Şimdi Ara

Canon SX150 Orjinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hizlial.com web sitesinden THH'lik olduğum Canon SX150 fotoğraf makinesini sonunda gönderdiler.

Ancak ürün kırmızı Canon etiketi içermiyor, onun yerine beyaz "Products have been checked" etiketi içeriyor.

Bana gelen ürünün resmini ekliyorum:http://f1301.hizliresim.com/15/p/j5p5m.jpg

Açıkçası satın aldığım ürünün, "kullanılmış-iade edilmiş-yeniden paketlenmiş" ürün ya da "refurbished-tamir edilmiş" ürün olduğuna dair çekincelerim var.

Önceden böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burrock -- 21 Ocak 2013; 13:39:50 >

• Banada " Refubrished" gibi göründü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Banada " Refubrished" gibi göründü.

Hocam refurbished bir ürün olup olmadığını anlama yolumuz var mıdır acaba?
  • Keske daha guvenilir bir siteden alsaydiniz.
  • Malesef tamir görmüş ürünleri anlama yolunu bilmiyorum. Daha öncede hiç görmedim
  • Tamir görenlerin pil yuvasına yada bir vida üstüne etiket koyuyorlar ama makineyi satan bu etiketi hemen söküp atıyor durum anlaşılmasın diye.
  • Canom Eurosia değilmiş garantisi. ESS Elektronik diye bir yer.
    Acaba geri iade edip, 30-40 tl fazla verip, Canon Eurosia garantili mi alsam diyorum.

Vidaya tornavida deyince iz birakmaz mi acaba? Öyle anlayamaz mıyız?
  • makina muhtemelen eurosia mühüründen sonra yani onların kontrolünden sonra servis görmüş iade edilip parça değişimi yada yazılım yükleme işlemi yapılmış olabilir iade etmenizi öneririrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrock

Canom Eurosia değilmiş garantisi. ESS Elektronik diye bir yer.
    Acaba geri iade edip, 30-40 tl fazla verip, Canon Eurosia garantili mi alsam diyorum.

Vidaya tornavida deyince iz birakmaz mi acaba? Öyle anlayamaz mıyız?

Iade edip yenisini almani tavsiye ederim.
  • Ben 235e aldim ama iade edecegim kafama yatmadi bu beyaz bant hepsiburadadan alirim hediye ceki de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.