi çekimler
  •  Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 8 Nisan 2007; 19:10:07 >
  • resimer çok güzel
    evde süpermiş walla
    quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

heee cixi team takılıyosunuz yanii

yok yaw bende cikslik mikslik yok valla
  • Lale Devrine adını veren yerlerden biridir Emirgan Korusu o köşkte Lale Devrinde Yaptırılmıştır diye biliyorum Adı Sarı Köşk. koru içinde birkaç köşk daha vardı Beyaz Köşk ve Pembe Köşk
  • İlk Çekimlerim

• @guvenkab çiçekli fotoğraflar harika...

Ayrıca Arıların çalıştığını görmek ne güzel...Küresel ısınma dolayısıyla Arı mevcudunda tüm dünyada büyük düşüş var. Yanlış hatırlamıyorsam, Einstein '' Arılar yok olduktan sonra dünyada 4 yılda yaşam biter'' demişti.Bitkilerin döllenmesini sağladıkları için...
  • @guvenkab arının oldugu fotoyu manuel yaparakmı çektin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: abici94

@guvenkab çiçekli fotoğraflar harika...

Ayrıca Arıların çalıştığını görmek ne güzel...Küresel ısınma dolayısıyla Arı mevcudunda tüm dünyada büyük düşüş var. Yanlış hatırlamıyorsam, Einstein '' Arılar yok olduktan sonra dünyada 4 yılda yaşam biter'' demişti.Bitkilerin döllenmesini sağladıkları için...

aynen oyle @abici94 doğru biliyosun cok kötü bir durum bu konu cok hassas ve ciddi ne ayılar uyuyabildi arılarda kışla yazın karışmasından hepsi öldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

@guvenkab arının oldugu fotoyu manuel yaparakmı çektin?

Auto Veta Programdadır ama ışık ile iso YÜksek OToda
  • Auto veta ne? Yaw bu makine açık havada ne güzel resimler çekiyormuş. Hasta oldum. 500 YTL'lik makine bu kadar iyi çekiyorso 1000-2000-3000 YTL'lik makineler hayatın sırrını veriyor olsa gerek. Gerçi bu kadar ince ayrıntılı fotoğraf makinelerini sevmiyorum. İnsanın yüzünde ne kadar kusur varsa ortaya çıkarıyor. Sivilce, kırışıklık, siyah nokta. Bende bir de analog slr var. Minolta DX-5. Çok güzel resim çekiyor. Onda daha yakışıklı çıkıyorum. Peki şu dijital makinelerin tip düzeltme modlusu olan yok mu? Öyle bir makineyi piyasaya sürsünler bak nasıl kapış kapış satıyor. Yoksa ne öyle microsu-macrosu. Börtü-böcek biblo mu çekicez hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 10 Nisan 2007; 0:02:20 >
  • Veta değil yaa VEYA yazarken elim sürşmüş... senin istediğinde olur ama şimidlik photoshop
  • vaybe @güvenkab programda falan çektin ve böyle güzel focus ladı maşallah o makinaya yaa kare süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

vaybe @güvenkab programda falan çektin ve böyle güzel focus ladı maşallah o makinaya yaa kare süper

çekim yaparken komp. düşündüğüm için nasıl çektiğime dikkat etmiyorum hem programdada sorun olmuyo çekiyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 10 Nisan 2007; 13:47:51 >
  • bugün saat 18:00 gibi foruma bakıp hangi makinayı almalıyım diye düşünürken @güvenkap arkadaşın çektiği resimleri gördüm ve bu makinayı almaya gittim ve aldım...ama.....................aklımda daha önceden seçmiş olduğum a560 kalmadı değil yani....arkadaşlar iki makina arasında kaldım...bimeks ten 497 ytl ye 12 taksitte aldım 1 gb sd kart 8 ytl ye geldi...ama bunu 1 gün opsiyonlu aldım..foruma danışıp hangisine karar verecem diye...acaba iyimi yapmışım...biraz kaba ama özelliği daha iyi gibi...lütfen yardımcı olun...a 560 biraz daha kibar..ama bununla farkını artısını eksisini lütfen bana yazında içim rahat rahat bir makina kullanayım....saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.