Şimdi Ara

Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
17
Favori
36.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim.
  • ben de yeni aldım da sanırım daha fotoğraf çekmeyi bilmediğimden odaklamada çok sıkıntı yaşıyorum. tam odaklıyorum arka plan bulanıklaşıyor çektiğim zaman arka plan ekranda göründüğü kadar bulanık değil. manuel ayarları da keşfedemedim ama inşallah zamanla olur. canon görsel akademi izleyim biraz ehehe
  • gegirti kullanıcısına yanıt
    Aynen görsel akademiyi takip edin yararlı olucakdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün batımı
     Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]

• Makinenin fotoğraf çekimlerinden son derece memnunum ancak slr den sonra birazcık yavaş kaldı.
     Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]
  • Bu arada dün bir test daha yaptım aynı yeri aynı ayarlarda
    a)1100d 18-55 dc ile 55 mm açı ile
    b)1100d 55-250 ıs ile 55 mm açı ile
    c)eos m ile 18-55 stm (kendi lensi) ile denedim iyi

en iyisi 55-250 ile çekilenler oldu kısacası en kısa zamanda adaptör almak farz oldu.

eos m in standart lensi canonun standart 18-55 inden bir tık daha iyi ama hepsi o kadar arkadaşlar.
    bu arada cihaz videoda tek kelime ile harika işler çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Makinenin fotoğraf çekimlerinden son derece memnunum ancak slr den sonra birazcık yavaş kaldı.

Güzel bi poz yakalamışsınız. Ben de günbatımını çekmek istiyorum ama bi türlü bu açıdan yakalayamadım. Adaptör alıcaksanız 50-60 dolar civarı ebay dan alabilirsiniz ücretsiz kargo ile canon ef-m adaptörler var 35-45 dolar civarı da 3.parti üreticilerin ürettiklelri var onlara da bakabilirsiniz. 10-15 dolara elektronik aksamsız adaptörler de mevcut.

• ya alacağım ebaydan otomatik focusa izin verenler 33 dolar civarında meike diye bir marka ama alırsam gelirmi gelmez mi o noktada tereddütüm var
  • Çinden aldığım RC-6 kumanda ve 2 adet yedek pili paylaşmak istedim. Eğer aklında olan varsa bakabilir. Kumanda sorunsuz bi şekilde çalışıyor. Piller de 1,5-2 saat şarj ile 45-50 dk FHD 25FPS video çekebiliyorlar.

Batarya :http://www.banggood.com/Wholesale-Canon-LP-E12-Rechargeable-875mAh-7_4V-Li-ion-Protected-Battery-p-57806.html
    Kumanda :http://www.dx.com/p/rc-6-slim-ir-shutter-remote-for-canon-digital-cameras-1-x-cr2025-80863#.VAyFQ2Nad64
     Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ] Canon'un Yeni Ufaklığı EOS-M [ İNCELEME ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 7 Eylül 2014; 19:21:08 >

• hocam ben hiç yurt dışından ürün almadım bunları aldığımızda sorunsuzca geliyorlarmı. yani senin verdiğin linklerden hemen alsam bir sorun yaşarmıyım.
  • quote:

hocam ben hiç yurt dışından ürün almadım bunları aldığımızda sorunsuzca geliyorlarmı. yani senin verdiğin linklerden hemen alsam bir sorun yaşarmıyım.

Bana 20-30 gün içerisinde geldiler. Bataryalar için takip numarası aldım onun için nerede olduğunu felan kontrol edebildim o yönden kafam rahattı. Kumandayı da sipariş verdim unuttum baktım posta kutusundaymış :D Alışveriş yaparken paypal kullanmanızı öneriyorum, güvenli ve rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

hocam ben hiç yurt dışından ürün almadım bunları aldığımızda sorunsuzca geliyorlarmı. yani senin verdiğin linklerden hemen alsam bir sorun yaşarmıyım.

Bana 20-30 gün içerisinde geldiler. Bataryalar için takip numarası aldım onun için nerede olduğunu felan kontrol edebildim o yönden kafam rahattı. Kumandayı da sipariş verdim unuttum baktım posta kutusundaymış :D Alışveriş yaparken paypal kullanmanızı öneriyorum, güvenli ve rahat.

İlginize teşekkür ederim ilk fırsatta sipariş vereceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün vatanbilgisayardan 22mmli eos m siparişimi verdim.Birde hepsiburada'dan lexar 64 gb hafıza kartı siparişi verdim.Hafıza kartının fiyatı yurtdışı fiyatından daha ucuz hemde 30mb/sn yazıyormuş(Bunu incelemesinden gördüm).Link

@otomobilci_x hocam ben de kumandaya bakmıştım geçen gün.n11 sitesinde kargo dahil 12 liraya satılıyor.Kumandayı yurtdışından siparişe gerek yok o yüzden.Link 1
    link2

@ispeedy hocam bataryaların fiyatı performansı güzelmiş.Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 7 Eylül 2014; 21:13:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Bende dün vatanbilgisayardan 22mmli eos m siparişimi verdim.Birde hepsiburada'dan lexar 64 gb hafıza kartı siparişi verdim.Hafıza kartının fiyatı yurtdışı fiyatından daha ucuz hemde 30mb/sn yazıyormuş(Bunu incelemesinden gördüm).Link

@otomobilci_x hocam ben de kumandaya bakmıştım geçen gün.n11 sitesinde kargo dahil 12 liraya satılıyor.Kumandayı yurtdışından siparişe gerek yok o yüzden.Link 1
    link2

@ispeedy hocam bataryaların fiyatı performansı güzelmiş.Bilgilendirme için teşekkürler.

Hayırlı olsun keyifle kullanırsınız inşallah.

• Eos m almaya karar verdim fakat 22mm'ye 300 lira vermek mantıklı mı?http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=9791 Bu siteden almayı düşünüyorum fiyatı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamgats

Eos m almaya karar verdim fakat 22mm'ye 300 lira vermek mantıklı mı?http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=9791 Bu siteden almayı düşünüyorum fiyatı nasıl?

Ne yapacağınıza ne çekeceğinize bağlı olarak sorunun cevabı değişir. Bende cihazımı yeni aldım ve alırken çok düşündüm ama tercih etmedim. Yanlız benim açısı farklı olsada f 1.8 değerine ulaşabilen bir lensim zaten var. o yüzden benim için çok gerek yoktu. ama akşam kullanımlarında çok işe yarayabilir. o yüzden bence alın. zaten ikinci elde satmak istesenizde 250-300 lira gibi tekrar satabilirsiniz. hatta hiç beğenmezseniz ve satamazsanız ben 200 tl ye 2-3 ay sonra sizden alırım :)

• fiyat olarakta şurası daha uygun hemde 111 tl bonus için puan veriyor. üye olup sitede 5-10 dakika turlarsanız 50 tl şipşak indirimi diye bir kupon çıkıyor (şansınıza) yani 900 lira gibi bir rakama almış olursunuz.
    ama ben bir kez bu site üzerinden aynı satıcıdan cep telefonu aldım bana kullanılmış ürün gönderdiler onuda söylemeden geçmeyeyim.
    http://www.n11.com/canon-eos-m-18-55mm-is-stm-lens-22-mm-stm-lens-canon-90ex-flas-P19934611
  • iamgats İ kullanıcısına yanıt
    Selam, 22mm hem küçük hem kaliteli bir lens tavsiye ederim. Aynı fiyatla daha fazla taksit seçeneği ile vatan bilgisayardan elden de alabilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/eos-m-black-fra-18-55-kit-22mm-kit-90ex-18-mp-3-lcd-ekran-dijital-fotograf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 9 Eylül 2014; 14:27:49 >
  • Benim siparişimde geldi.Kutusundan usb kablosu çıkmadı

22mm ile bir kaç fotoğraf çektim.

• Emphire kullanıcısına yanıt
    Benim kutumdan usb kablosu çıktı ama çıkmasa da olur cinsinden bi kablo idi. Kalitesi fiyata göre çok kötü ama çıkması lazımdı. Canon Eurasia garantili mi cihazınız ? Nereden satın aldınız ?

edit : Vatan'dan almışsınız. Çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 9 Eylül 2014; 19:23:31 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.