Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DEMEK İSTEDİĞİMDE O SX1 DEMİŞ AMA SX10 İÇERİĞİ YAZMIŞ
  • makinan hayırlı olsun güle güle kullanın senden bol bol resim bekliyoruz hadi kolaygelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayee

(((Şahi_13))) makine SX1 IS

özür dilerim kardeş yanlış görmüşüm..Peki o zaman Sx1 resimlerine bi bağ veriyim :http://web.canon.jp/imaging/dcp/pssx1is/samples.html
  • Arkadaşlar bu link daha önce verildi mi bilmiyorum. Gözden kaçırdı isem özür. Photographyblog SX 1 IS incelemesini yapmış.
    Bekleyen arkadaşlara faydası olur fikrindeyim. S5 ten sonra SLR Like makina almak istemiyorum ama daha önce S5 kullanmamış olsam herhalde alacağım makina bu olurdu.
    http://www.photographyblog.com/index.php/weblog/comments/canon_powershot_sx1_is_review/
    Düzeltme: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 17 Ocak 2009; 1:21:36 >
  • verdiğin sitedeki incelemeye göre 1-fz28 2-sx10 3-sx1. çok enterasan.foto kalitesi olarak sx1 ve sx10 aynı denilmiş.buda ilginç.sensörler farklı çünkü.fz28 ise ikisindende iyi.burdaki incelemeye göre tabi.benim burdan çıkardığım sonuç panasonic kaliteyi ucuza veriyo oldu.sx 1 ve sx 10 uda yakında daha iyi tanıyacağız.birde letsgodigital ve dpreviewin incelemeleri tamamlansa ortaya net bişiler çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

verdiğin sitedeki incelemeye göre 1-fz28 2-sx10 3-sx1. çok enterasan.foto kalitesi olarak sx1 ve sx10 aynı denilmiş.buda ilginç.sensörler farklı çünkü.fz28 ise ikisindende iyi.burdaki incelemeye göre tabi.benim burdan çıkardığım sonuç panasonic kaliteyi ucuza veriyo oldu.sx 1 ve sx 10 uda yakında daha iyi tanıyacağız.birde letsgodigital ve dpreviewin incelemeleri tamamlansa ortaya net bişiler çıkacak.

Valla mega zoom makineler test edilmiş dpreview'de ama tabi Sx1 mevcut değil,ama tabloya baktığımızda Sx 10 foto kalitesinde bir adım önde fz28'den...Tahminim Sx 1 fz28'i rahat geçer..Çünkü daha büyük bir sensörü var ( 1/2.3 vs. 1/2.33 ) Biraz daha az megapiksel sunuyo (10.70 vs. 10.00) ve CMOS sensöre sahip...http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/page16.asp

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahi_13 -- 19 Ocak 2009; 16:06:58 >

• merhaba arkadaşlar.. fotoğraf olaylarında daha yeniyim.. ve ilk makinem sx10 oldu.. yavaş yavaş anlamaya çalışıyorum.. benim bi sorum olacak.. sx10 a uv filtre gibi şeyler takılabilio mu?? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: erd0912

merhaba arkadaşlar.. fotoğraf olaylarında daha yeniyim.. ve ilk makinem sx10 oldu.. yavaş yavaş anlamaya çalışıyorum.. benim bi sorum olacak.. sx10 a uv filtre gibi şeyler takılabilio mu?? şimdiden teşekkürler

vallahi kardeş bu konuda flickr foto paylaşım sitesinde biraz bilgi buldum..Canon'un resmi desteği söz konusu değilmiş,hatta telefonda konuyu irdelemek isteyen bi müşteriye çıkışmışlar falan ne ihtiyacınız var 20x zoom'lu makinede diye..Her neyse 52mm uv filtreleri makineye takabilenler var,takamıyanıda var..Ama gittigidiyor'dan takip etmek lazım,illaki yan sanayi ürünler çıkıcaktır Sx 10'a uygun..Filtrenin etkisi bi yana lensi koruyan bi eleman olduğu için ben S3'ümden hiç çıkarmam..Sx 10 almayı düşünüyodum ama filtre,lens vb. konusunda şu aralar sıkıntılı...Gelişmeleri zamanla görücez bakalım.

• Şahi_13 arkadaşım teşekkür ederim cvp ın için. valla şuan sadece auto modda çekim yapabiliorum. ona rağmen gayet başarılı bir ürün. şiddetle tavsiye edilir.
  • hayırlı olsun
  • Arkadaşlar FZ28 kullanmış var mı aranız da bilmiyorum ama sizce SX10 ile arasında özellikle iso konusunda performans artısı hangisinde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erd0912

Şahi_13 arkadaşım teşekkür ederim cvp ın için. valla şuan sadece auto modda çekim yapabiliorum. ona rağmen gayet başarılı bir ürün. şiddetle tavsiye edilir.

anladım kardeş hayırlı olsun,,bi çok sitede manuel ayarların kullanımıda anlatılıyo,ayee arkadaşımızada bahsetmiştim,kendin ayarladığın zaman daha çok keyif alıyosun fotoğraf çekmekten,kolay gelsin diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Conqueror_Pasha

Arkadaşlar FZ28 kullanmış var mı aranız da bilmiyorum ama sizce SX10 ile arasında özellikle iso konusunda performans artısı hangisinde ?

Kardeş iso konusu birazda sensör büyüklüğü ve megapiksel boyutuyla bağlantılı bi durum..Yani sensör küçük olupta yüksek megapiksel sunan bir makineden daha noise'lu-kumlu fotoğraflar alırsın.Sensörü büyük olupta aynı megapikseli veren bi makine daha kaliteli sonuçlar vericektir...Bunu sorduğun makinelere uyarlarsak : Fz 28'in sensörü 1/2.33" ...Sx 10'un sensörü 1/2.3" Yani Sx 10'un azda olsa daha büyük bi sensörü var...Fz 28 10.70 megapiksel,,sx10 10.00 megapiksel sunuyo...Yani sensör boyutu/sunduğu megapiksel oranında fz 28 teorik olarak daha kumlu / noise'lu fotoğraflar vaadediyo...Tabii bu çok küçük bir fark olur,ayrıca 2 makinedede çok yüksek iso kullanılmadıkça fark edilmiycek bi durum Zaten bu makineler öyle yüksek iso çekimlerini gögüsleyebilcek makinelerde değil kardeş.

• quote:

Orjinalden alıntı: ayee

yarın merakınızı ve bende merakımı tecrübeli bir arkadaşla gidermeye çalışacağız.

yarın demiştin ne oldu hala bilgi vermedin merakla incelemni bekliyoruz
  • ayee yeni örnek fotolar bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahi_13

quote:

Orjinalden alıntı: Conqueror_Pasha

Arkadaşlar FZ28 kullanmış var mı aranız da bilmiyorum ama sizce SX10 ile arasında özellikle iso konusunda performans artısı hangisinde ?

Kardeş iso konusu birazda sensör büyüklüğü ve megapiksel boyutuyla bağlantılı bi durum..Yani sensör küçük olupta yüksek megapiksel sunan bir makineden daha noise'lu-kumlu fotoğraflar alırsın.Sensörü büyük olupta aynı megapikseli veren bi makine daha kaliteli sonuçlar vericektir...Bunu sorduğun makinelere uyarlarsak : Fz 28'in sensörü 1/2.33" ...Sx 10'un sensörü 1/2.3" Yani Sx 10'un azda olsa daha büyük bi sensörü var...Fz 28 10.70 megapiksel,,sx10 10.00 megapiksel sunuyo...Yani sensör boyutu/sunduğu megapiksel oranında fz 28 teorik olarak daha kumlu / noise'lu fotoğraflar vaadediyo...Tabii bu çok küçük bir fark olur,ayrıca 2 makinedede çok yüksek iso kullanılmadıkça fark edilmiycek bi durum Zaten bu makineler öyle yüksek iso çekimlerini gögüsleyebilcek makinelerde değil kardeş.

Açıklama için teşekkürler hocam FZ28 aldım ama 6500FD ve SX1'i takip etmeye devam edeceğim.

@ayee hocam yeni kareler bekliyoruz...

• aloooooooooooooooooooooooo
    ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ses
    geliyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

aloooooooooooooooooooooooo
    ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ses
    geliyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

• AYEE arkadaş bu kadar insan senden fotoğraf bekliyor.Yeni ve orjinal çekimlerini bekliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.