Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hayyamda sx1 satmıyolarmış, genel manada kompakt makina satılmadığını söylediler.
    bende doğubanktan birinci kattan bir dükkandan toshiba 8gb class 6 hafıza kartı ile beraber 1.030 liraya peşin aldım. ancak eve gidince farkettim ki hdmi kablosu ve 4 adet pili yok kutuda. pil neysede hdmi kablosu standart varmı yokmu onuda anlamadım. gidip sorucam tekrar ilk fırsatta.
    ilk 45 gün kendi garantileri altında olduğunu bir sorun çıkarsa değiştirebileceklerini, sonrasındaki yurtdışı garanti olayının çok masraflı olduğunu söylediler. bozulmaması için dua edeceem artık
    türkçe kullanım kılavuzunu bir türlü bulamadım, buradada bi kaç arkadaş sormuş ama yok heralde..
    neyse bulan birileri olursa ve yollarsa sevinirim..
    ilk işim çanta almak olacak bundan sonra

• arkadaşlar garantili kutuda satıyorum tek fiyat 1.000 tl ilgilenenlere duyrulur
  • sx10 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. cihazdan şu an için memnunum pillerini bitirdim. fakat pil tam bitmeden önce uyarı verdi. yanı uyarı verdikten sonra 10-12 çekim daha yapabildim sonra kapandı.

bir de netlemede problem yaşıyorum. zamanla alışıcaz artık
  • topik resmen ölmüş

yerini bulaana kadar bi hal oldum

herkese saygılar
  • Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum pro almaktansa fiyat olarak bu cihazı almak daha mantıklı geliyor.
  • Arkadaşlar yaklaşık bir aydır araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Canon SX10 ya da 1, Nikon P100 ve Sony HX1 arasında kararsızım.
    En son 26x zoom özelliği yüzünden Nikon P100'e karar vermiştim ama yabancı sitelerde lens kitlenmesiyle ilgili birsürü şikayet görünce vazgeçip Canon'a döndüm.
    Burada da fotoğrafların soluk çıktığı söyleniyor. Sony HX1'den herkes memnun gibi ama Canon ve Nikon gibi markalar yaınnda ona da ben bir türlü ısınamadım.
    En yakın Canon SX10 gibi duruyor ama tavsiyesi olanlar varsa değerlendirmek istiyorum...

18 Ağustos'ta bir arkadaşım Çin'e gidecek. Hong Kong'tan getirteceğim. Ama dediğim gibi karar veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeb75

Arkadaşlar yaklaşık bir aydır araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Canon SX10 ya da 1, Nikon P100 ve Sony HX1 arasında kararsızım.
    En son 26x zoom özelliği yüzünden Nikon P100'e karar vermiştim ama yabancı sitelerde lens kitlenmesiyle ilgili birsürü şikayet görünce vazgeçip Canon'a döndüm.
    Burada da fotoğrafların soluk çıktığı söyleniyor. Sony HX1'den herkes memnun gibi ama Canon ve Nikon gibi markalar yaınnda ona da ben bir türlü ısınamadım.
    En yakın Canon SX10 gibi duruyor ama tavsiyesi olanlar varsa değerlendirmek istiyorum...

18 Ağustos'ta bir arkadaşım Çin'e gidecek. Hong Kong'tan getirteceğim. Ama dediğim gibi karar veremiyorum

Bu paralara daha kçük ama daha kaliteli fotoğraf çeken bir makine tavsiye ederim. özellikle de canon G11.
    Yok illa bunlardan biri olacak derseniz sıralamam HX1, sx1, sx10 ,p100 olurdu.

• Konuyu hortlatayım arkadaşlar, ne kadar aradıysam bulamadım, bana canon powershot sx1 türkçe kullanım klavuzu lazım elinde olan varsa lütfen ama lütfen paylaşabilirmi.
  • heyhaaaaat 3 aydır mesaj yok burda
    forumda canon sx1 sahibi bir tek ben mi kaldım yoksa
    neden bizimde canon sx1 sevenler kulübümüz yok
    neden neden neden

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS

zoom performansı ;

makro ;

kedi ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 31 Mart 2011; 19:09:14 >

• sx120 ve sx130 için görüşünüz nedir? sizin makinlarla kıyaslarsak f/p oranı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

sx120 ve sx130 için görüşünüz nedir? sizin makinlarla kıyaslarsak f/p oranı nedir?

walla sx120 ve sx130 kullanmadığım için bilmiyorum ama sx1'in 1080p videosu bile tek başına parasını hakediyor.
    youtube'da sx1 ile çekilmiş videoları 1080p'de izleyin anlarsınız...
    fotoğraf kaliteside yukarıda görüldüğü gibi işte

haa bu arada EOS 550D almayı planladığımdan sx1'imi satacağım, haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 2 Nisan 2011; 18:55:18 >
  • Ben de canon sx10 makinemi satıyorum. 10 aylık cihaz. Geçen sene aldığımda konuya mesaj atmıştım yukarda görünüyor:) Zamanında çok araştırıp almıştım. Pentax k100d super alacağım ondan satıyorum. Yoksa makineden gerçekten çok memnunum. Umarım alacağım makine bana sx10'u aratmaz, hızına, kalitesine hayranım
    Pratik bir slr - like arayan varsa başka makine bakmasın.
  • hocam fiyat belirledinizmi kafanızda makina için
  • bende canon sx1 imi satıyorum, 2.el bölümünde ilanım var, 600 tl istiyorum, tertemiz çiziksiz makina, haberiniz olsun
  • Ben de yeni SX1 aldım arkadaşlar ancak gece-gündüz otomatik-manuel ayarların tamamında(Makro ve Video oldukça iyi) tüm fotoğraflar grenli çıkıyor, hiç bir net fotoğrafım olmadı iki yıl önce kullandığım kompakt nikon s200 bile daha iyiydi sizce makine bozul felan mı yoksa ben mi ayaar konusunda bir hata yapıyorum örnek resimler buyrun;

• sx1 satıyorum arkadaşlar ilgilenen olursa 800 TL fotozeynepten alınma tek çizik yok çok çok az kullanıldı
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.