Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasin dostm biraz bakınıyım bir ara yollarım =)
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

http://www.fotokritik.com/1310926

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salleen -- 19 Eylül 2008; 11:39:33 >

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • An itibariyle EOS 450D almış bulunmaktayım =)
  • Hayırlı uğurlu olsun salleen. Işığın bol olsun diyelim. Fakat bu topic ide unutmazsan eğer sevinirim. Senin fotolarını zevkle izliyorum cunku.
  • çok teşekkürler bdllh tabiki unutmam bu başlığı unutmak mümkün değil =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salleen

An itibariyle EOS 450D almış bulunmaktayım =)

mert senin adına çok sevindim.güle güle kullan yeni makineni..
    dslr-like kullandıktan sonra dslr kullanınca ne gibi farklılıklar buldun,
    sınıf atlayınca beklentiler biraz fazla olur,umduğunu bulabildinmi....vb konularda ki ilk izlenimlerini burada bizlerle paylaşırsan birçok arkadaşa faydası olacaktır...

birde S5 i ne yaptın (zoruna gidecektir şimdi)
    yeni oyuncağın için ne kadarlık bir bütce ayırdın...

tekrar hayırlı olsun,Allah hep iyi anlarını çekmek nasip etsin.
    bizi kendinden mahrum bırakma ışığın daim olsun

• Fikret abi çok teşekkür ederim içten dileklerin için..walla 1150 ye aldım aleti 18-55 IS lens +4gb kart +polarize filtre..
    açıkcası daha adam gibi kullanamadım kendiler sarj oluyorlar. En yakın zamanda yazıcağım yorumlarımı fotoğraflarıda eklerim =). Bende S5 yoktu abi S3 vardı.Onuda satıcam gibi duruyor bakalım müşteri çıkarsa ne ala =) . Birde abi ayrılık dolu cümleler kulanmışsın yok oyle bişi =)
    Kendilerini buradan görebilirsiniz =)

http://brzmrt.deviantart.com/art/450D-98489055

• Canon PowerShot SX1 IS

s5 in devamı olan bu makina için ne diyosunuz arkadaşlar
  • S3 ile S5 arasında cok fazla bir fark yoktu. O geciş anı bende tamamen bir hayal kırıklığı yaratmıstı.

Ama bu seferki gerçekten muhteşem. Diyecek fazla söz yok.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazy

Canon PowerShot SX1 IS

s5 in devamı olan bu makina için ne diyosunuz arkadaşlar

alıntı..:
    (Canon PowerShot SX1IS Satış fiyatı & Çıkış tarihi
    Canon'un yeni modeli Canon PowerShot SX1 IS dijital fotoğraf makinesinin 2008 yılı aralık ayı içerisinde vergiler dahil 679.99 euro fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. )

http://www.letsgodigital.org/tr/20073/canon-powershot-sx1-is/

karşılaştırma...... http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1229-1587-1971-1972.html

valla beni geniş açı ve biraz daha büyük sensör etkiledi ama 10 mp biraz ticari duruyor
    bekleyip Türkiye fiyatını görmek lazım.belki ilk etapta fazla gelecek fiyatı ama önümüzdeki yıl yeni modeller çıktığında fiyatı düşünce,bu özellikleri ile birçok kişinin tercih sebebi olacaktır....

• Arkadaşlar s5 için uv filtre almayı düşünüyorum. Fakat ayrıca kit olması cok hosuma gitmedi şahsen. acaba bu lensin dışarı cıkan bölmesinin ucuna takılabiliyormu sadece?

(biryerde s5'lere 52 ve 54mm filtrelerin uyduğunu duymustum. Onun icin sordum.)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar 80 küsür sayfaya bakmadım ama s3 mü yoksa s5 mi?

ben aylardır s5 almayı düşünüyorum, yakında kısmet olursa alıcam ama almadan önce tüm kullanıcılardan genel bir görüş istiyorum

ilk öncelikle iki modelde sanırım macro odak mesafesi "0" ,bu 0 cm macroyu tam performansla kullanabiliyormusunuz?
    birde lens takılıyormu?

ben a450 den memnun birisi olarak acaba bu makineden memnun kalırmıyım

birde odaklama sistemi hızlımı? yani doygunluğa göre odaklayan ve yavaş çalışan komzpaktlardaki af sistemi ile çalışıyor yoksa slr lerdeki görüztüleri üst üste bindiren ve hızlı olan diğer af sistemi ilemi çalışıyor?

bunları kısaca cevaplıyacak arkadaşlara teşekkürler,

birde bunun ucuzunu nerden alabiliriz? (0 alıcam :)
  • hugareva ben daha acemi birisi olarak sana sunları soyleyeyim. s5'in su anda memnun kalmadığım tek yönü var. Oda cok fazla noise yapması. Bu yüzden ben isoyu 80'e sabitledim su anda. bazen elde 0.4 - 0.5 sn gibi pozlamalar yapıyorum bu yüzden. Fakat sunu söyleyeyim: El sarsıntısından dolayı hiçbir bulanıklığa rastlamadım bu güne kadar. bu noktada IS işini cok iyi yapıyor.

Makro modundan ise ben gayet memnunum. Fakat senin gibi özellikle makro konusunda uzman bir kişi için nasıl gelir bilemem.(bu arada fotolarını hayranlıkla takip ediyorum. söylemeden gecmiyeyim dedim.)

Odaklama olayını tam bilmememle beraber sanırım klasik compactlardaki sistem var. Fakat tekrar söyliyeyim tam bilmiyorum. Bilen birisi cevaplarsa iyi olur.

Ucuz olması için ise amerikada fiyatları baya düşük. 250-300 dolar civarı yaklaşık. Eğer bir tanıdığın varsa oradan getirtebilirsin.

Bence bu makinanın tek sorunu sensörünün biraz küçük kalması. bunun dışında birşey göremedim ben. Hayırlı aksamlar.

• Fotoğrafları paylaşırken [simage][/simage] tagların arasında paylaşalım.
    İyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdllh

Arkadaşlar s5 için uv filtre almayı düşünüyorum. Fakat ayrıca kit olması cok hosuma gitmedi şahsen. acaba bu lensin dışarı cıkan bölmesinin ucuna takılabiliyormu sadece?

Hayır sadece fitreyi takamazsın tube adaptör lazım onun üzerine takabilirsin.

bende tam bu konu hakkında bilgi verip fotoğraf ekleyecektim.

ben ayın 8 inde ebaydan almıştım bugün gelmiş. 1 adet 58 mm tube adaptör, 1 adet uv filtre 1 adet polarize filtre aldım

kargo sigorta ve ürün 20$ aldım almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim daha deneyemedim bugün geldiği için

işte fotosu daha sonra makina üzerine takıp o şekilde de foto çekip koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaNaLFaci@ -- 24 Eylül 2008; 2:37:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dogann007

quote:

Orjinalden alıntı: bdllh

Arkadaşlar s5 için uv filtre almayı düşünüyorum. Fakat ayrıca kit olması cok hosuma gitmedi şahsen. acaba bu lensin dışarı cıkan bölmesinin ucuna takılabiliyormu sadece?

Hayır sadece fitreyi takamazsın tube adaptör lazım onun üzerine takabilirsin.

bende tam bu konu hakkında bilgi verip fotoğraf ekleyecektim.

ben ayın 8 inde ebaydan almıştım bugün gelmiş. 1 adet 58 mm tube adaptör, 1 adet uv filtre 1 adet polarize filtre aldım

kargo sigorta ve ürün 20$ aldım almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim daha deneyemedim bugün geldiği için

işte fotosu daha sonra makina üzerine takıp o şekilde de foto çekip koyarım

Ömer abi sağol. Aslında bende istiyorum ama bunları tasımak için baya büyükçe bir canta bulmam lazım. Benim tek cekindiğim nokta o.

Bu arada gülegüle kullan abi. Işığın bol olsun.

• arkadaşlar canon s5 IS için chdk yaması çıkmış bilgisi olan varmı. ben şu sitede buldum ingilizcesi iyi olanlar bir baksın. anladığım kadarı ile özellikler şöyle oluyormuş.
    diyafram F2.7 // F8.0 aralığından f2.7 // f11 aralığına yükseltiliyor
    Shutter speed: 15 // 1/3200 aralığından 65 seconds // 1/33333 seconds aralığına yükseltiliyor...
    raw ekleniyor
    eğer böyle oluyorsa süper ötesi demektir...

http://chdk.wikia.com/wiki/S5IS
    ayrıca google'a yazınca bir sürü site çıkıyor...
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.