Şimdi Ara

Canon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni başlayanlar için bu cihaz uygunmudur video ozellgide önemli benim için bütçem maksimum 1000 tl.http://www.yenicarsim.com/canon-eos-1100d-18-55mm-lens-dijital-slr-fotograf-makinasi/dijital-slr-fotograf-makineleri/id/1319905/?utm_source=adwords&utm_medium=canon-eos-1100d&utm_campaign=firsatListeleme&utm_content=paid&utm_term=Kategori-Fotograf-Kamera bu cihazı düşünüyorum nasıldır daha ucuza bulunur mü acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    1100d giriş seviyesi olduğu için başlangıç için ideal bir makine ama ilandaki kit lens IS özellikli olmadığı için fiyatı normalden biraz düşük listelemişler.Eğer 1100d almaya karar verirseniz kit lensin IS özellikli olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 24 Ekim 2012; 17:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.james

Merhaba,
    1100d giriş seviyesi olduğu için başlangıç için ideal bir makine ama ilandaki kit lens IS özellikli olmadığı için fiyatı normalden biraz düşük listelemişler.Eğer 1100d almaya karar verirseniz kit lensin IS özellikli olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim...

Yardimin icin tesekkurler hocam ıs özellikli bir lensle bu fiyatlara bulunabilirmi acaba bütçemi zorlayarak bu fiyata ulaşdım Yada başka onerileride değerlendirebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yula50

quote:

Orijinalden alıntı: c.james

Merhaba,

Yardimin icin tesekkurler hocam ıs özellikli bir lensle bu fiyatlara bulunabilirmi acaba bütçemi zorlayarak bu fiyata ulaşdım Yada başka onerileride değerlendirebilirim

Rica ederim..Kampanyaları takip ederseniz belki bulabilirsiniz ama aslında bu lens de kötü sayılmaz.Bir süre bu lensle devam edip ilerde küçük bir fark ödeyerek IS özellikli versiyona veya çok daha kaliteli bir lense de geçiş yapabilirsiniz...

• O halde bir süre bu lensle idare edip daha sonra geçiş yaparız. Yenicarsim güvenilir bir sitemidir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yula50

O halde bir süre bu lensle idare edip daha sonra geçiş yaparız. Yenicarsim güvenilir bir sitemidir acaba

Sitenin kurcusunun Hürriyet Gazetesi olması sanırım bu konuda size bir fikir verebilir.
    İyi akşamlar hoşçakalın...

http://www.yenicarsim.com/hakkimizda.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.