Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğraflara daha bakmadım ,onlara sonra geleceğim.
    üst satırda [simage] bir kere tıklarsan [simage][/simage] şeklinde çıkacak.bunların arasına yapıştırırsan direk görünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM Precious -- 22 Kasım 2008; 11:43:34 >
  • Kayınbiraderimin kına gününden birkaç kare fotoğraf koymak istedim. Umarım beğenirsiniz.

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

Bu da Kangal ilçesinin girişindeki Kangal köpeğinin heykeli

Buda Benim Kızım Şimdiye kadar çektiğim fotoğraflarımın içinde en beğendiğim fotoğraf bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalergun -- 19 Kasım 2008; 21:04:09 >

• Birazda Deneme çekimlerimden paylaşım yapayım.

• Kemal Bey;

Kızınızın fotoğrafı oldukça hoş, temiz bir ışık olmasına rağmen biraz sağ yanakta fazla pozlama
    etkisi görülüyor. (Allah bağışlasın bu arada pek tatlıymış.)

Kuş fotoğrafları için önerim uzun odak kullandığınızda (12 x ,ve üzeri dijital zoom ) enstantane
    öncelikli çekim yapmanız (TV) ve enstantaneyi 1/100 ün altına pek indirmemeniz olacak. Menü
    seçeneklerinde de IS in kapalı olmamasına dikkat etmelisiniz. Uzun odaklı fotoğraflarınızda belirgin
    bir titreme görünüyor. Bir diğer önerim de çekeceğiniz fotoğrafta netleme yapacağınız yeri önceden
    objektifin ortasına alarak yarım deklanşör ile sabitleyip sonra kadrajınızı oluşturup fotoğrafı çekmeniz
    olacak. Bu sayede tam ortada olmaya n objeleri keskin olarak yakalamış olursunuz. Nacizane önerilerim
    bunlar. Şayet bu teknik problemleri fotoğraf çekerken göz önüne alırsanız, daha güzel fotoğraflarınızı da
    yakında bu sayfalarda göreceğime eminim. Başarılar. Bu arada kullandığım ufak bir taktiği sizinle paylaşayım
    uzun odakta özellikle çektğiniz konunun sizden rahatsız olma ihtimali en aza iner ve daha doğal fotoğraflar
    verir. (insan fotoğrafları için konuşuyorum) Bu durumda 12 X kullanıp seri çekim yapıyorum. Bu işin bazı
    zorlukları var tabi, özellikle kadrajı tutturmak her zaman kolay olmuyor, bir objeden 20 kadar seri fotoğraf alıp
    daha sonra ayıklıyorum. Bu sayede en doğal ve alan derinliği yakalanmış fotoğrafı elde ediyorum. Öneririm.

Bu vesile ile bende yakın bir arkadaşım için çektiğim düğün öncesi pozlardan bir iki tane eklemek istedim.
    Bu gibi günler bir kez yaşandığı için fotğraflarımız belge niteliği taşıyor. Yıllar sonra bakıldığında
    gülümsetmesi bile fotoğrafın doğru noktaya ulaştığını gösterir.

Buyrunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasdal -- 20 Kasım 2008; 12:29:21 >

• Gökhan bey öncelikle önerileriniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Söylediklerini illaki dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. Uzun odaklı fotoğrafları çekerken ıs modum sürekli açık tripodum da vardı ancak kuşları kaçırmak istemediğimden dolayı tripodla uğraşmadan direk çektim. Ama dediğim gibi önerilerinizi muhakkak dikkate alıp daha güzel kareler çekmek için elimden geleni yapacağım bunu başarabilirsem bilinki bu forumun ve sizlerin sayesinde olacak.
  • Yazın memlekete gidince çekmiştim. Acemiyim kusurlarımı mazur görün.

•  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

bir kaç fotoğraf paylaşayım dedim.

• 350 liraya garantisiz, sıfır S2 alınır mı? Yoksa daha yeni modellere mi yonelmek lazım 300-350 lira ayrılan bir bütçeyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AND1 -- 29 Kasım 2008; 21:54:05 >
  • http://urun.gittigidiyor.com/Canon-Powershot-S3-IS_W0QQidZZ14198019

s2 için fazlagibi geldi,ama temiz kullanılmış olması ve yanında ek bişeyler varsa (kart,şarj aleti,pil vs..)düşünülebilir..
    yukarıda s3 buldum,neredeyse aynı fiyata,bir bak.....
  • Güzel Kızım Kayra'nın iki yeni fotoğrafı

• Allah nazardan saklasın,
    tüm hayatı sizinle birlikte mutlulukla,kötülüklerden uzakta, huzurla geçsin.
  • Gökhan bey Allah bağışlasın , Allah nazarlardan saklasın.
  • S5 ten pek memnun kalmadım ben.raw çekmek için mod varmıdır acaba?uygulasak belki daha net fotolar çekebilirim.
  • Allah bağışlasın çok tatlı maşallah..çok güzel isim
  • tüm eski ve yeni CANON S3,S5 HAKKINDA HERŞEY sayfası sakinlerinin
    mübarek kurban bayramlarını kutlarım....
  • herkese selamlar =)
  • Son zamanlarda fotoğraf çeken arkadaş yok mu ?
  • Güzel fotoğraflar exelante, dogann007 ve yasdal
    başlık çok düşmüş, sahip çıkalımm
  • Merhabalar arkadaşlar ben canon s3is'yi alalı 1 seneden fazla oluyor fakat panasonic pil taktığımda çalışmıyor, duracell pille çalışıyor (ikiside aynı özelliklerde) duracell'de pahalı, onun için şarj aleti almak istiyorum sizin kullandığınız önerebileceğiniz şarj aleti varmıdır, ben şu 15 dakikada şarj edenlerden almak istiyorum sizce uygunmudur, 15 dakikada şarj etmesinin herhangibir eksisi varmıdır. Bunlara ek olarak alacağım pillerde ne özelliklerde olmalı, ben powerbank gp'nin dijital göstergeli olan şarj aletlerinden almak istiyorum sizce uygunmudur.
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.