hangi konuya oradan devem edelim. burada CANON sx 130is KULLANICILARI zaten bir sayfamız var ve alakasız bir ticaret sayfasınamı yönelelim ne demek istiyorsunuz . ben tam olarak anlayamadım galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: adore55
Arkadaşlar bu sx 130 da seri çekim modu varmı bir anda 4-5 kare fotağraf çekilebiliyormu?
evet seri çekim modu var saniyede 1 kare seri çekim yapabiliyorsunuz. fakat sayı tam olarak aklımda değil .ama 4-5 filan var galiba
quote:
Orijinalden alıntı: ilonsahiden
sx130un canon sd1300 le boyut dışında bir farkı varmıdır arkadaşlar...fotoğraf kalitesi özellikle aynımıdır...
çok fark var. dikkat çeken önemli farklar hd video kayıt ,12x optik zoom ve manuel ayarlarının olmaması..bunlar en önemli farklar. bunların dışında daha teferruatlı farklar mevcut. ama şu olabilir her iki makinanın otomatik modda çekilen resim kalitesi aynı çıkar.
biri 12 biri 14 mp o önemli değil de.... manuel ayar hangisinde yok sx130damı diğerinde mi?
sx130 ana konu başlığı burasıdır.burdan devam edelim arkadaşlar
O zaman arkadaslar imza icin asagıdaki html yi imzanız yapabilrsiniz.
makineyide ebay den aldım ama kılıf için geciktim sipariş versem uzun sürede geleceği için acil lazımda teşekkürler bulacağız artık.
bende ebayden almayı düşünüyorum, çok güzel set halinde satanlar var ama gümrük konusunda endişeliyim biraz.
hangi kullanıcıdan aldın, birde ekstra bi şey yaptım mı ?
yardımcı olabilirsen sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: firstafa_
sx130 ana konu başlığı burasıdır.burdan devam edelim arkadaşlar
kardes bende tsk ederim imza icin
Arkadaşlar elinde türkçe kullanım kılavuzu olan varmı? Paylaşsa çok güzel olacak...
Canon sx130'da panoramik çekim modu var mı? Nasıl çekebilirim?
oh nooooo....maalesef dostum...bi o eksik
Bu cihaz çok çabuk pil tüketiyor gp nin tüm modellerini kullanmış biri olarak size bu makine için varta nın 2500 mha şarj olabilen pillerini tavsiye ederim.bu pillerle 50-60 tanesi flaşlı olmak üzere yaklaşık 500 fotoğraf çektim arıca çeşitli uzunluklarda ve yüksek ve düşük formatlarda 20 dakika video kaydettim.Piller şu anda Teknosada 12.90 tl ye satılıyor.
sx130 u uzun süredir araştırıyorum. nikon l110 ile arasında kaldım aslında..
makro fotoğraf çekmeyi ve gece flaşsız çekmeyi seviyorum. hangisini almalıyım?
doğru formu inceliyorsun...haliyle sx130....nikon yanına yaklaşamaz sx130 un
Nikon L110 almaktansa cep telefonunla idare et derim cep telefonundan artı olarak sadece zoom varmış gibi düşün foto kalitesi pek iyi değil her yerde jpeg artefactler noiseler distorsiyonlar dolu video desen tam bir felaket zaten..