Şimdi Ara

Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
15
Favori
72.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Flaşın çıkmasını istemiyorsanız açılışta parmağınızla bastırın, birşey olmuyor.
    Ekranın çizilme konusuna katılıyorum, kesinlikle jelatin lazım, birde köşeleri iyi korumaya çalışın, üzeri çizilirse güzel tasarımı olumsuz etkiliyor.

Güle güle kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Flaşın çıkmasını istemiyorsanız açılışta parmağınızla bastırın, birşey olmuyor.
    Ekranın çizilme konusuna katılıyorum, kesinlikle jelatin lazım, birde köşeleri iyi korumaya çalışın, üzeri çizilirse güzel tasarımı olumsuz etkiliyor.

Güle güle kullanın...

hocam gps nimetinden nasıl faydalanabiliriz bugün gps açık konumda ve uyduyu bulduğu zaman çektim bir kaç tane resim nasıl anlıyacağız nerede çektiğini

edit:hocam biraz kurcaladım cd deki pragramı yüklüyorum gps verisi olan fotoğrafları gösteriyor özellikler dediğimde enlem boylam bilgilerini filan veriyor

bu işlev böylemi kullanılıyo mesela ben şehirler arası giderken indim tokat erağda çekim yaptım sonra indim samsunda çekim yaptım bu şekilde nasıl öğrenebiliriz

edit komple çözdüm işlem tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_24 -- 10 Ağustos 2012; 14:58:43 >

• Mesajınızı ancak gördüm, halletmenize sevindim.
    Güzel bir özellik GPS, özellikle kayıt özelliği sayesinde nereleri gezdiğinizi görmek keyifli oluyor.
  • ARkadaşlar bu makine hakkındaki son yorumunuz nasıldır 600-650 tl bütçe ayırdım gözü kapalı alabirsin diyor musunuz ?
  • Valla ben gözü kapalı aldım özelliklerini görünce, 599 TL fiyata iyi bir makina.
    1080p video kaydı da gayet güzel, her türlü amaca hizmet ediyor bana göre.
    Satın almadan önce kompakt makinalar konusunun son sayfalarına göz gezdirin belki alternatifler daha çok hoşunuza gider ama bu modelden pişman olan duymadım henüz.
  • ebaydan Canon sx230 için çanta aldım arkadaşlar 5 dolara kargo bedava ya logosuzu vardı ben 17 tl ye harika bir canon logolu çanta aldım beklediğimden resimde görünende daha kaliteli çıktı resimleri eklicem almak isteyenler olursa işine yarar ürün 1 haftada elime ulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 17 Ağustos 2012; 20:20:59 >
  •  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları

Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları

• Gule gule kullanin renkleri guzel gozukuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende teknosadan case logici aldim cok memnunum belimden cikardigim olmadi bence bel askisi sart

• yakından incelemdiğim için bilmiyorum. kendi jarjlı pili var değil mi ? yani kalem pille çalışmıyor.. pil süresi nasıl ?
  • Li ion pille calisiyor, GPS kapali ise 200 poz rahat cekiyor, pil ile ilgili endise edecek bir durum yok, uzun yolculuklarda yedek pil tavsiye ederiz

• Arkadaşlar bu makineyle kaç saat çekim yapabiliriz Video çekimi için lazım da
  • 16GB kart ile 60dk 1080p video çekiyor, pil ne kadar dayanir bir fikrim yok, kullanim kilavuzuna bakmak lazim. Sadece video cekilecekse video kamera daha mantikli, cihaz ufak oldugu icin titresim kayitta problem olabilir bence, tripoda baglamak lazim.

• quote:

16GB kart ile 60dk 1080p video çekiyor, pil ne kadar dayanir bir fikrim yok, kullanim kilavuzuna bakmak lazim. Sadece video cekilecekse video kamera daha mantikli, cihaz ufak oldugu icin titresim kayitta problem olabilir bence, tripoda baglamak lazim.

o sürenin daha fazla olması gerek elimde de bu kamera var bu süreyi nasıl artırabilirim?
  • Ya video kalitesini düşüreceksiniz (720p - 480p) veya daha büyük hafıza kartı alacaksınız, başka yolu yok.
  • quote:

Ya video kalitesini düşüreceksiniz (720p - 480p) veya daha büyük hafıza kartı alacaksınız, başka yolu yok.

Sağolasın hocam düşürdüm kalitesini
  • Selamlar,

Dün makinayı biraz kullanma fırsatım oldu, birkaç fotoğraf ekliyorum, manuel ayarlarda istediğimiz pozları rahatlıkla yakalıyoruz, sadece spot metering özelliğinde özellikle parlak ve beyaz zeminlerde makina biraz kararsız kalıyor, Servo AF modunu açınca bu tip yüksek kontrasta sahip sahnelerde netleme de biraz gecikmeler olabiliyor ama bu fiyata SLR kalitesi beklemek anlamsız olurdu, yine de kafamdaki fotoğrafları çekebildim, umarım hoşunuza gider.

Herkese iyi bayramlar.

Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları

• Bunu göndermeyi unutmuşum, bayrama özel bunu da büyük boy paylaşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertsamet

iyi günler arkadaşlar bende şuanda bir adet sx230hs siparişi verdim. elime ulaşması bi 15-20 günü bulur pilden şikayet etmişsiniz genel olarak bende hemen bi pil siparişi vereyim diyorum. orjinal piller toplamda kaç mahtır. şu ebay ilanı mantıklı geldi sizce nasıldır ?
    http://www.ebay.com/itm/2-x-NB-5L-NB5L-Battery-Canon-SX230HS-SX200HS-SD900Ti-SD890IS-1000Ti-2000IS-S100-/330738740051?pt=Batteries_Chargers&hash=item4d0190ab53#ht_3390wt_1270

http://www.batteryupgrade.com/shopBrowser.php?shopGroupId=13010451#/shopGroupId/19869043
    yurtdışından şu siteden pil, ücretsiz kargo ile geliyor. daha önce cep bilgisayarıma, bulunmayan pilini burdan almıştım. sizce bu fiyat pil için iyi mi. bu makineden alırsam pilini de buradan alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 22 Ağustos 2012; 19:54:22 >

• Tatildeki geziden birkaç fotoğraf, aslında vakit olsaydı burda çok güzel detay fotoğraf çekilirdi ama arabada oğlan olunca fazla vakit geçiremedim, gelecek sefere SLR ile gideceğim. Farklı arkadaşlardan da paylaşımlar bekliyoruz. :)

Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları
     Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları  Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.