Şimdi Ara

Canon PowerShot SX220 HS & SX230 HS Kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
15
Favori
72.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SX230 kullanmiyormusunuz siz?

Sx230 makinasının icinde bulundugu MAVİ kutu orjinalinde mühürlü/bAntlı (SEALED) mıdır?
    Bana gElen kutuda hic öyle bir bant/yapiskan ile kapali degil?
    Sizde nasıl(dı)???

diye bir soru sormusum ama, herkes kendid erdinde gibi
  • Canon SX 230 HS makinasının icinde bulundugu MAVİ kutu orjinalinde mühürlü/bantlı (SEALED) mıdır?
    El cevap: DEGILDIR (Bizzat görülüp bakılmıştır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: c a g a t a y

Canon SX 230 HS makinasının icinde bulundugu MAVİ kutu orjinalinde mühürlü/bantlı (SEALED) mıdır?
    El cevap: DEGILDIR (Bizzat görülüp bakılmıştır)

ben bir tatile çıkayım 1-2 foto paylaşacağım pek ilgilenemiyorum bu aralar cihaz ile
    hayırlı olsun
  • Ben de sipariş verdim,yarın birgün gelir.Umarım pişman olmam (sanmıyorum zaten).
  • ordeniz nerden siparis verdin?
    TR ye mi gelecek?
    Kac USD ye verdin?
  • Arkadaşlar ben de SX 220 almayı planlıyorum. Bütçem o kadar.
    Acaba SX 230 ile SX 220 arasındaki tek fark GSP mi? Görüntü kalitesi yönünden bir fark var mıdır?
    Çünkü burdan okuduğum kadarı ile SX 230 kullanıcıları üründen memnunlar. Eğerki Tek Fark GPS ise ben de SX 220 alacam.
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • Kamera alirken bakacaginiz tek site DPREVIEW.com
    Bu karsilastirma umarim isine yarar

http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx220hs&products=canon_sx230hs
  • Cevap için teşekkürler
    Görünen o ki hiç bir fark yok, sadece GSP ve kart tipinde bir tane artısı var.
  • quote:

ordeniz nerden siparis verdin?
    TR ye mi gelecek?
    Kac USD ye verdin?

BURADAN sipariş verdim.Bonus'a 698/12 şimdi al Ekim'de öde.
  • "hizlialyavasgelsin"den iyi cesaret edip almissin
    Igrenc musteri destekleri var adamlarin
    2 kez tecrubeyle sabittir
    Insallah sorunsuz alirsin
    Güle güle kullan simdiden

Bu arada ben yurtdisindan 209 usd ye aldim (Bana maliyeti 410 TL)
  • quote:

"hizlialyavasgelsin"den iyi cesaret edip almissin
    Igrenc musteri destekleri var adamlarin
    2 kez tecrubeyle sabittir
    Insallah sorunsuz alirsin
    Güle güle kullan simdiden

Bu arada ben yurtdisindan 209 usd ye aldim (Bana maliyeti 410 TL)

En az 10 defa alışveriş yaptım bu siteden,hiç sorun çıkmadı.Ürün Hızlı Gönderi seçenekliydi,ve geldi.Sen de iyi cesaret edip yurtdışından getirtmişsin.Ben de o tarz şeyleri yapamıyorum.Garanti olayında falan sorun yaşarım diye korkuyorum.
  • Bende aile resimleri çekmek için güzel bir fotoğraf makinası arıyorum.16-9 formatında çekip lcd televizyonundan seyretmek amacı ile almak istiyorum.
    sx220 veya sx230 u tavsiye eder misiniz?Kafama takılan tek sorun zoom lu lens taşıdığı için yakın çekimlerde diğer makinelere karşı dezavantaj olur mu?
    İxus 220HS le sx 220 veya sx 230 arasında kaldım.f değerinin 3.1 olması ışıktan nasibinin az olmasına neden olur mu?
  • meryem
    Gözünü kapat ve git sx serisini al
    Alabiliyorsan da yurtdisindan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzukapama

quote:

Orijinalden alıntı: iphonem34

16 gb class 10 hafıza kartı Canon sx 230 için yeterli midir? 16-32 Gb SDXC kart alınsa nasıl olur? Marka olarak hangisini almalı?

Ben Canon sx 240 modelini almayı düşünüyorum. Biraz beklemedeyim şu aralar. Altın han ve Doğubank'a bakacağım. Orada bir hayli düşükmüş fiyatlar arkadaşım öyle dedi.

canon sx 230 için 16 gb. class 10 hafıza kartı yeterli daha üstüne hiç gerek yok tavsiye etmem , marka olarakta bulabilirseniz Transcend olur , ( ben kullanıyorum memnunum ) ama Türkiyede maalesef class 10 kartı bulmak çok zor , bulamaz iseniz bir altı olabilir

canon sx 230 modelin üstü canon sx 240 çıktı bunuda inceledim optiği yüksek fakat hoşuma gitmedi ( lenside 28 mm olsaydı tamam derdim ama maalesef düşük )

neden derseniz canon sx 230'un lensi daha yüksek 28 mm dir , sx 240'ın lensi ise 25 mm dir

lens ne kadar büyük olursa o kadar geniş açı ile çekim yapar , verimli olur

dijital makine alırken lensinin 28 mm olmasına özen gösteriniz

lens küçük olursa daha geniş açı ile çeker..

ben 24 mm kullanıyorum 28 mm den daha geniş açılı..
    fullhd video çekimi sandisk class 4 kullanıyorum kesinti yok sorun çıkarmıyor..
    zoom çok lazım değilse ixus serisi daha şık ve küçüktür.

kullandığım ixus 310 hs modelin de Av Tv Fullhd video 24mm F2.0 aperture gibi çok özelliği var. incelemenizi isterim. ben footlarını çok keskin buldum.
    megapiksel 12mp ama keşke 10 mp olsa daha iyi olurdu diyenlerde var..

bu makineden 3 adet sattım kendimde hala kullanıyorum..

kısacası şiddetle tavsiye ediyorum..

• sx230 modelinde panoramik çekim modu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emree_41

sx230 modelinde panoramik çekim modu var mı ?

Var
  • quote:

quote:

Var

Otomatik değil ama.Yan yana çekip CD'si ile verilen programla birleştiriyorsun.Ben pek kullanıcı dostu bulmadım bu yöntemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

quote:

Var

Otomatik değil ama.Yan yana çekip CD'si ile verilen programla birleştiriyorsun.Ben pek kullanıcı dostu bulmadım bu yöntemi.

Peki bu olay sx 220 içinde geçerli mi? Sx 220 almayı düşünüyorum aralarındaki tek farkın gps olduğu söyleniyor ama bazı sitelerde panoramik çekim ve 220 nin ccd olduğu yazıyor. 220 de panoramik çekim yoksa sx 230 almak daha mantıklı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

quote:

Var

Peki bu olay sx 220 içinde geçerli mi? Sx 220 almayı düşünüyorum aralarındaki tek farkın gps olduğu söyleniyor ama bazı sitelerde panoramik çekim ve 220 nin ccd olduğu yazıyor. 220 de panoramik çekim yoksa sx 230 almak daha mantıklı

İkisi de GPS dışında aynı Canon.com.tr sitesinden karşılaştırma yaparak bakabilirsiniz.Ama ben daha üst model olduğu için,bir de Next Navigasyon cihazım Gps etiketli fotoları otomatik tanıyabiliyor ve oraya yol haritası çıkarabiliyor diye hani belki kullanırım diye aldım.Yoksa ikisi özellik olarak aynı.Kullanım kılavuzunun üstünde sx220/230 hs için diye yazıyor.Tamamını okudum,sadece GPS bölümünde sx230 hs için olduğunu ayrı bir şekilde belirtiyor geri hepsi ortak.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.