Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yazınızı teminat olarak kabul ediyorum.teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: emnbtk

quote:

Orjinalden alıntı: fz18

sx10 için 250 dolar çok iyi hemen alınderim.hatta yanında bide eos450 dd alın.ikisine vereceğiniz parayla tr de eos450d bile alamazsınız.eğer getirmr imkanın varsa ilk ben istedim ona göre....:)))

üstad ilk cevap yazan sensin ilk hakta senin tabiki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 22 Şubat 2009; 22:22:49 >
  • Merhaba arkadaslar,

SX10 gecen hafta USA den $330 aldim ama elime 2 hafta sonra gececek. Alim sureci 3 hafta surdu. Bu arada su tecrubeleri edindim. Su anda USA de SX10 stoklarda cok az kalmis durumda, yogun istekten dolayi. Cogu firma pre-order aliyor. Sitesinde stokta var yaziyor ama yalan. Stoklarda yok. DELL bile 2 hafta sonraya gonderiyor o da kesin degil.

Bazi sitelerde 250 ile 300 dolar arasi buldum. Hatta shipping free ve yaninda hafiza karti da var. Bu siteler kandirmaca. Bu adamlarin elinde urun yok, sadece sizin paranizi kullaniyor. 1 hafta kadar paranizi elinizde tutup sonra urun stoklarda kalmamis maili atiyorlar. Onun icin bir yerden bir sey almadan once review lari iyi okumak gerekli.

Benim merak ettigim yurt disindan direkt siparis verince, gumruk islemleri nasil oldugu. Yani urunun uzerinde hediye yazmasi durumunda gumruge tabi oluyor mu? Eger bu sekilde gumruge tabi olmuyor ise International shipping ucreti 50-100 USD arasinda. Firmadan rica edip hediye yazdirma imkani var.

Kore mevzuunda ise, Kore de 1 sene kaldim. Kore fiyatlarinin TR den geri kalir tarafi yok. Turkiye kadar olmasa da Kore de gumruk ve vergi var. Ama Turkiye yi bu konuda gececek baska bir ulke yoktur herhalde. Orda kaldigim surece hicbir elektronik cihaz almadim cunku fiyatlari uygun degildi.

Dubai de fiyatlar konusunda tecrubesi olan arkadas var ise yorumlarini dinlemek isterim.

• iyibey diye bir site var.oradan gümrükle ilgili işlemleri görebilirsin. hediye olayı benim bildiğim kadarı ile aralık ve ocak ayında oluyor. bir de ramazan ve kurban bayramında. dijital foto makinalarında %10 gümrük yazıyor ama gümrükteki adamlar türkiyedeki satışı yaklaşık şudur diyip senin tahmin ettiğin %10 değerinden ilefazla isteyebiliyorlar. Ya ikinci el yazdırmalısın ya tamirden döndü yazdıracaksın. ama bunlar zor. şans işi. birisini bul o yanında getirsin sana.
  • Arkadasim getirecek. ama diger yontemi de ogrenmek icin sordum. Verdigin bilgiler icin tesekkurler.
  • Önerebileceğiniz kaliteli bir mini tripod varmıdır, aslında cihazın ebatı ve ağırlığı compact makinelere göre büyük olduğu için ne kadar işime yarar bilemiyorum, ama sx10 için mini bir tripod almak istiyorum.

taşıması kolay su terazisi olan kaliteli ama çok pahalı olmayan normal tripod önerisine de açığım
  • Kore mevzuunda ise, Kore de 1 sene kaldim. Kore fiyatlarinin TR den geri kalir tarafi yok. Turkiye kadar olmasa da Kore de gumruk ve vergi var. Ama Turkiye yi bu konuda gececek baska bir ulke yoktur herhalde. Orda kaldigim surece hicbir elektronik cihaz almadim cunku fiyatlari uygun degildi.

Evet kore pahalı bir ülke türkiye gibi ama herşey değil...Bugn 16 gb japon malı hafıza kartı deri kılıfı ve sx 1 i 500 dolara aldım,tabiki sx1 de japon malı..
  • hayırlı olsun.500$ iyi fiyat.gerçekten.fotoğrafları paylaşırsan sevinirim.
  • fotograf makinasını garantilisi pahalı diye spot almayı düşünen arkadaşlar hayyam yada ona benzer herhangibir yerden fiyat araştırması yaptımı? sx10 ve sx1 için?

çünkü sx10 için gittigidiyor'da 850 civarı fiyat veriyor.vatanbilgisayarda kampanya var ötv kdv almıyorlar garantili 1040 ytl(5 taksit)

herhangibir araştırması olan varsa ve paylaşırsa herkes sebeplenir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer0334 -- 25 Şubat 2009; 20:52:18 >
  • hafta sonu uğramayı düşünüyorum.görürsen fiyat sorarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

fotograf makinasını garantilisi pahalı diye spot almayı düşünen arkadaşlar hayyam yada ona benzer herhangibir yerden fiyat araştırması yaptımı? sx10 ve sx1 için?

çünkü sx10 için gittigidiyor'da 850 civarı fiyat veriyor.vatanbilgisayarda kampanya var ötv kdv almıyorlar garantili 1040 ytl(5 taksit)

herhangibir araştırması olan varsa ve paylaşırsa herkes sebeplenir:)
  • Yaklaşık 1 ay önce Bimeks'te %18 indirim varken SX-10: 950 lira, SX-1: 1400 lira idi.
    Ama ben daha iyi fırsatlar olabilir diye önemsemedim.
    Şu an TR garantili fiyatlar fırlamış durumda, aceleniz yoksa almayın.
    Zaten arkadaşın dediği gibi sx-10 ABD stokları azaldı, bunu GG'den de anlayabilirsiniz.
    Eskiden daha çok getiren vardı, şimdi bikaç kişi var onlar da 800'den aşağı değil.
  • gittigidiyor da bir başka satıcı daha satıyor arkadaşlar fiyat biraz yüksek ama
    satıcının feedback i iyi gibi
    http://urun.gittigidiyor.com/CANON-POWERSHOT-SX1-IS-SX10-SX110-DEGIL_W0QQidZZ15826864
    incelemek isteyenlere

sx1- 1250 tl
  • gittigidiyorda sx-10 için 730 tl fiyat bulunabiliyor arama motoruna yazın,çıkıyor ve satan arkadaş da güvenilir bir arkadaş (elektronickci nikli bir arkadaş var tanıyorum ve yüzlerce makina satmıştı hatta bi ara internet sitesini açtı ama sonra kapattı belki burada da üyeliği vardır bilmiyorum) Çok iyi fiyat gerçekten..
  • sx10'u ben 700'e aldım sirkeci'den, daha sonra orada bulamadığımız için arkadaşa da sahibinden.com'dan aynı fiyata aldım kapıda ödeme ile 725'e geldi.
    fiyatı düşecektir, bir iki aya zaten.
  • BEYLER BU GÜN DDOĞU BANKTAYDIM.TRAŞ MAKİNESİ BAKMAK İÇİN GİTTİM.GİTMİŞKEN BİDE MERAK EDENLER İÇİN SX1 VE SX10 UN FİYATINI SORDUM.SX1 ERKAYALAR 2 YIL GARANTİLİ 1400TL.SX10 İSE
    370$ İLE 500$ ARASINDA SATILIYO.370$ A SATAN YER 1. KATTA DÜKKANIN İSMİNE BAKMAK AKLIMA GELMEDİ AMA CAMEKANINDA SX10 VAR.
  • quote:

BEYLER BU GÜN DDOĞU BANKTAYDIM.TRAŞ MAKİNESİ BAKMAK İÇİN GİTTİM.GİTMİŞKEN BİDE MERAK EDENLER İÇİN SX1 VE SX10 UN FİYATINI SORDUM.SX1 ERKAYALAR 2 YIL GARANTİLİ 1400TL.SX10 İSE
    370$ İLE 500$ ARASINDA SATILIYO.370$ A SATAN YER 1. KATTA DÜKKANIN İSMİNE BAKMAK AKLIMA GELMEDİ AMA CAMEKANINDA SX10 VAR.

sx1 spotu ne kadar acaba oralarda bende almayı düşünüyorumda
  • sx1 in spotunu bulamadım.aslında zamanım yoktu oyüzden pek araştıramadım.ama 1000-1250 arası sanırım bulunabilir.
  • Canon Powershot SX1 IS

1. Bu makine 16GB lık hafıza kartıyla en yüksek çözünürlükte ne kadar süre çekim yapabilir?

2. Pilleri normal kalem pil midir ?
  • Mustafa* Canon Powershot SX1 IS

alcalin pil veya şarjlı pil olabiliyor 16 gb la resim çekersin videoda çekecem diyorsan ultra hızlı transfer özelliği olan sd kart almalısın class6 yetersiz kalır çünkü HD formatı yüksek hız yazma özelliği istiyor.birde uyduruk marka sd kart alma class 6 diyor ama alakası yok. İNŞALLH YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.
  • ayee ömenli bir bilgi paylaşımı oldu kanımca.sıradan hafıza kartlarıyla hd çekim ter orantılı bir durum zaten.çoklarırımızın dikkatinden kaçmıştır sanırım.
  • quote:

ayee ömenli bir bilgi paylaşımı oldu kanımca.sıradan hafıza kartlarıyla hd çekim ter orantılı bir durum zaten.çoklarırımızın dikkatinden kaçmıştır sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: ayee

Mustafa* Canon Powershot SX1 IS

alcalin pil veya şarjlı pil olabiliyor 16 gb la resim çekersin videoda çekecem diyorsan ultra hızlı transfer özelliği olan sd kart almalısın class6 yetersiz kalır çünkü HD formatı yüksek hız yazma özelliği istiyor.birde uyduruk marka sd kart alma class 6 diyor ama alakası yok. İNŞALLH YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

arkadaşlar önerilerinizi dikkate alıyorum peki bu makineyi aldığımda sorunsuz HD kayıt yapabileceğim en iyi hafıza kartını söylermisiniz onu alayım ..

Ben resimdekini düşünmüştüm ama sizin önerilerinizi bekliyorum tabiki HD Video kaydı için süper hızlı bir kart gerekiyor bende onu arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 4 Mart 2009; 23:01:11 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.