Şimdi Ara

CANON S3 IS (2 ADET-AMERİKADAN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar...şuan elimde 2 adet canon s3 fotoğraf makinesi var..ürünler sıfır ve orjinal kutusunda..eğer almayı düşününen arkadaşlar olursa 650 ytl den vermeyi düşünüyorum...ilgilenen arkadaşlar ister konu üzerinden isterlerse özel mesaj atarak irtibat kurabilirler...

CANON S3 POWERSHOT IS 6 MP, 12X OPTİK x 4X DİJİTAL

CANON S3 IS (2 ADET-AMERİKADAN)

• Fiyat niye bu kadar ucuz dostum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: WILLIAMs

Fiyat niye bu kadar ucuz dostum??

arkadaşlar bu ürünleri amerikadaki bir arkadaşım vasıtasıyla getiriyorum..gittigidiyor.com da 700-720 gibi fiyatlara gittigini görüyorum...tabi onlar birde komisyon veriyolar bende o bakımdan fiyatı biraz daha düşürdüm...hem alıcı hem satıcı için daha karlı oluyo yani kısaca.. ürünle ilgili bir şüpheniz olmasın yani zaten kesin olarak almaya karar verdiginiz zaman gelip görürsünüz beraber kontrol ederiz..
  • merhabalar..
    Amacımın kesinlikle işinizi baltalamak olmadığını söyleyerek girmek istiyorum konuya. Herşeyden önce forumumuzun bir ikinci el bölümü var. Bu tarz konular orada açılmalı. Bunun dışında bahsettiğiniz cihazın TR Garantili (erkayalar değil) fiyatı 690 lira. Bu pazarlıksız hali. Belki diyeceksinizki Erkayalar dışında garanti kabul olmuyor. Bu şekilde S3 kullanan bir arkadaşımızın cihazını garanti kapsamında hiçbir ücret almadan tamir ettiklerini belirtmek isterim.
    Saygılar.
  • Daha önce kullanılmamış ürünler olduğu için bu bölüme açtım konuyu...tabi yanlış yapmış olabilirim mod arkadaşların gerekeni yapacağını düşünüyorum..canon fiyat konusuna gelince ben şuana kadar Türkiyede en düşük fiyatları gittigidiyorda gördüm..ama tabiki daha uygun yerler varsa paylaşılır forumda...
  • nerde 690 ytl yaw???
    quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

merhabalar..
    Amacımın kesinlikle işinizi baltalamak olmadığını söyleyerek girmek istiyorum konuya. Herşeyden önce forumumuzun bir ikinci el bölümü var. Bu tarz konular orada açılmalı. Bunun dışında bahsettiğiniz cihazın TR Garantili (erkayalar değil) fiyatı 690 lira. Bu pazarlıksız hali. Belki diyeceksinizki Erkayalar dışında garanti kabul olmuyor. Bu şekilde S3 kullanan bir arkadaşımızın cihazını garanti kapsamında hiçbir ücret almadan tamir ettiklerini belirtmek isterim.
    Saygılar.

• hakkaten ya 690 ytl ye nerden alacaz bunu merak ettim hepsiburada.com'da 1150 ytl civarı.
  • Bu fiyata Istanbul Doğubankta en alt katta 2 dükkanda buldum arkadaşlar. Bunun dışında erkayalar'ın hemen karşısında küçük bir mağazada 710'a kadar düşmüştü fiyatını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.