Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gazy dikkat edersen yukarda linkler dün verilmişti.
  • pocemonmutlu sx10 da uzaktan kumanda gözükmüyor box açılışında yoksa atladınmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayee

pocemonmutlu sx10 da uzaktan kumanda gözükmüyor box açılışında yoksa atladınmı.

SX10 da remote ozelligi yok SX1 de mevcut kendini cekmek, zoom falan yapmak icin yapılmış...
  • kesinlikle katılmakla beraber , aramızdan biri alıp test etmeden herkezin kafasında soru işareti olarak kalacak.8 yıllık ilk çıkan digital foto makinam bile daha iyi...

quote:

Orjinalden alıntı: keklik72a iyi video çekiyor

Bence bu dalgalı çekim makinanın standart ayarlarıyla oynanarak bilerek ve istenerek çekilen bir video görüntüsü.
    Yoksa koca makinanın böyle bir problemle piyasaya sürülmüş olabileceğine inanmıyorum. Daha doğrusu inanmak istemiyorum galiba. Yok yok olamaz canım. Olmaz olmaz.

pocemonmutlu merak ettiğim iki husus var. SX10'da
    1. Video çekim anında deklanşöre bastığınızda o karenin fotoğrafını da çekebiliyor musunuz?
    2. Video çekimi yaparken zoomun çalışıyor mu? (yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapabiliyor mu) Bu özellik FZ18'lerde yokmuş duyduğum kadarıyla

• Arkadaşlar ortada gerçekden makinayı kötülemek için bir Ali Cengiz oyunu var gibi neden kendisini koca Canon diğer rakipleri karşısında bu duruma düşürsün!!!Gerçek kullanıcı fotoğraf ve video görüntülerini beklemekden başka çıkar yol yok...
  • nette dolaşıyordum denk geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=nwGN2NZUZDE&NR=1

umarım bu şakadır yada alperkon arkadaşın dediği gibidir yoksa büyük bir hayal kırıklığı olur sx1...
  • SX1 IS nin VİDEO ÇEKİMİNİ BEĞENDİM
    http://vimeo.com/2422404
  • Canon PowerShot SX1 IS çıktımı arkadaşlar
  • Evet tahmin ettiğim gibi görüntüler fake arkadaşlar gerçek görüntüler Vimeo da...Bayağı ses getirecek bence...
  • bu makine tutacaksa bu video kalitesinden değil toto kalitesinden olacak.o konuda henüz tam olarak fikir sahibi değiliz.fz28 sx10 dan kesinlikle bariz bir şekilde üstün fotoğraf kalitesi sunmalı.hatta fz50 ayarında fotoğraf vermesi icap eder.yoksa bu paraya satılması çok güç.fiyatının düşmesi kaçınılmaz olur.ben sx1 den pek umutlu değilim.
  • Arkadaşlar bunlar fotoğraf makinesi ,fotoğraf kaliteleri ile ölçülür bir fotoğraf makinesi değerlendirirken video kaale bile alınmaması lazım..
  • arkadaşlar ! fotoğraf örnekleri de çok güzel...yukarıda linki vermiştim;buyrun,tekrar veriyorum
    http://dc.watch.impress.co.jp/cda/review/2008/12/03/9759.html
  • kusura bakmada ben bu fotoğrafları orjinal boyut olarak söylüyorum hiç beğenmedim.açık havada ben fz18 le bundan daha iyisini çekiyom.ama tahminim kapalı mekanlarda iso başarımı ile öne çıkabilir.bu konuda canon lider firma.bu makinedense üçte biri fiyatına olan fz28 alırdım.şimdilik gördüğüm fotoğrafların bana düşündürdükleri bunlar...
  • fz 18 ve askan22 arkadaşlara katılıyorum ancak arkadaşımda s5 var 10 numara foto çekiyor.10 numarada 640x480 video çekiyor.haliyle bu cihaz(sx1) üst versiyon bir cihaz.hd video'da çekiyor.tabiatıylada şahsım olarak kaliteli bir video çekimi(video kaera ile kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın) bekliyorum ister istemez.yoksa fotograflardan ödün vereceğini yada fotoların tatmin etmeyeceğini düşünmüyorum.
    yukarda da dediğim gibi cihazın test edilmesi gerekiyor.herkezin kafasında ki soru işaretleri ancak kalkar..
  • herkesin kurban bayramını kutlarım.ALLAH sağlıklı nice bayramlara kauşmamızı nasip eylesin.
  • AMİN.Evet herkesin bayramı kutlu olsun.
  • Arkadaşlar herkesin kurban bayramını kutlarım.Yeni fotoğraf çalışmalarınızı da göndermeyi ihmal etmeyin ki bilgilerimiz yerinde saymasın...
    SX10 IS sahipleri arkadaşlar tabi varsa SX1 IS sahipleri bayram fotoğraflarınızı bekliyoruz.
  • SX1 IS yılbaşından sonraya kaldı gibi nereye ısmarladıysam yok
    şu an sanırım sadece japonyada satışa sunuldu araştırmalarıma göre
    tabiki benimkisi amatörce bir araştırma.
  • Daha iyi bir araştırma bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim japandan getirtecek tanıdığım yok yakın yerlar lazım
  • performansını tam anlamıyla görmeden alma derim ama sabırsızlanmanı da çok iyi anlıyorum

kağıt üzerinde dört dörtlük olan makinaların nasıl döküldüğünü çok gördük hepimiz çünkü
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.