Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğraflar gayet güzel, gece çekimleri ve dış mekan çekimleri hoş görünüyor. teşekkürler :)

quote:

Orijinalden alıntı: canpinar

Arkadaşlar bir arkadaşımızın pm i üzerine kırmayıp gonderiyorum
    kendi çekimlerim bakalım begenecekmisiniz
    http:/****.com/files/270173137/sx10_karma.rar.html
  • Sabah saatleri gibisi yok.

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS

@Anadolu Al artık şu makineyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 23 Ağustos 2009; 9:15:28 >
  • bezdiniz di mi benim sorularımdan :) ekimde gleiyor inşallah makine. bu defa tamam. üstelik amazon.com'da fiyatlar sürekli düşüyor. daha da düşer o zamana kadar diye tahmin ediyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Sabah saatleri gibisi yok.

@Anadolu Al artık şu makineyi.

• Yok canım niye bezelim. az önce çektim daha fazla yakınlaşacaktım ama gidici gibiydi bu fotoğrafı almama izin verdi.

• güzel güzel :)

quote:

Yok canım niye bezelim. az önce çektim daha fazla yakınlaşacaktım ama gidici gibiydi bu fotoğrafı almama izin verdi.

• Yarın istanbul da olacağım bir sorun çıkmazsa çarşamba akşamı baya bi fotoğraf koyacağım.
  • güya sx20 çıktı, sx10 fiyatı 20 dolar daha arttı :)

quote:

Orijinalden alıntı: keklik72

arkadaşlar SX20 çıkıyor hadi hayırlısı

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sx1is%2Ccanon_sx10is%2Ccanon_sx20is&camsel=panasonic_dmcfz28&show=all

• http://cweb.canon.jp/camera/powershot/sx1issp/index.html

Canon japan ın SX1 için yaptığı bir flash site
  • arkadaşlar , Canon SX10 ve SX1 arasında kaldım
    benim için önemli olan yüksek resim kalitesi

teşekkürler
  • @Anadolu sen bence dslr likelarla zaman kaybetme bunlar sana yeterli gelmeyecektir... en azından giriş seviyesindeki bir dslr bile seni fotoğraf kalitesi açısından çok memnun edecektir
  • Canon SX20 için

Tasarımcılar Canon PowerShot SX20 IS fotoğraf makinesine kolay kullanım özelliği kazandırmak amacıyla cihaza Canon'a özgü Sahne Tanıma Teknolojisi destekli Akıllı Otomatik Çekim (Smart Auto) modunun geliştirilmiş bir versiyonunu da entegre etmişler. Bu çekim modu fotoğraf karesindeki insan yüzlerini, mesafeyi, hareketi, renkleri ve parlaklığı otomatik olarak tespit ediyor ve mevcut 22 adet hazır çekim sahne modundan koşullara en uygun olanını seçiyor.

böyle demişler, SX10 daki otomatik çekim den çok farklı birşeymi bu acaba?
  • fakat bildiğim kadarıyla dslrlerde video kayıt özelliği yok. doğru mu?

quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

@Anadolu sen bence dslr likelarla zaman kaybetme bunlar sana yeterli gelmeyecektir... en azından giriş seviyesindeki bir dslr bile seni fotoğraf kalitesi açısından çok memnun edecektir
  • quote:

Yarın istanbul da olacağım bir sorun çıkmazsa çarşamba akşamı baya bi fotoğraf koyacağım.

Biraz geç oldu ama sonunda geldim.. hespi manuel mod da ve içlerinden bir kaçı dışında fotoğraflar zoom ile çekildi..

• Çok güzel kareler, makinenin bu kadar iyi yakaladığını bilmiyordum.
  • Evet güzel ortamda güzel makine hakikaten iyi iş çıkarıyor tabii manuel mod da ve ayarları doğru yaparak.. 2 adet te video var istersrniz yükleyeyim.
  • videoları da görsek fena olmaz.
  • Mov formatında vlc media player veya quicktime ile açabilirsin.

Upload biraz ugrastırıyor..

1.Video

http://rapidshare.com/files/273029082/MVI_0271.rar

2.Video

http://rapidshare.com/files/273038461/MVI_0297.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 29 Ağustos 2009; 17:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpinar

arkadaslar merhaba yaklasık 1 ay once sx10 aldım kamerayı elimden yere hiç düşürmedim darbe almadı ama hafif saga sola sallayınca içinden tıkır tıkır aynen patlamıs bir ampulu sallarsınız ya onun gibi sesler geliyor bu normalmi tesekkurler

: ) Bu başlığa ilk girdiğimde bende Siparişim elime ulaştığında aynı soruyu sormuştum. Neden bilmiyorum bir türlü istenilen cevabı bulamadım. Şimdi sende de aynı durumu görünce gülümsedim : ) Komplo mu bu

Aynı sorun bende de vardı. Fotoğraf veya videolarda hiçbir etkisi yok. Sorunu ancak Fotoğraf Makinasını Göle düşürüp te temizlemek için objektif kapağını açtığımda anladım. Şu an tam olarak hatırlamıyorum ancak Önemli bir şey değil. Hatta görünce sesin nereden geldiğini gülmüştüm. Makinayı sökebildiğim vidaları ile açabildiğim kadar açınca ne kadar sağlam bir alet olduğunu bizzat gördüm. Makina tamamen kuruduktan ve ben objektifi söküp çalışınca kumları nasıl parçalayarak lenslerin açıldığını hayretle izledim.

Aklınızda bulunsun;
    Eğer makinayı benim gibi dini kum dolu suyun bilmem kaç metre altına düşürürseniz şunları yapın... Asla servise vs.'ye para vermeyin.

* MAkinayı sudan çıkarır çıkarmaz Pilleri ve pillerin yanındaki küçük pili çıkarın (Eğer tuzlu suya düşerse tatlı su ile güzeeellceee yıkayın hatta tatlı su içerisinde bir süre bırakın)
    * Akabilecek sular aktıktan sonra eve geldiğinizde makinayı pirinç dolu bir kap içine gömün. Ve 3-4 gün o şekilde bırakın. (Benim gibi acele edip pil takıp oynamayın süreci uzatırsınız)
    * Makinanın sanırım kendini kısa devrelere karşı koruması var makina sudan tamamiyle arınmadan pilleir takıp açarsanız soldaki tuş mavi ışık yakarak sizi uyarıyor. Makinayı açsanızda zaten o ışık yandığı sürece makina açılmaz O meşhuurrr "Lens hatası, tekrar başlatın" hatasını alır durursunuz. Bu hatayı görürseniz sakın ola ki korkmayın. Hiçde öyle korkulacak bir hata değil. Sanırım Sadece donanımı korumak amacıyla bir uyarı.
    * Makina tamamiyle kurumuşsa pilleri takın ve deneyin eğer mavi ışık yanmazsa tamamdır demektir. Eğer açtığınızda lens hatası verirse Objektifteki halkayı sökün, Onun altında birde metal ince bir halka vardır bu halka lens muhafızlarını korumakla görevlidir (Bu parçaların gerçekte adları nedir bilmiyorum bilenler düzenleyebilir) Bu metal halkayı da söktüğünüzde büyük ihtimalle dişlilerin arasında kumlar kaldığını görebilirsiniz. Eğer kuma gömülmemişse hiç sökmeyin. Fırça ile güzelce temizleyin. Halkaları takmadan makinayı tekrar açın. Eğer gene açılmazsa ve lens hatası vermeye devam ederse, bir cam kavanoz içerisine koyup güneşte bırakın. Aracınız varsa aracın güneş altındaki yüksek ısısından da faydalanabilirsiniz.
    * Objektif açıldığında ilk resimler büyük ihtimalle koyu siyah çıkabilir. Ara ara makinayı açıp fotoğraf çekin yalnız bunu makinanın sudan ve nemden kesinlikle arındığına inandığınızda yapın. Objektiflerde dahi nem varsa yapmayın. O nem sürekli oradan durmayacaktır.
    * Bilmiyorum kaçıncı seferde olur normal çekmeye başlayacaktır.

Yani senin sorduğun o sesi ancak böyle bir macera sonrasında öğrenebildim. O halkaların bulunduğu kısımdan geliyor. Önemli bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akrep_Kral -- 29 Ağustos 2009; 22:38:03 >

• Bunlar makina tekrar kendine geldikten sonra çektiklerim

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.