Şimdi Ara

Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
15
Favori
72.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlıal da ürün tüklenmiş yeni kampanya beklemek gerekiyor
  • Fz150 yi sattım yine rahat duramadım sx230 aldım şikayetçi olduğum tek konu ise video içersine inanılmaz derecede karışan zoom sesi onun dışında sıkıntı yok makina çok sağlam fotoğraf ve video çekiyor!
  • 479 liraya media marktan aldım gerçekten hakkını veriyor makina deneme amaçlı zifir karanlıkta ilk çektiğim foto çektiğim foto
     Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları
  • makina için chdk nasıl yüklenir anlatabilecek yada tükrçe anlatımın bulunduğu bir link verebilecek varsa memnun olurum
  • sx230 ile full hd ile ortalama kaç dakika video kaydı yapılır.yarın alacağım cevabınıza göre hafıza kartı alacağım.
    minimum 16gb class10 alacağım.
    video çekimi önemli.birde pil durumu nedir orjinal veya yan sanayi farkedermi fiyatlar ne durumda acil cevaplarınızı bekliyorum
  • 16 GB ile yaklasik 60 dakika cekerseniz, pil fotograf cekimi icin 200 - 250 kare gidiyor.

Yedek pilde problem yok, degerleri tutturduktan sonra calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

16 GB ile yaklasik 60 dakika cekerseniz, pil fotograf cekimi icin 200 - 250 kare gidiyor.

Yedek pilde problem yok, degerleri tutturduktan sonra calisiyor.

Teşekkürler

• electroworld te tek teşhir ürünü vardı netten alalım dedik stok bitmiş

vatanpc nin sitesinde sx220 var 500tl ye aradaki tek fark gerçekten gps özelliğimi.bilen varsa yardımcı olsın yoksa tekrar stoklara girmesini veya başka sitelerde indirime girmesinimi beklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

electroworld te tek teşhir ürünü vardı netten alalım dedik stok bitmiş

vatanpc nin sitesinde sx220 var 500tl ye aradaki tek fark gerçekten gps özelliğimi.bilen varsa yardımcı olsın yoksa tekrar stoklara girmesini veya başka sitelerde indirime girmesinimi beklemeliyim?

GPS+Değişik bir hafıza kartı türü de destekliyormuş SX230. SX220 alın gitsin eğer gps kullanmam diyorsanız. Ben de GPS var diye SX230 aldım ama daha 1 kere bile açmadım GPS'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

GPS+Değişik bir hafıza kartı türü de destekliyormuş SX230. SX220 alın gitsin eğer gps kullanmam diyorsanız. Ben de GPS var diye SX230 aldım ama daha 1 kere bile açmadım GPS'i.

teşekkürler.

stoklara girdi ve 230 sipariş verdim.

16gb class 10 hafıza kartı alacağım(full hd çekim yaparım) peki bu makine hangi kartları destekliyor,tavsiyeniz varmı.

bu class hızları markadan markaya da yazma okuma hızları değişiyormuş.en iyi f/p hangisidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

teşekkürler.

stoklara girdi ve 230 sipariş verdim.

16gb class 10 hafıza kartı alacağım(full hd çekim yaparım) peki bu makine hangi kartları destekliyor,tavsiyeniz varmı.

bu class hızları markadan markaya da yazma okuma hızları değişiyormuş.en iyi f/p hangisidir.

Bu kartı kullanıyorum:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sandisk-ultra-8gb-microsd-class-10-hafiza-karti-67440303
    Memnunum. Hiç sorun yaşamadım bugüne kadar.

Desteklediği Kartlar: SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HC MMCplus

• arkadaşlar makineyi aldım fakat kullanma modları hakkında bilgim yok
    M , Av ; Tv ,P vs özellikle m de nekadar ayar kombinasyonu denesemde karanlık çıkıyor karanlık çıkmadığı zamanda bir farkını göremedim.

en çok lazım olan portre çekimleri ve malum arkaplanın flu olması portrenin ön planda olması
  • tv modunda çekim hızını 1/3200 1/1000 vb yapıyorum çektikten sonra fotoğraf full karanlık çıkıyor iso ile pek farketmiyor bildiğin zifiri çıkıyor

anı dondurmak için ortaalama ayar ne olmalı hareketli ortamda görüntü flulaşmadan çekim yapabilmek için
  • quote:

tv modunda çekim hızını 1/3200 1/1000 vb yapıyorum çektikten sonra fotoğraf full karanlık çıkıyor iso ile pek farketmiyor bildiğin zifiri çıkıyor

anı dondurmak için ortaalama ayar ne olmalı hareketli ortamda görüntü flulaşmadan çekim yapabilmek için

Facebook'tan ekledim hocam seni. İstersen oradan yardımlaşalım.
  • slm a.daşlar forumda bu konu ilk açıldığında alan çok olmuş vede memnun kalmışlar. konu açılalıda çok olmuş canon sx230 bu cihazı alıcam tavsiye den varmı acaba _? media markt ' da 499 tl. lütfen acil cvp verirseniz çünkü acil foto makinası almam lazım.. ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip28

slm a.daşlar forumda bu konu ilk açıldığında alan çok olmuş vede memnun kalmışlar. konu açılalıda çok olmuş canon sx230 bu cihazı alıcam tavsiye den varmı acaba _? media markt ' da 499 tl. lütfen acil cvp verirseniz çünkü acil foto makinası almam lazım.. ????

Kesinlikle tavsiye olunur..

• saolun tşkler. hazır media markt da indirime girmişken de almak lazım kendi adıma. ıxsus85 olan modeli var ancak oğlum düşürdü bi kaç kere şimdi sorun yaşıyorum. tavsiyeniz için tşk.
  • quote:

saolun tşkler. hazır media markt da indirime girmişken de almak lazım kendi adıma. ıxsus85 olan modeli var ancak oğlum düşürdü bi kaç kere şimdi sorun yaşıyorum. tavsiyeniz için tşk.

Büyük ihtimalle bataryaları aynıdır, benim de önceki ixus860 makineminkiyle aynı çıktı. Bataryasını yedek olarak kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 24 Ocak 2013; 11:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

saolun tşkler. hazır media markt da indirime girmişken de almak lazım kendi adıma. ıxsus85 olan modeli var ancak oğlum düşürdü bi kaç kere şimdi sorun yaşıyorum. tavsiyeniz için tşk.

Büyük ihtimalle bataryaları aynıdır, benim de önceki ixus860 makineminkiyle aynı çıktı. Bataryasını yedek olarak kullanabilirsiniz.

bende şimdi kendi kendime onu düşünüyordum. :) iyi oldu siparişi verdim ayırdılar akşam gidip alıcam mediamarkt dan. kullanmayı bilen a.daşlar yardım alırsam iyi olur bide türkçe menümü acaba diye düşünüyorum ama sanırım türkçe menüdür.

• quote:

tv modunda çekim hızını 1/3200 1/1000 vb yapıyorum çektikten sonra fotoğraf full karanlık çıkıyor iso ile pek farketmiyor bildiğin zifiri çıkıyor

1/125 yeterlidir o değerler çok yüksek hocam
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.