Bildirim
CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (264. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
çok güzel yakalamışsın Yavuz .. yaş kaçtı hitap ederken sorun olmasın =)
l bende çekmeyi düşündüm yıldırımlarıda çok bina vardı vaz geçtim benim içinde çekmişssin =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salleen -- 15 Eylül 2008; 22:17:42 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Salleen
çok güzel yakalamışsın Yavuz .. yaş kaçtı hitap ederken sorun olmasın =)
l bende çekmeyi düşündüm yıldırımlarıda çok bina vardı vaz geçtim benim içinde çekmişssin =)
adım yeneryaş 22
-
Gerçek adda Yavuz yazınca bende ordan yazıyım dedimde tutmadı =) tamamdır bende 22 =) -
yener,şimdiye kadar nerelerdeydin sen yaaa...sayfayı şenlendirdi gelişin.
yıldırımları çok iyi yakalamışsın,tebrik ederim....
şu pan tekniğini nası uyguladığını biraz açıklarsan meraklı arkadaşlara faydası olur...
selamlar.... -
quote:
Gerçek adda Yavuz yazınca bende ordan yazıyım dedimde tutmadı =) tamamdır bende 22 =)
kendimi yaşlı hissettim birden,yaşınızın kıymetini bilin
-
-
gün batımını izlemek gibisi yoktur herhalde,
hele sevdiğinde yanındaySa.........................
-
doğru diyosun walla Fikret abi direk görünce 2-3 pozlarını çektim bu çiftin =) -
quote:
http://www.fotokritik.com/1306078
dostum şu yasak olmasa eleştiri yazacam da yazdırmıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdicien -- 15 Eylül 2008; 23:40:27 >
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: esdicien
quote:
şurada romantizm takılıyoruz bozma. o aklından geçenler nasılsa ardından gelir,merak etme
FK yıda dert etme fazla,oranın Suyu çıktı...
bir bayan ismi koy,sonra gör yorumların Sayısını
-
quote:
Orjinalden alıntı: DM Precious
quote:
Orjinalden alıntı: esdicien
quote:
şurada romantizm takılıyoruz bozma. o aklından geçenler nasılsa ardından gelir,merak etme
FK yıda dert etme fazla,oranın Suyu çıktı...
bir bayan ismi koy,sonra gör yorumların Sayısını
benim orda profili okuyan favorilerine ekliyor
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdicien -- 16 Eylül 2008; 13:34:13 > -
Bugün hayyamdaydım amacım 40D fiyatları almaktı.. neyse öğrendim 17oo-18oo ytl diyorlar.. aynen vaz geçtim yapıcak birşey yok .. 450D gibi duruyor gelecekteki makinem =) -
quote:
Bugün hayyamdaydım amacım 40D fiyatları almaktı.. neyse öğrendim 17oo-18oo ytl diyorlar.. aynen vaz geçtim yapıcak birşey yok .. 450D gibi duruyor gelecekteki makinem =)
sadece bady mi??? -
-
sadece body deil kitle beraber ama bu kadar beklemiyordum açıkcası 1300 1400 falan bekliyordum.. -
quote:
sadece body deil kitle beraber ama bu kadar beklemiyordum açıkcası 1300 1400 falan bekliyordum..
bende forumdan duyduğum kadarıyla o kadar fiyat olabileceğini söylemişlerdi.bir kaç fotorağfcı ismi söylemişlerdi onları araştırıp tekrar bir daha git istersen. -
bakalım yarın başka bir arkadaşımla tekrar gidicez büyük ihtimalle =)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X