Şimdi Ara

Canon Powershot SX40 HS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lafı fazla uzatmadan konuya gireyim makine almayı düşünüyorum ilk zamanlarda kafamda Eos1100d vardı fakat ben zoom manyağıyım yani tabiri caizse kafayı zoom ile bozmuş biriyim yıllardır bu böyle zoom lu çekimler yapmaya bayılırım Eos1100d nin yanında verilen lensi 18-55 hiç bir işe yaramamıyor zoom konusunda adam gibi bi lens almaya kalkarsanda en az 500 doları gözden çıkarman lazım bu yüzden sx40 hs almayı düşünüyorum zoom u resmen harika ama önce size danışayım dedim.

Sağlıcakla kalın..

• bu ölçüde zoom istiyorsanız zaten slr sistemde 500 dolardan da fazlasını verirsiniz , ya da takacağınız tele converter'lar ile kaliteyi düşürürsünüz ve titreşim önleyicili lensiniz de olmaz yüksek ihtimalle . düşündüğünüz sx40 modeli ihtiyacınıza yönelik iyi bir seçim olabilir
  • Haklısınız,teşekkür ederim.Canon sx40 hs yi kafama koydum
  • sx500 ü araştırdınmı daha uygun hem
  • ilanımda satılık sony hx100 var 30x zoomlu fiyatı çok uygun bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 9 Aralık 2012; 10:43:07 >
  • sx50 ye bakın derim
  • Konuya epeydir yorum yapılamış ama arkadaş belki hala makine almamıştır diye yazmak istedim.
    ŞahEser e katılıyorum sx50 nin zoom u daha iyidir sx40 a göre.
  • ben de sx50 düşünüyorum ve araştırıyorum ama ucuz makine de değil. 1200 TL civarı
  • Biraz bilgi paylaşalım...
    Özellikleri karşılaştıralım :
    http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx40hs&products=canon_sx50hs
    -
    Şimdi de fotoğraf kalitesi başarımını görelim :
    Sx50'yi kıyasladığımızda sonuç * TIKLAYIN *
    Karşılaştırma ISO 400'de yapıldı göreceğiniz üzere. Daha bunun 800'ü, 1600'ü, 3200'ü var ki hiç bakmak için yorulmayın.
    -
    Karşılaştırmada yer alan Olympus pen e-pm1'i Türkiye'de 820-900 TL arası bulabiliyorsunuz. Şöyle de sensör olarak kıyaslamasına bakınız * T I K L A Y I N *
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 2 Mart 2013; 21:12:56 >

• @jiddi

hocam dün bu mesajınızı okuduktan sonra pek çok florasan yandı kafamda şimşekler çaktı vs . kardeşim full hd video çekebilen ve kaliteli fotoğraf çekebilen bir cihaz arıyordu . boya koruma/detailing işiyle uğraşıyor ve net fotoğraflar için , kısacası ucuz yollu bi dslr lazım idi . önce nikon d40/d50 canon 450d/400d pentax k100/kr sona a100/a200 vs baktık . tabi kr dışında video işi yalan gibiydi bunlarda . sonra a35 baktık ancak sadece gövdeye 750 lira vermek gerekiyor . her neyse uzatmayım , dün bu mesajdan sonra hemen fotozeynepten sıfır fiyatına baktım 809 lira . sudan ucuz mu desem biraz pahalı mı desem bilemiyorum . sonra hemen resmi sitesinden video özelliklerine baktım . bir de ne göreyim vallaha 1920x1080 çözünürlüğünü gördüm orda . şuan başka hiöbir makineye bakmamaya karar kıldım . yahu 809 lira nedir yav . ben geçtiğimiz yaz 820 liraya tamron 17-50 aldım . lens parasına sıfır kit aynasız makiye yahu . hala insanlar 50x 100x 3878123x zoom uğruna bu cihazlara lütfen bakmasınlar . ha bir de flash da veriyor fotozeynep bu kitte . daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 3 Mart 2013; 11:43:20 >

• Slr-Like almaktan vezgeçeli çok oldu büyük ihtimalle 550D alıcam.. http://forum.donanimhaber.com/m_71929757/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71929757 bu konuya bakın birde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaucho10 -- 3 Mart 2013; 15:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Biraz bilgi paylaşalım...
    Özellikleri karşılaştıralım :
    http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx40hs&products=canon_sx50hs
    -
    Şimdi de fotoğraf kalitesi başarımını görelim :
    Sx50'yi kıyasladığımızda sonuç * TIKLAYIN *
    Karşılaştırma ISO 400'de yapıldı göreceğiniz üzere. Daha bunun 800'ü, 1600'ü, 3200'ü var ki hiç bakmak için yorulmayın.
    -
    Karşılaştırmada yer alan Olympus pen e-pm1'i Türkiye'de 820-900 TL arası bulabiliyorsunuz. Şöyle de sensör olarak kıyaslamasına bakınız * T I K L A Y I N *
    -

Biraz zaman geçmiş ama bugün sx40ımla baya vakit geçirdim de iso diyafram felan
    sormadan edemeyeceğim ISO hakkında bilginiz var mı nedir ne değildir diye
    yoksa ben mi yanlış anladım die maksat emin olmak :D
    tıklayın lütfen Iso nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.