Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok baya sordum 10 yere falan ama almadım,koreli arkadaşla gidip pazartesi alcam.aldığım fiyat lar 250-ile 280 arası dolar olarak.Birde s serisi var,farkı nedir sx ile.canon türkiye sayfasında sx100 ile s5 var ,ama ebayda baya bir çeşit var.
  • Valla kafam karıştı s.sx.g serileri birde ebayda gördüm eos un ucuz bir modeli var xt350d 400 dolar onuda burdan daha ucuza alabilirim,ama karar veremedim,tavsiyelerinizi bekliyorum
  • EOS 450D ALMANIZI TAVSİYE EDERİM.S MODELLERİ ESKİDİR. MODASI GEÇTİ.SX1 O FİYAT ARALIĞINDA ÇOK ÇOK İYİ.AMA BEN BU İŞTEN KIL KAPTIM.KESİNLİKLE ALMAM.MADEM KOREDE BAKIP ALIN.
  • ok teşekkür ederim sx 10 veya eos u düşünüyüm...pazarlık yapmadan almayın diyorlar birde koreli arkadaşla gitcem tekrar.Ben makinayı gördüm çekimde yaptım gayet iyiydi,alınca tekrar yazarım.
  • bu fiyatlara bi kaç tane fazladan al dönüşte bize satarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emnbtk

ok teşekkür ederim sx 10 veya eos u düşünüyüm...pazarlık yapmadan almayın diyorlar birde koreli arkadaşla gitcem tekrar.Ben makinayı gördüm çekimde yaptım gayet iyiydi,alınca tekrar yazarım.

Bulmuşken o fiyata sx-1 alın derim. Hatta bikaç tane alın, bize satın, kendinizinkini bedavaya getirin
  • Arkadaşlar sx10 fiaytı o.şimdi baktım yanlış yazmışım pardon.Ama sx 1 e de bakarım o dahamı iyi bir makina,ben pek anlamıyorum valla.Okadar çok şey alcamki maddi durumlar adetli almama izin vermeyebilir,birde gümrükte sorun çıkabilir.SX 10 u alsam gerçekten fiyat iyimi yani,birde ne gibi farklılıklar var sx 1 ile....burda saat 01 43 oldu yatcam,yarın görüşürüz artık
  • quote:

Arkadaşlar merhaba koredeyim ve sx1 almak istiyorum,250 usdye buldum fiyat nasıl,ve bu tarzda başka bir makina tavsiye edrmisiniz?

Arkadaşım SX1 IS i 350 dolardan peynir ekmek gibi satarsın ve iyide para kazanırsın.Ben şimdiden 3 tane sipariş veriyorum ve malın gelir gelmez paran tiring...
    Yalnız orjinial Made in JAPAN yazacak ve uluslararası garantili olacak!!!
  • Arkadaşlar ben SX1 i Almanya dan aldırdım garantisi Türkiyede geçerliymiş Amerika dan alınanın garantisi tr de geçmiyormuş doğrumu acaba bilgisi olan varmı? Bu durumdu Erkayalar arıza durumundu garantili bakıyormu acaba?
    B350 dolar süper fiyat bence bi araştırın derim.
  • sx10 için 250 dolar çok iyi hemen alınderim.hatta yanında bide eos450 dd alın.ikisine vereceğiniz parayla tr de eos450d bile alamazsınız.eğer getirmr imkanın varsa ilk ben istedim ona göre....:)))
  • quote:

Arkadaşlar merhaba koredeyim ve sx1 almak istiyorum,250 usdye buldum fiyat nasıl,ve bu tarzda başka bir makina tavsiye edrmisiniz?

sx10 bile olsa kelepir fiyat ama bence biraz zor gibi gorunuyor burda kim olsa 400 dolara alır onu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali coşkun -- 21 Şubat 2009; 22:53:05 >
  • herkese selam

umarım arkadas bizlere yardımcı olur ve hayır dualarımızıda alır vallah :)
  • sx10 bile olsa o fiyat gerçeten çok iyi. Tayvanda o tip cihazlar biraz daha ucuzdur ama o kadar ucuz lableceği aklıma elmezdi.

re:FZ18
    sx10 düşünmememin sebebi. SX10 ile çekilen fotolarda yüksek gren oluşuyor tabi bu fz28 ile karşılaştırılan fotolar için geçerli. FZ28 biraz daha başarılı.

amerikada 500$'a var. bakalım orda geecek bir arkadaşımı bulabilirsem kesin alcam :)

re:ayee
    hocam uzaktankumanda ile foto çekebiliyor musun? ve bu sırada kumanda ile zum yapabiliyor musun?
  • Evet herikiside yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkanggs
    sx10 düşünmememin sebebi. SX10 ile çekilen fotolarda yüksek gren oluşuyor tabi bu fz28 ile karşılaştırılan fotolar için geçerli. FZ28 biraz daha başarılı.

Gren sorunu FZ 28'de de var. Hatta bazı sitelerdeki örnek fotoğraflarda FZ 28'de daha fazla gren olduğu görülüyor.

Bu arada Kore'deki arkadaş ortalığı coşturdu. Çaktırmadan da bi açık artırma var, en son 400 dolara çıktı galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: ali coşkun
    sx10 bile olsa kelepir fiyat ama bence biraz zor gibi gorunuyor burda kim olsa 400 dolara alır onu...

• Albati 100 dolar kâr marjı verdik ki iyi para getiren için ortalığı karıştırma 350 dolar iyi
  • http://shopping.naver.com/detail/detail.nhn?cat_id=00040101&nv_mid=4141806021&frm=nv_model&tc=3

Evet bugun birisine daha sordum hemen interneti açtı ve bu fiyatı verdi,fiyatlar kore won u.1usd=1408 won bu fiyat 293 usd oluyor.Ama ben 360000 wona bulmuştum buda 255 usd oluyor.Dediğim gibi bunlar birde turist fiyatı,koreli arkaadaşlar la gitcem hafta içi,bakalım kaça alcaz,belkide daha iyi bir makina alırım bakcam daha..aşağıda ilk verdiğimin ana linkini vercem ordan arama motoruna girerek arama yapabilirsiniz,ama fiyatlar ordan en az yüzde 10 daha düşüyor.http://www.naver.com/

Fazla getirme konusuna gelincede gümrük ve maddi problemlerden getiremeyebilirim,eğer getirisemde özellikle gümrüğü sormam lazım buraya yazarım arkadaşlar

• Bakıyorum baya yoğun istek var sx 10 için ihaleler açılmış bile:).Birde sx 1 pek fazla yok arkadaşlar.Ama sitedehttp://shopping.naver.com/detail/detail.nhn?cat_id=00040101&nv_mid=4141803045 640 000 won yaklaşık 450 usd...400 e falan bulunabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

sx10 için 250 dolar çok iyi hemen alınderim.hatta yanında bide eos450 dd alın.ikisine vereceğiniz parayla tr de eos450d bile alamazsınız.eğer getirmr imkanın varsa ilk ben istedim ona göre....:)))

üstad ilk cevap yazan sensin ilk hakta senin tabiki:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fz18

sx10 için 250 dolar çok iyi hemen alınderim.hatta yanında bide eos450 dd alın.ikisine vereceğiniz parayla tr de eos450d bile alamazsınız.eğer getirmr imkanın varsa ilk ben istedim ona göre....:)))

üstad ilk cevap yazan sensin ilk hakta senin tabiki:)

banada banada bende istiyom ulaaaaaaaaaaa :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.