Şimdi Ara

canon sx130 kullanıcıları (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.675
Cevap
20
Favori
241.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür 60 sayfanın neredeyse tamamını okudum, bazı yorumları bir yerlere not ettim.
    ben sx150 siparişi verdim, bayramdan sonra gekecek inşallah, yaklaşık olarak aynı özellikteler, canon kardeşliği var aslında.
    sizleri de takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeles84

2 gündür 60 sayfanın neredeyse tamamını okudum, bazı yorumları bir yerlere not ettim.
    ben sx150 siparişi verdim, bayramdan sonra gekecek inşallah, yaklaşık olarak aynı özellikteler, canon kardeşliği var aslında.
    sizleri de takip ediyorum.

hayırlı olsun kardesimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu
    hayırlı olsun kardesimm

teşekkür ederim, İkinci el Canon SX200 sonradan gördüm, daha önce görseydim belki irtibata geçerdim, hayırlısı.
    Bu arada sizin de en son flaşınızın patladığını okumuştum, bir gelişme oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeles84

quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu
    hayırlı olsun kardesimm

teşekkür ederim, İkinci el Canon SX200 sonradan gördüm, daha önce görseydim belki irtibata geçerdim, hayırlısı.
    Bu arada sizin de en son flaşınızın patladığını okumuştum, bir gelişme oldu mu?

olmadi kardes bayram diye yollamadim garantiye bayram bitsin istanbula gondericem...Kara gitmiştik suni..ya cok beyaz diye yada soguk diye patladi sağlık olsun bakalım...

Makinede 1 tanede olu piksel var belli deil ama fotograflarda dikkatli bakarsan belli.. Bakalım onuda dicem:)) Elimde kutusu acilmamis s150 var onu accammm

• Ben de bugün vatandan 349 tl 10 taksit ile makinemi aldım. Orada aslında kafam bir hayli karıştı. Samsungun bir modeli 399 tl idi boyutları biraz dslr yi andırıyordu. Hatta dslr ler arasında duruyordu. Elime aldım baktım eleman canondan cayma dedi. Test fotosu çekti ikisiylede beni yönlendiriyor olmasın dedim kendim ayarladım ve çektim. Bu kadar fark olabileceği aklımın ucundan geçmezsi. Hemen canonu aldım geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i49.tinypic.com/5ttieg.jpg
    http://i46.tinypic.com/4qrc44.jpg

İlk denemelerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekren -- 30 Ekim 2012; 0:00:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

http://i49.tinypic.com/5ttieg.jpg
    http://i46.tinypic.com/4qrc44.jpg

İlk denemelerim.

Cihazınız SX150 sanıyorum. Bunun için ayrı konumuz da mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_65769890/tm.htm

• hemen oraya geliyorum :)
  • burda kalll:))
  • sineklerin tam 9 kalbi vardır.
    gözlerinde ise 8,000 mercek bulunur ve saniyede 100 görüntü algılayabilir muhteşem manevra kabiliyetine sahiptirler.

Şüphesiz Allah tan başka bütün çağırdıklarınız ve ibadet etdiğiniz şeyler toplansalar bir sineği halk (yaratamazlar) edemezler.. (hac süresi 73)

not: kesme kırpma yoktur..

canon sx130 kullanıcıları
  • beyler eski fotoğraflarımız var yani fotoğraf kağıdında basılı 10*15 galiba, diyorum ki onları fotoğraf makinesiyle yakından çekip dijital ortamda saklayayım.4 tanesini yere koyup makineyle üstten çekmeyi düşünüyorum.Sizce hangi modda çekmeliyim..Görüşlerinizi bekliyorum

Makina:sx130,flassız çekim yapılacak,gündüz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey_Efendi -- 5 Kasım 2012; 19:28:39 >
  • fotoğraf tarayıcılar var ben öyle yapıyodum fotoğrafçıyken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

fotoğraf tarayıcılar var ben öyle yapıyodum fotoğrafçıyken

sadece fotoğraf makinem var hocam onunla yapabilirsem ancak
  • Sx160 çıkmış Abd fiyatı 150$ Bakalım burada ne kadar yapacaklar.

zoom 16x olmuş

pozlama süresi 15 - 1/3200 sn olmuş
  • canon sx500 ıs nasıl sizce arkadaşlar.. veya bu makine fiyatında başka makineler önerebilir misiniz
  • arkadaşlar bu konuyu başlarda takip ediyordum ama uzun zamandır takip edemiyorum . bu konuda daha önce geçti mi bilmiyorum ama sorunum var sizleren yardım bekliyorum .
    sx130 u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum . çok memnunum anacak son zamanlarda şarj problemi yaşamaya başladım . başlarda her şey iyiydi şarjlı pil kullanıyordum ve şarj sorunu yaşamıyordum , ancak birden bire pillerde sorun yaşamaya başladım . önce şarj makinasını değiştirdim olmadı , şarjlı pilleri değiştirdim hala sorun yaşıyorum , olmadı şarjsız pil aldım (duracell en kaliteli olanlardan ) onlarda da sorun yaşıyorum .3-4 fsrklı marka denedim hep aynı sonuç . makinayı açıyorum 15 - 20 foto çekiyorum piller bitiyor , video hiç çekemiyorum 2 - 3 dk video zor çekiyorum . dandik piller makinayı hiç açmıyor bile . şarjlı pillerde de aynı şarjsız pillerde de aynı ... dediğim gibi başlarda sorunum yoktu Bİ ANDA bu sorunu yaşamaya başladım , sorun makinada olma ihtimalı varmı acaba ??? garantiye göndersem mi ???

kullandığım piller . önce alttaki sarı şarjlı pilleri kullanıyordum hiç problem yaşamıyordum sonra birden sorun başladı şarjlı varta pilleri aldım hala sorun devam ediyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: knnekrn

arkadaşlar bu konuyu başlarda takip ediyordum ama uzun zamandır takip edemiyorum . bu konuda daha önce geçti mi bilmiyorum ama sorunum var sizleren yardım bekliyorum .
    sx130 u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum . çok memnunum anacak son zamanlarda şarj problemi yaşamaya başladım . başlarda her şey iyiydi şarjlı pil kullanıyordum ve şarj sorunu yaşamıyordum , ancak birden bire pillerde sorun yaşamaya başladım . önce şarj makinasını değiştirdim olmadı , şarjlı pilleri değiştirdim hala sorun yaşıyorum , olmadı şarjsız pil aldım (duracell en kaliteli olanlardan ) onlarda da sorun yaşıyorum .3-4 fsrklı marka denedim hep aynı sonuç . makinayı açıyorum 15 - 20 foto çekiyorum piller bitiyor , video hiç çekemiyorum 2 - 3 dk video zor çekiyorum . dandik piller makinayı hiç açmıyor bile . şarjlı pillerde de aynı şarjsız pillerde de aynı ... dediğim gibi başlarda sorunum yoktu Bİ ANDA bu sorunu yaşamaya başladım , sorun makinada olma ihtimalı varmı acaba ??? garantiye göndersem mi ???

kullandığım piller . önce alttaki sarı şarjlı pilleri kullanıyordum hiç problem yaşamıyordum sonra birden sorun başladı şarjlı varta pilleri aldım hala sorun devam ediyor ...

ben bu makineyi ve pilleri alalı yaklaşık bir yıl oldu ve daha dün piller tam doluyken 200-210 foto + 15 dk video çektim. varta 2500 mAH şarj edilebilir piller kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symurg1907 -- 3 Aralık 2012; 12:17:08 >

•  canon sx130 kullanıcıları

• yakında duran kücük bir nesneye zoom yaparak netlik sağlayamıyorum , bir çözümü varmı yoksa zten yakındaymış zoomsuz cekmi dersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.