Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadom arkadaş sizde foruma hoşgeldiniz sizden de örnek fotoğraflar bekliyoruz makinayı kaça aldınız kimden aldınız?
    quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

konusu varmista ben görmemisim :D
    SX10 IS oldukca iyi bir makina,gerci isten gündüz gözü resim cekme imkanim olmadi ama ayarlarini yapinca gercekten güzel resimler cikiyor
  • @taytaylan geçmiş olsun.
    Bu tür spotçulardan alırken gerçekten dikkatli olmak gerek.
    İşini "Garantisi bizi abi" 'ye bırakmayacaksın.
    Hakkını sonuna kadar ara.
    Alperkon'un da dediği gibi GG'den almış olsan hemen inceler, paraya onay vermezdin, o zaman afedersin "eşşek" gibi geri alacaktı makinayı.
    GG'de de taksit imkanı var sanırım.
    Ama gel gör ki makinayı da eline alıp bakmak istiyor insan.
    İnternetten görmediğin aleti almak, bazen kör dövüşü gibi oluyor.
    Gerçi ben Bimeksten görerek, test ederek LCD monitör aldım, 1 hafta sonra 1 ölü piksel çıktı, bişi yapamadılar doğal olarak, beşe kadar kabul edilmiyor.
    Bu işlerde şanssızım galiba.
  • taytaylan
    geçmiş olsun inşallah soruun hallolur.
  • Arkadaşlar,araya AĞIR ABİLER koyarak makineyi geri verdim.Makinenin satış bedeli olan 750 YTL yi de nakit olarak aldım.Kart ile 910 YTL çekilmişti.Elimdeki nakit + taksit yapıp Darty den
    1 059 YTL ye alacağım en azından garantili ve kapalı kutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 21 Kasım 2008; 19:24:42 >
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: taytaylan

Arkadaşlar,araya AĞIR ABİLER koyarak makineyi geri verdim.Makinenin satış bedeli olan 750 YTL yi de nakit olarak aldım.Kart ile 910 YTL çekilmişti.Elimdeki nakit + taksit yapıp Darty den
    1 059 YTL ye alacağım en azından garantili ve kapalı kutu

Neden "AĞIR ABİLER" girdi araya? yoksa direttilermi yada işi garantiyemi alayım dediniz

160ytl nereye gitti peki hazır ağır abiler yanındayken tam alsaydın parayı veyahut taksit iptali yapsalardı...

Ama herşeye ragmen zararın neresinden donersen kardır artık abicim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 21 Kasım 2008; 20:39:26 >

• Valla tüm bunlar yaklaşık 10 dakika içinde oldu bitti.Zaten o 160 YTL fark 12 aydan ötürü bankanın uyguladığı vade farkı idi.ABİLER Her iki tarafa da adaletli davrandılar yani :) Ama herhalde doğubank tarihinde bir sorun bu kadar çabuk ilk defa çözülmüştür:)
  • Bu Arada arkadaşlar SX10 un seri no su: 7028319820 .Doğubank yada GG dan ürün alacak arkadaşlar bi yerlere not etsin.Gerçi GG dan aldığınızda farkedecek zamanınız olur ama spot dükkandan falan alırsanız bu seri no yu bi yere not edin
  • Geçmiş olsun önemli olan sorunun hallolması...
  • geçmiş olsun sorununuzun hallolduğuna sevindim
  • Teşekkür ederim ederim arkadaşlar.Biraz pahalı bir tecrübe oldu ama,sanırım bundan sonra asla spot bir ürün almayacağım.Mümkünde biraz daha fazla verip karşınızda bir muhatap bulmak en iyisi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alperkon

Kadom arkadaş sizde foruma hoşgeldiniz sizden de örnek fotoğraflar bekliyoruz makinayı kaça aldınız kimden aldınız?
    quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

konusu varmista ben görmemisim :D
    SX10 IS oldukca iyi bir makina,gerci isten gündüz gözü resim cekme imkanim olmadi ama ayarlarini yapinca gercekten güzel resimler cikiyor

hosbulduk :D
    Amazondan aldim 327€..
  • 20 X optik Zoom, yaklasik 2-3m, oda isigi yetersiz.
     CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS

80 X Zoom...
     CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS

pek bi ayar falanda yapmadim. maksat bi fikir bi örnek
  • yetersiz ısık içn iyi bir sonuç.
  • Arkadaşlar bugün gidip Darty den aldım sx10 umu. 1060 YTL.
    En kısa zamanda fotolar ekleyeceğim
  • quote:

Arkadaşlar bugün gidip Darty den aldım sx10 umu. 1060 YTL.

Abi Gule Gule Kullan Ustalıgını Goster
  • quote:

Arkadaşlar bugün gidip Darty den aldım sx10 umu. 1060 YTL.

Tekrardan hayırlı olsun.
    En iyisini yapmışsın, büyük firmadan alarak.
    Zaten şu an için en makul fiyatı Darty veriyor.
  • SX1 IS den hala haber yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayee

SX1 IS den hala haber yok....

http://www.isikdijital.com/urun-905-CANON_POWERSHOT_SX_1_HD__ERKAYALAR_GARANTILIDIR.html
  • SX1 IS için erkayaları aradım bu makine ellerinde yokmuş. Ama ışık dijitalde var gözüküyor kendilerine mail attım makineyi görüp alabilrmyim diye onlarda bana işyerlerinin Ordu'da olduğunu maille bildirdiler ama bakalı orda tanıdıklarım var inceleteceğim baklım inşallah doğrudur ama sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.