verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler . bimekste 575,45 TL fiyatı var diğer marketlerde de sanırım hemen hemen aynıdır fiyat , sizin verdiniz sitedeki fiyat oldukça iyi eğer ürünün orjinalliğinde veya garantide bi sıkıntı yoksa çok iyi.
arkadaşlar makinanız için çanta aldınız mı? sizce en uyumlu hangisi ? (piller ve makina tam olarak sığacak şekilde) tavsiyeleriniz neler
Bende merak ediyorum hangi çantaları aldınız?
Ben fotoğrafçıdan 5 liraya 2. el bi çanta aldım ve gelince makinaya atıp yıkadım. makinaya tam oldu. Eğer orjinal çanta için 40 50 dolar gibi para vermek istemiyorsanız sizde böyle birşey yaparsınız. Eğer illa da orjinal diyorsanız ebay göz gezdirin. Türkiyede göremedim orj. kılıf, çanta.
makineyide ebay den aldım ama kılıf için geciktim sipariş versem uzun sürede geleceği için acil lazımda teşekkürler bulacağız artık.
quote:
Orijinalden alıntı: aliulvi®
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler . bimekste 575,45 TL fiyatı var diğer marketlerde de sanırım hemen hemen aynıdır fiyat , sizin verdiniz sitedeki fiyat oldukça iyi eğer ürünün orjinalliğinde veya garantide bi sıkıntı yoksa çok iyi.
350 nerede 575 nerede , yarıyarıya fark. bizamerikadayız da ürünler orjinal sıfır. ( fabrikada sıfırlandırılmış yada yenilenmiş ) ürünler değil. ama garanti konusunda türkiyede sadece erkayalar garantili ürünler geçerli. dolayısı ile ürün yurdişi garantili . kargo ücretini müşteri ödemesi durumunda yurt dışında garanti kapsamında . buda 50 60 tl bir kargo ücreti demek. e ama bu fiyatı buradan aldığında zaten fazlasıyla peşin olarak veriyorsun.. bunun dışında risk yokmu tabiki var , sonuçta hiç tanımadığın adamlara parasını gönderiyorsun ve elinde hiçbir belge olmadan bekliyorsun makinanı göndersinler diye. ama ben o kadar da risk almıyım diyorsan bu arkadaşlar gg üzerindende satış yapıyorlar. 350+ %10 komisyon ile 385 tl ye daha sağlıklı bir alışverişte yapabilirsiniz. ama isterseniz acele etmeyin bir bi hafta daha bekleyin benim makina geldiğinde size durumunu bildiririm referans vermiş olurum.
ne çok alternatif sundum ama
bizde senden haberler bekliyoruz o zaman makinene kavuştuğunda.
Bu alette karar kildiysan ki iyi bir secim olu bizamerikadayiz.com dan guvenle alablirsin. ben de oradn aldim havale ile 338 e hic de sorun yasamasim. uygun saatlerde canli destek birimi de var. kafana takilanlari oraya sorarsin.
bende 2. kez sipariş verdim.ama bir arkadaşa resimleri gördü çok beğendi.bizamerikadayızdan aldım. gerçi henüz gelmedi.ilk siparişim araya hafta sonu girmesine rağmen 5 güne gelmişti....2.sini bekliyoruz.
Arkadaşlar bende canon sx 130 kullanıcısıyım, makineyi alalı bir hafta kadar oldu, hala inceleme aşamasındayım, bizamerikada. com dan 340 liraya aldım, sivasa 5 günde geldi...
Sx130 güzel foto'lar çekiyor. Ben 1 hafta önce canon ixus 1000HS/power shot sd4500 satın aldım. Ama forumda bu makineye ait konu göremedim.Bende burda paylaşım yapmak isterim sorun olmazsa.
benden haber bekleyen arkadaşlar . makinam bu sabah elime ulaştı pazartesi satın aldım ( aslında cumartesi aldım ama havale işlemi pazartesi gerçekleştiği için pazartesi olarak kabul ediyorum.) kütahyaya 4 günde ulaştı. ürün orjinal ilk ambalajı kendim açtım. herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. bizamerikadayız dan ilk alışverişim oldu ama umut edyiyorum bu son olmayacak. daha önceki internet ortamında edinmiş olduğum intiba zaten yeterince güven vermişti . bu şekilde güvenim iyice pekişmiş oldu. aşağida kargo teslim bilgilerinin taramasınıda gönderiyorum ki " hani bu kişi sonuçta firmanın reklamını yapan biri vs " gibi algı oluşmasın. ben bu alışverişten keyif aldım " yaa buralarda pahallıydı amerikadan aldım makinayı " demek bi ayrı oluyor. düşünen arkadaşlar bence tereddüt etmesinler.
makina ile alakalı düşüncelerimi daha sonra buradan bildireceğim..
benim ilk düşüncelerim. haftasonu makinayı biraz test etme imkanı buldum. ilk olarak elinize aldığinizda size kalite duygusunu hissettiriyor. her ne kadar amatör bir makina olsada tüm özelliklerini kullanabilmek için biraz amatör üstü bir bilgiye sahip olmak gerekir.yada şöyle söyliyeyim amatör bir makina olmasına rağmen eğer makinanın özelliklerinden tam olarak faydalanılabilirse çok profosyonel resimler çekilebilir. ve alınılabilecek en üst seviyede bir kompakt makinalardan biri budur desek çokta iddalı bir cümle olmaz. bir sonraki makinamda zaten bir slr canon olacak. eksileri
1 . pil sorunu : ekranın büyük olması 12X optik zoom doğal olarak pil ömrünü kısaltıyor. 2. ürün ile birlikte 2 gb lık ta olsa bir kartın olmaması. 3.yine ürün ile birlikte taşıma çantasının olmaması. 4.flaş bekleme( dolma ) süresinin uzun olması
artıları
makinanın her özelliği bir artı bunları tek tek saymayacağim ama benim daha önce kullandığim makinelere oran ile artıları
1.geniş ekran 2.12Xoptik zom 3. manuel odaklama ve flaş 4.hd video " çekim esnasında optik ve digital zoom kullanabilme 5. vdeo kayıtta bir çok özellikten yararlanabilme " siyah beyaz çekim vs gibi "
sonuç olarak kesinlikle kaliteli ve tavsi edilebilir bir makina. ama alacak olan arkadaşlar . daha önce ellerinde mevcut değil ise. iyi bir şarlı piller ve doldurma cihazı . en az 4 gb lık hafıza kartı " ki benim 2 gb var 8 gb alacağim" .ve güzel bir taşıma çantası. yani makineye ilaveten bi 80-100 tl arası masrafınız var. ama bu kadar kaliteli bir makinaya bu masraf bence çok değil. daha sonraki günlerde çektiğim resimleride paylaşırım inşallah..
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Günlerdir Canon SX 130'u araştırıyorum ve neredeyse tüm yorumlarınızı okuduktan sonra makineyi almaya karar verdim. Biraz önce siparişi verdim ve onay bekliyorum. Pillerim var varta 2700mAh ama hafıza kartı almam gerekiyor sipariş onaylanana kadar ona da karar veryim dedim yardımcı olursanız sevinirim. Araştırmam netincesinde şu karta ulaştım http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=3294 bana 8Gb yeter şimdilik alışma aşamasında herhalde ne dersiniz bu kart nasıldır bu fiyatlarda daha iyisi varmıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
veri yazma hızı saniyede 20 mb ise nasil class 10 oluyor arkadaşlar?
sx130un canon sd1300 le boyut dışında bir farkı varmıdır arkadaşlar...fotoğraf kalitesi özellikle aynımıdır...
Arkadaşlar bu sx 130 da seri çekim modu varmı bir anda 4-5 kare fotağraf çekilebiliyormu?