Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun.büyük bir kitle incelemen için sabırsızlanıyor:))

quote:

Orjinalden alıntı: ayee

Arkadaşlar bir aksilik olmassa eğer yarın makine elime geçiyor.(SX! IS)
  • Arkadaşlar sizlerden özür diliyorum gerçektende aksilik oldu bende heyecan içerisinde beklerken ,Almanya'ya 3-4 günüğüne tatile giden arkadaşımda iki yada üç gün gecikme yaşıycaz ama şu an makine yi almış durumda sadece elime geçmesini bekliyorum
  • slm ayee makınana umarım en kısa surede elıne ulasır.

makına toplamda nekadara mal olcak acaba bılgı verebılırmısın

tşk...
  • quote:

Arkadaşlar sizlerden özür diliyorum gerçektende aksilik oldu bende heyecan içerisinde beklerken ,Almanya'ya 3-4 günüğüne tatile giden arkadaşımda iki yada üç gün gecikme yaşıycaz ama şu an makine yi almış durumda sadece elime geçmesini bekliyorum

eline geçince senden detaylı bir açıklama bekliyoruz birde makinayı kaça aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sun. -- 14 Ocak 2009; 10:02:38 >
  • SANKİ BEN KULLANACAKMIŞ GİBİ BENİDE HEYACAN SARDI.HAYIRLI OLSUN.UMARIM BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAR.
  • 1000 tl maloldu bu arada izmitte olanınız varmı?
  • gebzeeyim. malesef izmitte değil.
  • arkadaşlar ben forunda cevapla kısmıyla yazışamıyorum sadece hızlı cevapla kısmını kullanabiliyorum neden acaba.

• sanırım tüm fotolar auto modunda çekilmiş bu yüzden iç mekan çekimleri hoşuma gitmedi. ama doğru ışık ayarlamasıyla manuel çekimlerde iyi sonuçlar alınacağına inanıyorum . makinenin dış mekan çekimleri auto modda bile oldukça iyi. sanırım bu makina iş yapacak gibi.dış mekanda zoom örnekleri ve daha yakın makro örnekleri eklersen sevinirim. birde senin makine ile ilgili ilk izlenimlerin nelerdir. çevrende makinayı satın alabileceğimiz kmse varmı? yardımcı olursan seviniriz. örnek videolar da eklersen çok memnun olurum.
  • Makinaya kavuşmuşsunuz, Allah güle güle kullanmak nasip etsin...

Eklediğiniz resimler çok kötü çıkmış çok Noise var resimlerde, Sizdenmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ekleyeceğiniz yeni resimleri bekliyorum...
  • makinan hayırlı olsun.güle güle kullan.
  • dostum makinelerle aran nasıl?yani yenimisin?yoksa epey zamandır yauğraşıyonmu fotoğraf işleriyle.makinenin performansı nı kulanıcı faktörü belirliyo birazda.ilk fotoğraflar baz alınmamalı genelde.boş bi makine olmadığını düşünüyorun.mümkünse bol bol fotoğraf eklemeni rica edeceğim.malum çok az kişide var.hatta dh de bildiğim kadarıyla bir tek sizde mevcut.
  • Ayee arkadaşımıza paylaşımları için teşekkür ederim.Fakat resimleri sx 10 için referans almak biraz güç bence.Ayee arkadaşımıza bir çok sitede bulabiliceği fotoğraf çekim teknikleri ve manuel çekim ile ilgili bilgileri edinmesi yönünde bi tavsiyem olucak.Manuel ayarlarla ve çekim teknikleriyle çekerek daha kaliteli görüntüler elde etmekten keyif alıcağına inanıyorum.

Sx 10 için referans resimlere göz atmak isteyenlere tavsiyem : http://web.canon.jp/imaging/dcp/pssx10is/samples.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahi_13 -- 15 Ocak 2009; 22:50:53 >
  • yarın merakınızı ve bende merakımı tecrübeli bir arkadaşla gidermeye çalışacağız.
  • (((Şahi_13))) makine SX1 IS
  • Arkadaşlar gg de SX10 un kutu içeriğini koymuş satıcı ve uzaktan kumanda yok görünüyor alacak arkadaşlar kut içeriğinde uzaktan kumandayı sorsun bilgilerinize.
  • yarını sabırsızlıkla bekleyeceğim.bol ışıkta ve yetersiz ışıktaki performansı önemli.ilerleyen günlerde zoomunuda test ederseniz tam olur.tabi makroyu unutmayalım.biraz masraflı oldum.kusura bakmazsın artık.
  • HAYIR HAYIR KESİNLİKLE ÇOK OLMADIN BU FORUMUN AMACI BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMAK BLGİLENDİRMEK OLDUĞUNU BİLİYORUM AYNISINI SİZLERDE YAPARDINIZ İLK SX10 SAHİBİ ARKADAŞIMIZ ''POCEMONMUTLU'' ARKADAŞIMIZDA BENİM RİCALARIMI YERİNE GETİRMİŞTİ SAĞOLSUN.BENDE ELİMDEN GELENİ ZAMANIM OLDUKÇA YAPACAĞIM.
  • quote:

Arkadaşlar gg de SX10 un kutu içeriğini koymuş satıcı ve uzaktan kumanda yok görünüyor alacak arkadaşlar kut içeriğinde uzaktan kumandayı sorsun bilgilerinize.

Makinanız hayırlı olsun. Gerek duruşu, ergonomisi ve kağıt üzerindeki özellikleri bakımından güzel bir makina fakat bunlar tabi ki çok da önemli değil.
    Sizin çekeceğiniz fotolar burdaki potansiyel alıcılar (benim gibi) tarafından bayağı etkili olacak.
    Bu kadar parayı verip de hüsrana uğramak istemeyiz.
    Toplu olarak sizden:
    -Gece iç-dış mekan
    -Makro
    -Video
    -Kademeli zoom performansı
    -Av,Tv ve P modları performansları.
    istesek çok şey istememiş oluruz değil mi?

Bu arada SX-10'da kumanda yok, yani öyle bi özelliği yok.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.