Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gegirti

anlatım güzel olmuş, yükleyesim geldi. teşekkürler.
    bir şeyi merak ettim, bu magic lantern hafıza kartından mı çalışıyor yoksa makinenin firmware'ini mi değiştiriyor? yükledikten sonra kaldırmaya ihtiyacım olmaz muhtemelen ama yüklemeden önce nasıl kaldırabileceğimi öğrenmeden yüklemeye cesaretim yok ehehe

Teşekkürler. Evet hafıza kartı üzerinden çalışıyor. Kartınızda ML yoksa sıkıntı olmuyor, normal bi şekilde başlıyor kamera.
  • Merhaba arkadaşlar ben telefon incelemesi oyun incelemesi uygulama incelemesi gibi videolar çekicem bu kamera bu konuda işimi görür mü, alınabilir mi?
  • ahmetsarac A kullanıcısına yanıt
    fazlasıyla.
  • boracdm B kullanıcısına yanıt
    Selamlar lens duruyorsa fiyati nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    bende boyle bir sorun olmadi kesintisiz guzel video cekiyor.class 10 var

• Türkiye'de Eos m'i diğer lenslerle kullanabilmeye yarayan adaptör 500 TL'ye satılıyor. Yurt dışında çiplisini yani orjinalini nereden ve nasıl temin edebiliriz? Fiyat olarak ne kadardı? Alıp kullanan vardı sanırım..

Yakında bende almayı düşünüyorum ama kafamda herşeyi netleştirip planlayıp ondan sonra =) İkinci el satmak isteyen olursa bana özel mesaj atabilir. Tabi ki garantili olmalı ve vuruk, kırık, ezik, çizik olmaması kaydı ile..

Ben bu cihazı keşfedeli 1 hafta bile olmadı. "ozturert Abimizin" bilgilerine çok güvendiğim ve değer verdiğim için sürekli takip ederim blogunu. Bir incelemesinde okuyup bu makinayı tanıma fırsatım oldu. İlgimi çekince de başladım araştırmaya. Aslında çok geç kalmışım onu farkettim. Önce Türk bütün forum sitelerinde yazılmış çizilmiş her şeyi okudum. Daha sonra Youtub'a girerek ne kadar video varsa izlemeye çalıştım. pixel-peeper sitesinde yer alan bu makina ile çekilmiş bütün fotoğraflara baktım. Hepsini inceledim. Tabi ki en ince detayına kadar inceleyip; noktası virgülü eksik veya fazla bak şuralar patlamış gibi yorumlar yapabilecek bilgi ve tecrübeye sahip değilim ama bir kullanıcı olarak beni aşırı miktarda tatmin etti.

Bu cihazı görüp de benim gibi "alsam mı almasam mı?" ikileminde kalan arkadaşlar için naçizane "bence" lerim aşağıda yer almaktadır..

Tercih sebeplerim:
    *Boyutundan dolayı istediğin her an yanında bulunabilmesi (Herşeyi boşverelim şimdi. Diyelim ki fotoğraf ile ilgili bilgisi sıfır bir adam var. Farzı misal bu makinanın her özelliği berbat bile olsa ki değil, boyutlarından ötürü cep telefonu ile çekeceğine çıkarıp bununla çeker.)
    *Fiyat/Performans
    *Çekilen fotoğrafların görüntü kalitesi
    *Dokunmatik ekran sayesinde el ile odaklama yapabilme
    *Iso performansı mükemmel ötesi değil ama bence gayet başarılı
    *Sağda solda gördüğünüz o arkası bulanık öndeki kişi/obje net olan fotoğrafları (böyle olunca "lan porofosyonel mahina la bu" diyen tipler için yazılmıştır bu kısım) bu fotoğraf makinası ile çekebilirsiniz.

Göz Yumduklarım:
    *Fokus sistemindeki problem
    *Diğer lenslerle kullanmak için gereken adaptörün cihaz ile aynı fiyatta olması
    *Kit flaş nedir ya Herkese lazım olacak bir aparat değil. Onun yerine çok daha lazım olabilecek lens dönüştürücü adaptörü kit verseydiniz ya! Flaşın fiyatı adaptör ile aynı..

Dip Not ve işin esprisi bu kadar yorumdan sonra Canon artık bana da bir cihaz hediye edersin

Edit: Yazım hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saw_saw_saw -- 16 Eylül 2014; 11:06:09 >

• Emphire kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlarda orjinal olmayınca lensin titreşim engelleme gibi özelliklerini kullanamıyoruz. Bunların ikisi de orjinal mi acaba? Siz alıp tecrübe ettiniz mi? Fiyatlar gayet makul geldi. 500 TL nere 35-63 dolar nere..
  • saw_saw_saw kullanıcısına yanıt
    Hocam üstteki linkteki orjinal.Zaten 600 küsür tane satış yapmış.Alttakide çipli olarak geçiyor.Yani Orjinalle aynı işlevi görüyor diye biliyorum.Bende üsttekini almayı düşünüyorum.
    Türkiyede fiyatlar dediğiniz gibi pahalı en uygun şuan burada gerçi yine verdiğiniz linktekinden baya pahalı ama en azından yurtiçine göre 120 tl avantajlıhttp://www.hepsiburada.com/liste/canon-mount-adapter-ef-eos-m/productDetails.aspx?productId=ftobjkcanadpefeosm&categoryId=60003723&SKU=FTOBJKCANADPEFEOSM
  • iSpeedy kullanıcısına yanıt
    Hocam emeğine sağlık gerçekten çok iyi bir anlatım olmuş alakandan ötürü çok teşekkür ediyorum ilk fırsatta bende yükleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

Hocam emeğine sağlık gerçekten çok iyi bir anlatım olmuş alakandan ötürü çok teşekkür ediyorum ilk fırsatta bende yükleyeceğim

Rica ederim, yararlı olması dileğiyle

• Emphire kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ikisi de destekliyor gözüküyor. Bence de üstteki bir adım önde gibi..
  • blue_key kullanıcısına yanıt
    Alakanız için çok teşekkür ederim hocam =) Fakat hepsiburada ya açıkcası pek güvenim yok. Ebay üzerinden güvenilir oy fazla almış bir satıcıdan almak daha cazip ve mantıklı geliyor bana.
    Rica ederim Hocam doğrusu bende istiyorum bu üründen dediğiniz gibi ebay daha cazip fakat siteyi tam olarak çözemiyorum malum ingilizce biraz kıt sizin varmı bu konuda tecrübeniz almak istesem nasıl bir yol izlemeliyim yada sizin varsa bilginiz siz yardımcı olabilirmisiniz.?
  • blue_key kullanıcısına yanıt
    Eğer alırsam benim için de ilk olacak hocam Ama burada sipariş veren birileri vardı. Bize yardımcı olurlar heralde..
  • eBay dan ürün alıcaksanız size tavsiyem mutlaka paypal ile satın almanız. İleride çıkıcak sorunlar için kesin çözüm sağlayabilirsiniz.
  • time lapse yapabildim en sonunda arkadaşlar hemde movie marker ile aşağıdaki videoda görüldüğü şekilde yaptım.
    http://www.youtube.com/watch?v=PjXQkX-EJls
  • ilk deneyimim olduğu için anca bu kadar oldu ilerde çok daha iyilerini yaparsam paylaşırım.
    http://www.youtube.com/watch?v=ovj7iWY7Usc&feature=youtu.be
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş hocam.

Bir aralar şu videoyu görmüştüm.Oldukça başarılı

http://vimeo.com/85067912
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.