Şimdi Ara

Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
15
Favori
72.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slr makinamın yanına birde sx230 hs yerleştirdim, hayırlı uğurlu olsun :)
  • Güle güle kullanın bende SLR ile birlikte kullanıyorum, acele durumlarda Canon, vakit olunca Nikon :)
  • Sx230 veya sx220 almayı planlıyorum. Varmı bildiğiniz kampanya, hesaplı alabileceğim bi yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekan06

Sx230 veya sx220 almayı planlıyorum. Varmı bildiğiniz kampanya, hesaplı alabileceğim bi yer?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekan06

Sx230 veya sx220 almayı planlıyorum. Varmı bildiğiniz kampanya, hesaplı alabileceğim bi yer?

yalçınlar da 5 taksit 537 tl
  • Artmış galiba, Yalçınlarda 5 taksit 599TL, nakitte 557TL.
  • Artmış galiba, Yalçınlarda 5 taksit 599tl, nakit 557
  • Arkadaşlar SONY WX100 - CANON sx 230 kıyaslaması yapsak _? sizce özellikle GECE ÇEKİMLERİNDE hangisi daha iyi sonuçlar verir acaba , öneriniz var mı acaba .
  • akakçeden araştır 559 a bulursun en ucuzu oradan bulursun ben oradan almıştım sorun yok
    makinanın tek sorunu batarya süresi bir arkadaş ucuza batarya buldum diyordu ses çıkmadı nereden alabiliriz
  • bu çantanın modeli nedir ben de alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerrer

akakçeden araştır 559 a bulursun en ucuzu oradan bulursun ben oradan almıştım sorun yok
    makinanın tek sorunu batarya süresi bir arkadaş ucuza batarya buldum diyordu ses çıkmadı nereden alabiliriz

http://www.ebay.com/itm/221064556255

pil için bu elemandan almanızı öneririm. 1400 Watt olduğunu iddia ediyor. Ben 3 tane için 8,10 $ Dolar (tanesi 2,70) teklif ettim, kabul etti. İyi gibi duruyor.

Ürün ve piller gelince görüşlerimi açıklarım.

>> Ürünler gayet sağlam, çalışır durumda, şarj ettim orjinal pile yakın bir şekilde gidiyor. Farksa, orjinal pil 100 lira, belirttiğim şekilde alınca 5 lira..

• Ben de katıldım aranıza. Makinenin bugün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi. Yarını bekliyorum.
  • SX220 yi 499 a MediaMarkt tan aldım. Ankara Optimum mağzasında mağazaya özel indirim var, word kart a 10 taksit yapıyorlar. İlgilenenlere duyurulur...
  • Yeni alan arkadaslarin paylasimlarini bekliyoruz, gule gule kullanin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

Birkaç resim paylaşayım.

Bu fotoğrafta bişeyler eksik gibime geliyor. Daha kaliteli çekilebilir miydi ki? Alışamadım tam olarak.

• Yaşatalım konuyu...

• ben sx 230un kamerasının ixus 230dan iyi biliyordum hb karşılaştırdım ixus 230 daha yüksek çözünürlükte kayıt yaptıgı yazıyordu bu doğru mu?

genel olarak resim video olarak sx 230 mu ixus 230 mu önerirsiniz

not:ixus cmosmus daha iyi gibi geldi bana
  • bende eski makinam powershot A85 vardı loş ışık hariç ışıklı ortamlarda 4mp modda güzel çekimler yapıyordu.eski makinam 2000 yıllarında almıştım arızalandı diye flaş patlamıyor diye sx 230 aldım fakat sadece ışıklı ortamlarda fotoğraf kalitesi bikımından çok fark göremiyorum aynı çözünürlükte.bunun sebebi nedendir yorumlarınız.
    eski makina resim kırpmada üç opsiyon sunuyur du normal *fine*super fine diye üç çeşit sınıflandırırdı şuan sx230 dsdece normal*fine olarak var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savast -- 21 Kasım 2012; 0:43:12 >
  • sx 2XX serisi mi yoksa sony wx50-7 gibi mi tercih edilmeli videoda sony fotoğrafta canon deniliyor gece fotoğraf çekimide önemli bir nokta veya canon s100 mu alınmalı oda çok pahalı
  • Kompakt makina konusunda sorarsanız daha kısa sürede cevap alırsınız.
    @arandur var orda, zehir gibidir, yönlendirir sizi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.