Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar coook temiz kullandıgım CANON S2 makinamı 250 ytl'ye satmak istiyorum. Eger almaya niyetli arkadas varsa msn im celepomer at hotmai.l, detaylı bilgileri oradan verebilirim. kolay gelsin herkese.
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • Ekleyelim
    Tabyalardan erzurum
     CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • Bendede canon s3 ıs var ama şu fotoğraflara tarih atma işini bir türlü beceremedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...saygılarımla
  • öncelikle fotoğrafın üzerinde tarih pek istenilen bişey değil.benim görüşüm tabi....
    exif bilgilirinde tarih mevcut....
    s3 için bunu daha önce konuşmuştuk,bilgisayarda izlerken tarihi göremiyoruz ancak makinedeki bazı ayarları yaparak baskı alırken tarih atabiliyor fotoğraf üzerine...
    eğer isterseniz bu ayarı yazabilirim daha sonra su an aklımda değil...

sevgiyle ve fotoğrafla kalın..:)

BU ARADA SAYFA ÇOK GERİLERDE KALMAYA BAŞLADI NEREDE BU S3 VE S5 ÇİLER

• canon s5te fotoğraflarda titreme oluyo bunun çekim modu nasıl oluyor sürekli titrek çıkıyo resimler adam akıllı bi resim yakalayamadım genelde iç ortamlarda ışık oranı zayıf olan yerlerde oluyo gündüz güneşte dışarda çok gzl resimler çekiyorum ama iç ortamlarda vasatın altında resimler çıkıyo s5 çiler yardım ederse sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bowers wilkins

canon s5te fotoğraflarda titreme oluyo bunun çekim modu nasıl oluyor sürekli titrek çıkıyo resimler adam akıllı bi resim yakalayamadım genelde iç ortamlarda ışık oranı zayıf olan yerlerde oluyo gündüz güneşte dışarda çok gzl resimler çekiyorum ama iç ortamlarda vasatın altında resimler çıkıyo s5 çiler yardım ederse sevinirim

exif bilgileri ile birlikte çektiğiniz bir fotoğrafı koyarsanız daha sağlıklı olarak yorum yapabiliriz...
    ama tahminime gore,ışık oranı zayıf iç mekanda flaşsız çekiyorsunuz sanırım....

menü ye girdiğinizde IS MODU var açık olup olmadığına bakın (ben ÇEKİMDE IS ayarladım)
    titreme uzun enstantene Sürelerinde olur ve tripod gereklidir...

birde flaşsız çekecekseniz bir miktar ıSo yu arttırın ama fazla değil(200 veya 400 daha fazladeğil..malesef ıSo performansı o kadar iyi değil....:(

eğer yenı başladıysanız temel konuları araStırın.çeşitli fotoğraf siteleri mevcut (fotokritik,netfotoğraf.........vs) geçmiş sayfalarda çeşitli simulaSyonlar vermiştik

National Geographic fotoğraf okulu cd leri var edinin yardımcı olacaktır....

http://forum.donanimhaber.com/m_1304283/tm.htm

öncelikle burayı bır okuyun,yinede arada Sırada buraya uğruyorum(eskisi kadar olmaSada
    yardımcı olmaya çalışırım....

http://www.ziddu.com/download/1405316/egitim.pdf.html

http://www.uzmantv.com/kategori/sanat/fotograf
    http://www.fotoatolye.tr.gg/E%F0itim-Videolar%FD.htm
    http://forum.netfotograf.com/cekim_teknikleri.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM Precious -- 17 Şubat 2009; 19:12:29 >

• arkadaşlar merhaba,
    Canon S3' ümü satmayı düşünüyorum
    Çanta, 4 adet Duracell 2650 Pil, Tube adaptör, Parasoley, UV filtre, 0.5X wide angle geniş açı lensi de yanında. Garantisi 21 Nisan 2009' a kadar devam ediyor.
    İstanbul içi elden teslim 430 TL. İlgilenirseniz evrenka@hotmail.com mail atabilirsiniz.
  • Bu konu altında yazan arkadaşların
    fotoğraf çekmekten bıktıklarını düşünmeye başladım.
    Ya da
    Hepimiz fotoğrafı iyi öğrendik,
    tecribeli arkadaşlara danışma ihtiyacı
    veya
    fotoğraflarımızı paylaşma ihtiyacı duymuyoruz.
    Hayırlısı olsun
  • Bolu Göynük teki kule

HDR yapmaya çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suluuguru -- 1 Şubat 2009; 14:30:07 >
  • ıyı gunler arkadaslar sevıyelı bı frum olduğu ıcın aranıza yenı katıldım.......
    ya bende s3 kullanıcısıyım hocam makro konusunda bana yardımcı olacak arkadaslar var mı???????
    ya modu makroya alıyorum cekeceım konuya 1 cm uzaklıktan cekıorum ama bı turlu netlık elde edemedım...yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
  • bıde kullanma kılavuzu bulamadım arkadaslar makınem yurt dısından geldı ama bı turlu kullanım kılavuzunu elıme gecıremedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekrem caliskan

ıyı gunler arkadaslar sevıyelı bı frum olduğu ıcın aranıza yenı katıldım.......
    ya bende s3 kullanıcısıyım hocam makro konusunda bana yardımcı olacak arkadaslar var mı???????
    ya modu makroya alıyorum cekeceım konuya 1 cm uzaklıktan cekıorum ama bı turlu netlık elde edemedım...yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

öncelikle aramıza hoşgeldin,

eğer çektiğin bir kareyi exif bilgileri ile birlikte paylaşırsan daha faydalı olabiliriz..
    fotoğraf ışık demektir,iç mekanda çekiyorsan ışık az olduğu için enstantene süresi uzadığından elin titriyordur..
    bu durumda sabit nesneleri cekmek için trpod kullanmalısın.yada(performansı çok iyi olmasada) bir miktar ıso yu artırabilirsin..
    dışarıda gün ışığında çekmeyi dene,başarılı olacağından eminim,
    eğer fotoğraf işine yeni girdiysen "P" modunu kullan ve birkaç mesaj üstte bazı lınkler vermiştim bir göz at

takıldığın konularda yardımcı olmaya çalışırız(pek hareketlılık yok sayfada ama sayende hareket gelir biraz)

tekrar hoşgeldin,ışığın bol olsun

türkçe klavuz konusunda nette s2 ninki mevcut,çok fark yok bulabilirsin,yada erkayalardan 20-25 tl ye alabilirsin.sivasta olduğunu gördüm şimdi.
    erkayaların bu konuda yardımcı olduklarını ücretini verecekleri hesaba yatırınca posta ile gönderdiklerini duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM Precious -- 2 Şubat 2009; 20:06:58 >

• kontrol zamanı
  • eski dostları burada görmek güzel

mert,bu arada bu fotoğraf işini aşmışsın sen.....
    fotoğraflarının hepsi birbirinden güzel..
    ama özellikle terk edilmiş,alın teri,fırtına geliyor,dekolte (zekice),
    dehşet treni,istasyon insanları............................hepsi çok güzel
    eline sağlık...oldukça iyi mesafe katetmişssin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM Precious -- 3 Şubat 2009; 0:18:56 >
  • Çok teşekkür ederim Fikret abi.. nasılsın iyisindir umarım =) Abi geçen bu zaman içinde photoshopun çok çok çok önemli olduğunu anladım inanılmaz değiştiriyor fotoğrafları.. Senin slr planların noldu abi gerçi füze oldu uçtu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DM Precious

quote:

Orjinalden alıntı: ekrem caliskan

ıyı gunler arkadaslar sevıyelı bı frum olduğu ıcın aranıza yenı katıldım.......

öncelikle aramıza hoşgeldin,

eğer çektiğin bir kareyi exif bilgileri ile birlikte paylaşırsan daha faydalı olabiliriz..
    fotoğraf ışık demektir,iç mekanda çekiyorsan ışık az olduğu için enstantene süresi uzadığından elin titriyordur..
    bu durumda sabit nesneleri cekmek için trpod kullanmalısın.yada(performansı çok iyi olmasada) bir miktar ıso yu artırabilirsin..
    dışarıda gün ışığında çekmeyi dene,başarılı olacağından eminim,
    eğer fotoğraf işine yeni girdiysen "P" modunu kullan ve birkaç mesaj üstte bazı lınkler vermiştim bir göz at

takıldığın konularda yardımcı olmaya çalışırız(pek hareketlılık yok sayfada ama sayende hareket gelir biraz)

tekrar hoşgeldin,ışığın bol olsun

türkçe klavuz konusunda nette s2 ninki mevcut,çok fark yok bulabilirsin,yada erkayalardan 20-25 tl ye alabilirsin.sivasta olduğunu gördüm şimdi.
    erkayaların bu konuda yardımcı olduklarını ücretini verecekleri hesaba yatırınca posta ile gönderdiklerini duymuştum.

her sey ıcın cok saol abıcım benım sorunumu dun cözdum makro dıılde super makro yapmam gereklıymıs makıneyı kurcalaya kurcalaya öğrendım en sonunda....INS COK GUSEL PAYLASIMLAR YAPACAIZ HEP BIRLIKTE........

• face bookta profılı olan arkadaslar bu grupta toplanmak ısteyen olursa beklerım
    http://www.facebook.com/group.php?gid=42855469617
  • canons5 için uv filtre almak istiyorum.Hangi mm ve hangi marka almalıyım.Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Kırmızı göz ile ilgili sıkıntılarım var. Menü den aktif ettiğim halde özellikle renkli gözlerde kırmızılaşmayı engelleyemiyorum. Bunun için bir taktik geliştiren veya farklı bir ayar bulan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.