Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer yüksek zoom aramıyorsan panasonic tz7 al yeterlidir.
  • sen karar verecen artık biz elimizden geleni yaptık.::)
  • 450 d mi satıp kendime bi sx1 getirttim, yaklaşık 10 gun once elime geçti.. zoomu ve kompakt olması tercıhımdı.. ancak dslr dan sonra pek doğru yapmadığımı anladım.. sx1 almak isteyen varsa yepyeni toplam 200 kare bile çekilmedi.. bana 1000 kusure malolan makınamı ısteyen bır arkadasımıza vermek isterim(999ytlye)..
    düsünen olursa benımle pm ırtıbata geçsin lütfen
  • offfff çok zor karar vermek :)
  • 20x optik zoom cok ise yar1yor gecen sayfada att1g1m istanbul fotolar1 n1n yuzde doksan1n1 20x ile cektim
  • evet 20x olsun isterdim. ama tz7 sayfasındaki fotoğraflar çok güzel gerçekten. tek sorun manuel olarak müdahale ettirmemesi. yani diyafram ve enstantene ayarlarını yapabiliyor muyuz tz7'de onu merak ediyorum. şu arka flu ön net ya da tam tersi olaylar yapılabiliyor mu ona bakmam lazım. :) bataryalı olması da hoşuma gitmedi.
  • Ben fotoğrafta canlılık parlaklık tan ziyade koyui dolgun ve net çıkarmasına bakarım çok parlak foto sevmem.. sen canlı parlak foto istiyorsan onu al :)
  • dostlar sx1 için sensör temizleyici ve koruyucu alacağım bana yardımcı olabilecek kimse varmı ne alayım
  • iyiki almışım güzel makine
  • HERKESİN GÖZÜ AYDIN ARKADAŞLAR. SİPARİŞİ VERDİM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 17 Eylül 2009; 0:30:37 >
  • Hadi hayırlı olsun :)
  • sağolasın şefim. hayırlısı olmuştur inşallah :)
  • Nereden sipariş verdin ne zaman gelecek?
  • amazon.com'dan sx20 siparişi verdim. ekim ayında akrabalar gelecek. gelirken getirecekler.
  • Güzel sx20 nin artısı ne hiç incelemedim o modeli :)
  • sx10 399 dolar sx20 389 dolardı. :) sx20'de 720p video kaydı ve digicIV işlemci var. dolayısı ile resim kalitesinin daha iyi olacağı tahmin ediyorum. örnek fotoları da sx10'a göre daha temiz. tabi öncelikli tercih fiyat farkından dolayıydı :) zaten 345 dolardan sx10'u kaçırdım. sonra sürekli zam geld..
  • arkadaşlar sx10 almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum sizce almalımıyım memnun kalırmıym?zaten sx10 da zoom açısından ilgimi çekti alıcağım makinada ii zoom isterim :D:D bn fotoğrafçılığı küçük çapta yapıyodum telefondan fln ama şimdi böle bi makinaya geçmeye planlıyorum yardımlarınızı bekliyorummm
  • haydi buyrun, benden bi tane daha :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_34659036/tm.htm

Arkadaşlar, ilgilenirseniz sevinirim. Başlığınızla epey ilgilendim görünce...

Ekeleme sebebi : Başlığı tamamen buraya kopyalıyorum.

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Fujifilm S1500, Kodak Z1012 arasında kaldığım zamanlar, buralarda biraz daha para katıp DSLR alınabileceği söyleniyordu herkese... SLR benzerinin lensi değişmiyor, ama zum özelliği DSLR'lara göre daha iyi. Lens değişmemesi bneim için avantaj taşınabilirlik açısından. SLR makinalarda da sonradan büyük flaşlar takılabiliyor, bu avantaj... SX1 ve SX10'da da bu iki tür cihazın en iyi özellikleri toplanmış durumda. Bir de Fuji S100FD vs. var gelişmiş SLR benzerlerinden...

Harici flaş takılabilen, geniş açısı en az 38mm olan, en az 380mm dar açısı (artık adı neyse) olan cihaz önerebilir misinz ? Benim aklıma gelen başlıktaki Canon'lar, bir de Fuji S100FD gibi... Bir de bunara uygun flaşlar hep standart mıdır, markaya göre değişir mi ?

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

Canon cihazlar :http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2200

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2199

Ekleme :

SLR makinanın avantajları : Büyük olduğu için kullanım kolaylığı. Flaş takılabilmesi...

SLR Benzeri makinan avantajları : Neredeyse hepsinde PSAM modlarının olması (SLR'larda TVa vs. vardı). Lensin daha uzakları yakınlaştırabilmesi, biraz daha küçük olması vs...

Ekleme 2 : Arkadaşlar, Fuji S100FD bütçemi aşacak gibi görünüyor epey... Onun yerine Kodak Z980 nasıl olur ? Flaş bulmak sorun olur mu ?

http://www.vatanbilgisayar.com/kodak-z980-z980-kodak-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=38854

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacaygun -- 22 Eylül 2009; 16:30:39 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.