Şimdi Ara

Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
15
Favori
72.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

tv modunda çekim hızını 1/3200 1/1000 vb yapıyorum çektikten sonra fotoğraf full karanlık çıkıyor iso ile pek farketmiyor bildiğin zifiri çıkıyor

anı dondurmak için ortaalama ayar ne olmalı hareketli ortamda görüntü flulaşmadan çekim yapabilmek için

FX gardaş o değerleri ancak dışarıda gün ışığında yaz çekimlerinde elde edebilirsin. Malum kıştayız ve havalar da bulutlu...
  • Arkadaşlar fotoğraf makinesi almak istiyorum ancak bu konuda bilgim oldukça kısıtlı.istediğim şey fotoğraf kalitesinin yanında video özelliğinin iyi olması.sx230 ve sx220 arasında kaldım.burada belirtilmiş ikisi arasındaki tek fark sx230 da gps olması.Ancak sx230 un satıldığı bir sitedeki kullanıcı yorumunda sx230 da iki farklı ses girişi olduğu ve böylece ses derinliğinin sağlandığı belirtilmiş.Acaba sx220 de iki farklı ses girişi var mı ve iki alet arasındaki video kalitesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
    Bir de şunu sormak istiyorum,sx150 yi de katarak,bu üç alet arasında f/p oranı en iyi olan hangisidir,sx150 nin fotoğraf ve video kalitesi benim gibi sıradan kullanıcıları ne kadar tatmin edebilir ?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Yeni modeli SX240 çıktığı için kampanyalı bulabiliyorsanız SX230 alın, GPS özelliği kullanılmasa da ilerde tatile giderseniz olmamasından iyidir.
    Fiyatlar makul seviyelere geldi diye biliyorum, bu arada ses açısından bir farkları yok, ikisi de stereo kayıt yapıyor video sırasında.
    SX150 720p video kaydı yapabiliyor, SX220 ve SX230 1080p, o yüzden yeni olan modelleri öneririm.

Ben ikinci makina olarak SX230 kullanıyorum, her ne kadar esas makinam Nikon D7000 olmasa da kısa yolculuklar için fazlasıyla işimizi görüyor.
  • Arkadaşlar merhaba;

SX230 mu, Sony WX100 mü acil yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautar

Arkadaşlar merhaba;

Teşekkürler

http://snapsort.com/compare/Canon-SX230-HS-vs-Sony-DSC-WX100

Kendiniz karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Teşekkürler

Kendiniz karar verin.

Çok teşekküler. SX230 u şu an en uygun nereden alabilirim ? Asağıdaki linkteki site güvenilirmidir acaba ?

http://www.fotografium.com/Canon-SX230-HS-Fotograf-Makinesi_3831.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Teşekkürler

Kendiniz karar verin.

Çok teşekküler. SX230 u şu an en uygun nereden alabilirim ? Asağıdaki linkteki site güvenilirmidir acaba ?

http://www.fotografium.com/Canon-SX230-HS-Fotograf-Makinesi_3831.html

Vermiş olduğunuz siteyi bilmiyorum ama benim aldığım yerde 533 lira şuan.

http://www.webdenal.com/canon-sx230-siyah_368530.html

Ekleme:http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/canon-sx230-hs-dijital-fotograf-makinesi-77734492

Buradan da alabilirsiniz. Piyasadaki en fiyat sanırım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 18 Şubat 2013; 1:16:50 >

• Canon fotoğraf makineleri kutudan çıktığında ekran koruyucusu olmadan mı çıkıyor. Bir adet IXUS 230 HS aldım ama ekran koruyucusu yoktu. Olması lazım değil mi?
  • Benimkinde de ekranda jelatin yoktu, özel bir ambalajın içindeydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış bilgilendirme değil !!

pratik olarak şöyle düşünelim :, geniş bir objektif düşünün birde dar olanı
    sizce hangisi çevreyi daha çok görür ( detayları )

tabiki hangisi büyükse o resmin içine alır

2 adet cam düşünün birisi Canon SX 230 28 mm genişliğinde diğeri Canon sx 240 25 mm dir , büyük cam çevreyi daha çok alır , dar cam 25 mm olan çerçeveyi tam almaz

onun Canon sx230 tercih edilmeli 28 mm

teknik detaya girmeden bile 28 mm daha verimli olduğu anlaşılır , bunu webcamlarda da görebilirsiniz , şu an piyasada bir sürü yeni model webcamlar nerdeyse toplu iğne başı kadar lens koyuyorlar ve pek verimli değil nerde o eski webcamlar ? hala 2006 yılında aldığım Delux world marka ( model no v-803 webcamı kullanıyorum , memnunum bu webcam şu an piyasada yok

çünkü görüntüyü uzatıyorda uzatıyor ( objektif dar onun için )

webcam alırken bile geniş büyük mercekli alınız , nokta gibi olanlardan değil

birde aklınızda olsun hangi fotoğraf makinası alırsanız alın , tercihiniz şu olmalı , kalem pil şarjlı olan değil
    içinde sabit şarjlı pil olanı tercih ediniz
    ve bir adet de fazla alın , biri boşalırsa diğerini kullanır işiniz yarım kalmaz ve en az 16 gb hafıza kartı hızlı, kaliteli olana bakınız

bu şekilde kullandığım için memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzukapama -- 26 Şubat 2013; 14:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzukapama

yanlış bilgilendirme değil !!

pratik olarak şöyle düşünelim :, geniş bir objektif düşünün birde dar olanı
    sizce hangisi çevreyi daha çok görür ( detayları )

tabiki hangisi büyükse o resmin içine alır

2 adet cam düşünün birisi Canon SX 230 28 mm genişliğinde diğeri Canon sx 240 25 mm dir , büyük cam çevreyi daha çok alır , dar cam 25 mm olan çerçeveyi tam almaz

onun Canon sx230 tercih edilmeli 28 mm

teknik detaya girmeden bile 28 mm daha verimli olduğu anlaşılır , bunu webcamlarda da görebilirsiniz , şu an piyasada bir sürü yeni model webcamlar nerdeyse toplu iğne başı kadar lens koyuyorlar ve pek verimli değil nerde o eski webcamlar ? hala 2006 yılında aldığım Delux world marka ( model no v-803 webcamı kullanıyorum , memnunum bu webcam şu an piyasada yok

çünkü görüntüyü uzatıyorda uzatıyor ( objektif dar onun için )

webcam alırken bile geniş büyük mercekli alınız , nokta gibi olanlardan değil

birde aklınızda olsun hangi fotoğraf makinası alırsanız alın , tercihiniz şu olmalı , kalem pil şarjlı olan değil
    içinde sabit şarjlı pil olanı tercih ediniz
    ve bir adet de fazla alın , biri boşalırsa diğerini kullanır işiniz yarım kalmaz ve en az 16 gb hafıza kartı hızlı, kaliteli olana bakınız

bu şekilde kullandığım için memnunum

Fotoğraf makinesinde küçük olan mm değeri daha geniş açı demektir
    Çok fazla ayrıntıya girmeye gerek yok. Bu tür basçek makinelerde özellikle otomatik ayarlarda çekim kalitesi ve zoom özellikleri yeterli olsun ok dir. sx 230 serisi de en iyi kompaktlardan biridir...
    Şu anda sx230 vatanda 499 TL ye düşmüş durumda herkes alsın fırsattır

• Arkadaşlar bende vatandaki indirimi gördüm ama fiyat olarak biraz daha yüksek olan Sony HX20V ve CANON SX 230 arasında kaldım
    SONY HX20V 880TL
    CANON SX 230 500TL

benim ilk önceliğim video ve sony o konuda daha iyi gibi 1080P , 50P video kaydı mevcut ve titreşim engelleme sistemi
    CANON SX 230 da ise 1080P tamam ama 24P bu beni rahatsız edermi yani arada 380TL mevcut benim için ilk öncelik video kalitesi
    şuan elimde ISUX210 mevcut ve foto olarak işimi görüyor ama videosu yetmemeye başladı o yüzden model yükseltmek istiyorum
    buraya bu soruyu sormam biraz abes oldu sonuçta herkes CANON SX 230 kullanıyor ama objektif yorumları bekliyorum CANON SX 230 un video kalitesinden memnunmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Arkadaşlar bende vatandaki indirimi gördüm ama fiyat olarak biraz daha yüksek olan Sony HX20V ve CANON SX 230 arasında kaldım
    SONY HX20V 880TL
    CANON SX 230 500TL

benim ilk önceliğim video ve sony o konuda daha iyi gibi 1080P , 50P video kaydı mevcut ve titreşim engelleme sistemi
    CANON SX 230 da ise 1080P tamam ama 24P bu beni rahatsız edermi yani arada 380TL mevcut benim için ilk öncelik video kalitesi
    şuan elimde ISUX210 mevcut ve foto olarak işimi görüyor ama videosu yetmemeye başladı o yüzden model yükseltmek istiyorum
    buraya bu soruyu sormam biraz abes oldu sonuçta herkes CANON SX 230 kullanıyor ama objektif yorumları bekliyorum CANON SX 230 un video kalitesinden memnunmusunuz

Video öncelikliyse tabiki sony. 230 un videoları 1080p de olsa o kadar tatmin edici değil. 50p tabi ki çok daha kaliteli tartışılmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Arkadaşlar bende vatandaki indirimi gördüm ama fiyat olarak biraz daha yüksek olan Sony HX20V ve CANON SX 230 arasında kaldım
    SONY HX20V 880TL
    CANON SX 230 500TL

Video öncelikliyse tabiki sony. 230 un videoları 1080p de olsa o kadar tatmin edici değil. 50p tabi ki çok daha kaliteli tartışılmaz...

hocam ben doğru yolu bulup sony nex-f3 aldım 1050TL ye kompaklıktan biraz feragat ederek ama kullanıp da memnun kalmayan da görmedim

• bende aranıza katıldım , ixus 500 ile bu makine arasında kaldım ancak burda okuduğum yorumlar sonrasında sx230 almaya karar verdim. 2 gün önce elime ulaştı makina çok hoşuma gitti hepinize teşekkürler.
    makinayı hepsiburadadan 499 tl ye aldım, 100tl paraf kart puan verdi, hb 100 tl hediye çeki ve yıl sonuna kadar milli piyango bileti hediye etti.
  • Güle güle kullanın, SX230 gerçekten tam bir fiyat / performans modeli.
    Başlangıç için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Güle güle kullanın, SX230 gerçekten tam bir fiyat / performans modeli.
    Başlangıç için ideal.

ıxus 310 hs mi sx 230 mu..bu ikisi arasında kaldım.
  • IXUS modelinde optik zoom daha az, 4.4x sadece.
    SX230'da 14x zoom var.

IXUS modelinde manuel focus özelliği yok, SX230 modelinde var.
    IXUS modeli macroda 3cm'den netliyor, SX230 en fazla 5 cm yaklaşabiliyor.
    IXUS modelinde dokunmatik ekran var, biraz daha büyük ekranı, SX230 modelinde yok bunlar.
    IXUS modeli f/2, yani düşük ışıkta daha düşük ISO değeri ile daha yüksek enstantanede çekim yapabilir.
    SX230 en açık diyaframda f/3.1 değerine sahip, en az iki pozlama fark yaratır bu, IXUS avantajlı biraz ama farkı ISO ile kapatabilirsiniz.
    SX230 modelinde GPS var, IXUS modelinde yok.

İhtiyaca göre bu farklara göre karar verebilirsiniz ama optik zoom kompakt makinalarda bence ciddi bir farktır.
  • merhaba sx 230 il sony wx50 arasında karar veremiyorum sx 230ile hx9 v karşılaştırması yapılan bir sitede sx230 ile çekilen fotolarda iso yükseldikçe çok kötü kumlanma olduğunu gördüm ve sonynin hem resim hem video kalitesi daha iyi gibi göründü ancak canon özellikle de sx 230 o kadar kolay harcanacak bir makina gibi gelmiyor bana sony wx50 de oldukça iyi video ve foto özelliklere sahip bir makine gibi geliyor
    http://snapsort.com/compare/Canon-SX230-HS-vs-Sony-WX50 bu sayfada da sony önde ama ne yapmayılıyım sizce sony mi canon mu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.