Bildirim
canon sx130 kullanıcıları (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
çok güzel fotolar , bunları çekmek için boğaz turuna çıktın galiba. bayrak ve martıların olduğu karede sadece bayrak kırmızı . bu makinanın özelliğiylemi yoksa sonradan bir image programı ile yapıldı.. -
iznimde çekmiştim.istanbulda.aslında çanakkaleliyim.orda daha güzel manzaralar var.henüz koymadım forma..
bu arada resimlerin hiçbirinde oynama yok.makinanın kendi özelliğinden yapabiliyorsunuz.
minyatür efektinden renk atamasına balık gözünden porteye manzara çekiminden daha sayamayacağım kadar özelliği var.
bu makinayı alan kimse pişman olmaz -
daha elime alamadım makinayı . ama karaım tamam artık.. gg de ay sonlarına doğru %10 indirim yapıyorlar. bi 10 gün daha onu bekliycem 350 tl ye gelicek mini tiripot temizleme seti vs . hediye dahil olarak. yok olmadı bizamerikadayız dan 345 e alıcam.. -
Arkadaşlar merhaba. Benim powershot sx30 ile chdk'da yaptığım raw çekimleri crw'den dng'ye dönüştürecek bir program vr mı acaba. powershot için dng4ps programını yükledim ama sx30 listede yok. ben ne yapacağımı bilmiyorum. bu chdk olayı çok heyecanlandırdı beni ama işin özü söndüm kaldım... -
Hocam burası canon sx 130 is bölümü. Chdk ile ilgili bölüm var diye biliyorum oraya sorarsan daha ayrıntılı bilgi alırsın. -
merhaba ;
tavsiyeleriniz üzerine bende " Canon PowerShot SX130 IS " almaya karar verdim. bir hafta içinde almayı düşünüyorum . makineye karar verdim ama nerden alacağım konusunda kararsızım, fikir verirseniz sevinirim. teşekkürler -
birde kullanan arkadaşlardan hafıza kartı ve pil tavsiyesi alabilirmiyim? sizce bu ürünle birlikte hangi pil ve hafıza kartı alınmalı ? -
-
gittigidiyor yada bizamerikadayız.com -
-
2. resim minyatür efekt.çok güzel bi özelliği bu makinanın.birde renk atamaları çok hoş
ay resimlerin varsa payla hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: aliulvi®
merhaba ;
tavsiyeleriniz üzerine bende " Canon PowerShot SX130 IS " almaya karar verdim. bir hafta içinde almayı düşünüyorum . makineye karar verdim ama nerden alacağım konusunda kararsızım, fikir verirseniz sevinirim. teşekkürler
bizamerikadayız bu gün satın aldım 350 tl havale ile . tahminim bir hafta on güne kadar elime ulaşacak. makina geldiğindede ilk değerlendirmelerimi sizlerle paylaşacağim.. -
Daha ay resmi çekmedim daha doğrusu bir türlü bulunduğum bölgeden ayı net bir şekilde göremiyorum fakat bir şey soracaktım tripodsuz normal gece çekimleri için hangi ayarları kullanıyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: firstafa_
kart bu:
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd750513&categoryId=1100011
pillerde sanyo eneloop
http://urun.gittigidiyor.com/Sanyo-Eneloop-Pil-Sarj-Cihazi-4x2000Mah-Pil_W0QQidZZ35151243
bu enolop pillerden kullanıyormusun . yoksa sadece tavsiyemi .. bu arada g g. pilleri incelerken arkadaşın kendi wep sitesine ulaştım. oradanda zaten buradaki sayfasına yöneldim bizim sitemizde bu pillerin satışını yapıyormuş..
http://forum.donanimhaber.com/m_42880992/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46338035
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X