Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun.4gb veya üstü tavsiye ederim.extreme 3 iyi olur. class 6 alacaksan kingston veya en az onun kadar iyi başka bir hafıza kartı olabilir.fotoğraflarını bekliyoruz.saygılar...
  • @01sıfırbir
    Hayırlı olsun.
    Class 4 istersen bugün kampanyası var:http://www.bendeistiyorum.com/index.php
    Bu arada makinayla ilgili izlenimlerini ve fotoğraflarını paylaşırsan seviniriz.
  • Yeni makinanız hayırlı olsun.Forumumuz okul gibidir arkadaşların çoğu size yardımcı olacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: 01sıfırbir

Slm arkadaşlar bende bir tane sx 10 almış bulunuyorum. Fakat fotoğrafın f sinde olduğum için yardımcı olursanız sevinirim. Bu makinaya nasıl bir kart tavsiye edersiniz. Ben 4gb düşünüyorum ama benim gibi acemi birine 2gb da yeter mi acaba ayrıca extreme III mü yoksa herhangi bir SDHC Class 6 mı. Makinayı ABD den aldırttım 399 + tax = 439 $ Yardımlarınızı bekliyorum şu an makinayı cep telefonunun 512 mb kartıyla kullanıyorum.
  • Hayırlı olsun "01sıfırbir" arkadaşım burda herkez yardımcı olacaktır sana

Bu arada 2. SX10 kullanıcımız oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pocemonmutlu

Canon SX10 incelemesi buldum

http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX10_IS/index.shtml

İlginç bir inceleme olmuş.Çoğunluğunu okudum.
    SX10 - FZ28 ve 450D'yi karşılaştırmış.
    İlk ikisini anladım da 450D'nin ne işi var dedim, sonradan da belki fotoğraf kalitesinin referans olması açısından bir tane de DSLR koydular diye düşündüm.
    Video seçenekleri dışında SX10'un performansı FZ28'den üstün gibi, bayağı övülmüş.
    Videosunun da ayrıntıları güzel gösterdiğini fakat FZ28 gibi çok çözünürlük seçenekleri olmamasını dezavantaj olarak kabul ediyorlar.
    Result (sonuç) bölümünde fotoğraf kalitesinde SX10 bayağı bi fark atmış, hatta bazı fotolarda 450D'den bile güzel kareler yakalanmış.

• diğer incelemeleride görmek gerek.sx10 fz28 den geri değil.sx1 bunun üzerine biraz koyarsa ki koyar işlem tamamdır.
  • Bugün gidip Doğubank alt kattaki GAP ELEKTRONİKTEN sx10 aldım.
    eve geldim ve sonuç: fotoğrafları bilgisayara atığımda 1 ölü pixel gözüküyor.Makinayı spot aldım.hemen evden aldığım yeri aradım,sensörde ölü pixel olduğu söyledim: CEVAP: -"e onların hepsinde oluyo abi o"
    Ne yapıcam bilmiyorum.Yarın yada cumartesi makineyi aldığım yere götürücem.İşin kötüsü sadece 1 adet vardı ve kredi kartı ile aldım.Google dan GAP ELEKTRONİK diye aratınca tamamen ümidimi kestim.910 YTL verip bembeyaz ölü pikselli bir makine satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 20 Kasım 2008; 20:54:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: taytaylan

Bugün gidip Doğubank alt kattaki GAP ELEKTRONİKTEN sx10 aldım.
    eve geldim ve sonuç: fotoğrafları bilgisayara atığımda 1 ölü pixel gözüküyor.Makinayı spot aldım.hemen evden aldığım yeri aradım,sensörde ölü pixel olduğu söyledim: CEVAP: -"e onların hepsinde oluyo abi o"
    Ne yapıcam bilmiyorum.Yarın yada cumartesi makineyi aldığım yere götürücem.İşin kötüsü sadece 1 adet vardı ve kredi kartı ile aldım.

Uzuldum şansına taytaylan arkadaşım.

yapacagın urunu alıp aldıgın yere gotur ve, 2 arkadaşım aldı makineyi nasıl oluyorda "onların hepsinde oluyormuş" anlat bakalım de ve hemen yenisini iste.

peki urunu ne kadara aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 20 Kasım 2008; 20:56:03 >
  • Hiç sorma taksitle 12 ay aldığım için 910 YTL ye geldi.
  • quote:

Hiç sorma taksitle 12 ay aldığım için 910 YTL ye geldi.

peki neden gittigidiyordan almadın? internet guvenli degil diyorlar ama aslı oyle degil. duzgun guvenilir bir siteden aldıgın surece tabi...

910 ytl sokakta bulmadın onun icin biraz sert konuş gittiginde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 20 Kasım 2008; 21:01:49 >
  • Aslında niyetim oydu.Fakat tesadüf doğubankta görünce kargodur falandır beklemeyeyim,nasılsa aynı paraya gelicek falan deyip aldım.Gerçi bakalım yarın belkide değiştirirler,çünki zaten aldığım yer GG da da satış yapıyormuş
  • quote:

Aslında niyetim oydu.Fakat tesadüf doğubankta görünce kargodur falandır beklemeyeyim,nasılsa aynı paraya gelicek falan deyip aldım.Gerçi bakalım yarın belkide değiştirirler,çünki zaten aldığım yer GG da da satış yapıyormuş

Ozaman gittiginde o lafı soyleyene hitaben konuş ordakilerle... olaya bak hepsinde olurmuş

Tekrar gecmiş olsun taytaylan arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 20 Kasım 2008; 21:07:48 >
  • Bakalım,yarın ola hayrola.
  • Taytaylan arkadaşım makinanı güle güle kullan diyemeyeceğim çünkü bir darbe yemişsin nasıl oluyor kardeşim bunların hepsinde ölü piksel olayı bir anlatta dinleyeyim de ve sen bana yoksa refurbished makinayı mı kakaladın???
    Bu makinanın yurt dışı garantisi yok mu???Derhal yasal işleme başlıyorum dersen makinan hemen değişmesi lâzım.
    Sakın haksızlığa razı olma ve değişiklik iste sonra bahsettiğin firmadan da kimse alışveriş yapmasın.Hemen değiştirirler merak etme!!!
  • Kutuda refurbished falan yazmıyor ama tabi belli de olmaz.Gerçi firma hakkında da iyi şeyler yazmıyor nette.

http://forum.netfotograf.com/tuketici_sorunlari.asp?msg_id=34811

http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-14226-0-0.html

Ha unutmadan bu firma birde 2 aylık garanti belgesi düzenledi bana,kaşeli imzalı falan.

• Bu arada benim makinenin seri no:sunuda not ettim.Yarın makineyi değiştirirlerse yada geri alırlarsa o seri numarasını buraya yazacağım.Çünki aldığım yer aynı zamanda gittigidiyor da da satış yapıyormuş.Yada doğubank ve çevresinden sx10 alacak arkadaşlar olabilir,en azından benim seri no.yu bi yere not alırlar.Başka birine satılabilir çünki.
  • konusu varmista ben görmemisim :D
    SX10 IS oldukca iyi bir makina,gerci isten gündüz gözü resim cekme imkanim olmadi ama ayarlarini yapinca gercekten güzel resimler cikiyor
  • Pocemonmutlu da aldı gittigidiyordan senin aldığın fiyata yakın ama hiç de böyle bir kalleşlikle karşılaşmadı.Sen yarın makinayı kardeşim değiştireceksiniz diye diret ve sakın yumuşak olma, söylenen yalanlara da kanma!!!
    Sonucu da forumda paylaşalım bugün sana yarın hepimize yaparlar bunu!!!
  • Yarın öğleden sonra gidicem sonucu mutlaka yazarım akşama
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.